- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
:)) laflarimizi mi calidiniz? Biz makarnaci komurcuyuz iyice sasirdinizBunu biz size diyoruz ayrıca aldığım 2400 maaştan başka gelirim yok olsa ev almak için yırtmam kendimi kişi kendisinden bilir karşısındakini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) laflarimizi mi calidiniz? Biz makarnaci komurcuyuz iyice sasirdinizBunu biz size diyoruz ayrıca aldığım 2400 maaştan başka gelirim yok olsa ev almak için yırtmam kendimi kişi kendisinden bilir karşısındakini
hayır çalışmadığı halde çalışıyo gözüküp para alıyosunuz diye biz size diyoruz çalmada usta sizsiniz lafta bile:)) kaflarimizi mi calidiniz? Biz makarnaci komurcuyuz iyice sasirdiniz
Dogru kilicdaroglu degildi daha 1 yasindaki torununu emekli edenhayır çalışmadığı halde çalışıyo gözüküp para alıyosunuz diye biz size diyoruz çalmada usta sizsiniz lafta bile
benim sanki on yerden maaş alan sizin milletvekilleri oğlunuzDogru kilicdaroglu degildi daha 1 yasindaki torununu emekli eden
Ohff bos yapma artik yaabenim sanki on yerden maaş alan sizin milletvekilleri oğlunuz
sen yapıyosuyn boşu hep bizi suçluyosunuz sanki dediğin suçları sizinkiler yapmıyo gibi yazma o zaman ala alaOhff bos yapna artik yaa
Kız Gideceeennn boşuna hem de boşu boşunaDogru kilicdaroglu degildi daha 1 yasindaki torununu emekli eden
Sel diyoruz mazgal diyoruz sen siZinkiler diyorsun:)sen yapıyosuyn boşu hep bizi suçluyosunuz sanki dediğin suçları sizinkiler yapmıyo gibi yazma o zaman ala ala
Kız Gideceeennn boşuna hem de boşu boşuna
Bunlar hep böyle.Sel diyoruz mazgal diyoruz sen siZinkiler diyorsun:)
he he tabi ondan vali baştayken niye o temizletmedi yada düzcede yağış olurken belediyeniz nerdeydi boş yapmayın artıkBunlar hep böyle.
Cevap veremeyince daldan dala atlarlar konuyu değiştirmek için.
O yüzden he de geç :)
Bak mevzu şu; Ekrem'in umursamazlığı ve pişkinliği.[
he he tabi ondan vali baştayken niye o temizletmedi yada düzcede yağış olurken belediyeniz nerdeydi boş yapmayın artık
O konuda bende kızıyorum zaten ama istanbul bunu hakediyo hakkettgini yasiyo iyi olmaz demesi sürekli ona kızıyorum iki ayda zaten bisey yapamazBak mevzu şu; Ekrem'in umursamazlığı ve pişkinliği.
Hiç kimse 25 yıllık sorunu 2 ayda çöz demiyor.
Bu kadar sorunlar varken neden 2 kez tatile gidiyor? Sel sonrası tepkiler üzerine dalga geçiyor "boş konuşuyorlar, tatil bana yakışıyor" deyip eminönü'nde 2 göründükten sonra 15 te Bodrum'a tatiline geri dönüyor.
Yani iş yapmadığı ve işinin başında durmadığı gibi, keyfine devam ediyor
Ben yorum yaptim gelip bana catti... bunlar yuzunden kimse rahatca yazamiyor fikriniBunlar hep böyle.
Cevap veremeyince daldan dala atlarlar konuyu değiştirmek için.
O yüzden he de geç :)
çok şükür evetEe memnunmuyuz yeni baskanin icraatlerinden:)
Sutler ekmekler bedava diyosun:) olanlari bilmiyorsun galiba:)) ya da gozu kapali geziyorsunda.. tekrardan bana polemik cikarma burdaçok şükür evet
Yoooo niye polemik çıkarım nolmus gene acaba merak ettimSutler ekmekler bedava diyosun:) olanlari bilmiyorsun galiba:)) ya da gozu kapali geziyorsunda.. tekrardan bana polemik cikarma burda