- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.886
- 30
seçim öncesi valide sizin valinizdi kendi temizletseydi o niye temizlemedi bide o ordayken uçan onlsarca para nerdeydi onlara sesiniz çıkmazBi don bak ne yaziyorsun.. evet mazgal diyorduk? Cevap ver bakalim?
benim vergimle yapılıyo kullanırım tabi sana mı sorcam ?Illa kullanicam diyorsun
Konusmak icin konusuyorsun:) istanbulun kaybedecek vakti yoktu geldi basa ilk is tatile gitmek olduseçim öncesi valide sizin valinizdi kendi temizletseydi o niye temizlemedi bide o ordayken uçan onlsarca para nerdeydi onlara sesiniz çıkmaz
benim vergimle yapılıyo kullanırım tabi sana mı sorcam ?
adam 16sında tatile çııkmış yağış 17sinde oldu adam kendi eliyle mi temizliycek napalım yaniYagisin selin tatili mi olur? Neden onlem alinmadi diyoruz? Mazgal diyoruz? Ama sen hala bos yapiyorsun
hala sen boş konuşuyosun hala tatile hala tatil nasıl zorunuza gidiyosaKonusmak icin konusuyorsun:) istanbulun kaybedecek vakti yoktu geldi basa ilk is tatile gitmek olducok yakisiyor❤
sana mı sorcam afedersinOwww cok dokundu, laf atan sensin yola tunele.. o kadar laf atip kullanmakta ne bilim
Meteoroloji uyardi gunler once.. buna ne diyorsun? Adam umursamayip keyfine bakmis diyemiyorsunadam 16sında tatile çııkmış yağış 17sinde oldu adam kendi eliyle mi temizliycek napalım yani
hala sen boş konuşuyosun hala tatile hala tatil nasıl zorunuza gidiyosa
sana mı sorcam afedersin
yahu tamamda adam napsın napsın bilebilir miydi birden okadar çok yağacağını ayrıca akomada geç bildirilmiş napsın hatalıysa sanki istanbul batmış gibi niye konuşuyosuuzBu adami kim taniyordu? Neden zorumuza gitsin? Bu sel olmasa adamin tatilde oldugundan haberi yoktu insanlarin, cunku ilgilendrmez kimseyi. Ha ama meteoroloji bangir bangir uyariyorsa gunler oncesinden.. o isini yapmayip keyfine geziyorsa evet insanlar isyan eder.. ki haklidir.
Hukumek istifa derdiniz diger turlu olsa:)) hak ettigini yasiyor istanbullularyahu tamamda adam napsın napsın bilebilir miydi birden okadar çok yağacağını ayrıca akomada geç bildirilmiş napsın hatalıysa sanki istanbul batmış gibi niye konuşuyosuuz
düzcedede oldu ona neden ses çıkarmadınız pekiBu adami kim taniyordu? Neden zorumuza gitsin? Bu sel olmasa adamin tatilde oldugundan haberi yoktu insanlarin, cunku ilgilendrmez kimseyi. Ha ama meteoroloji bangir bangir uyariyorsa gunler oncesinden.. o isini yapmayip keyfine geziyorsa evet insanlar isyan eder.. ki haklidir.
hee tabi binalide kesin hemen temizlik her şey yaptıtırdı zeytinburnu onlarda sokaklar her gün leşHukumek istifa derdiniz diger turlu olsa:)) hak ettigini yasiyor istanbullular
Senin tarzinla cevap veriyorum:) sanane kizim sanane:)düzcedede oldu ona neden ses çıkarmadınız peki
25 yıl istanbul sizi çekti birazda siz bizi çekin he durum kötüye giderse ekremide iindiririz babamızın oğlu değil odaHukumek istifa derdiniz diger turlu olsa:)) hak ettigini yasiyor istanbullular
Senin tarzinla cevap veriyorum:) sanane kizim sanane:)
YAHU ONU YOKSULLARA DEDİ HERKESE Mİ DEDİSu sorunu cozuldu, sira süt sorununda.. hadi bakalim:)