- 11 Eylül 2023
- 618
- 72
- Konu Sahibi Kleopatra11
Gulbrn kız nerdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gulbrn kız nerdesin
Ya kızlar ben İstanbulda Psikolog arıyorum bide bı arkadas kızlar soruyordan yorum yaptı ama xper seviyemiz olamadığı için konuşamadık burdan konuşalm dedikte biraz karışık olduGülbrn kim ? Konu başlığınızda belirttiğiniz İstanbul'da psikolog soran kızlar kim ? Yoksa farklı bir siteye yazılan içeriği mi kopyaladınız ?
Kusura bakmayın ya bı arkadla konuşmak istiyoruz ama kızlar soruyor da mesaj alanlarımız kapalı burda buluşalım dedik o yüzden öyle yazdım saçma yazmışım kusura bakmayın
Of sana mı soracazAllam her gün yeni bir antika düşüyor kk’ya.
Gulbrn kız nerdesin
Çok şükür ben linç yemeden geldinGeldim, buradayim.
Dekoder var mi?Ya kızlar ben İstanbulda Psikolog arıyorum bide bı arkadas kızlar soruyordan yorum yaptı ama xper seviyemiz olamadığı için konuşamadık burdan konuşalm dedikte biraz karışık oldu
EveDOf sana mı soracaz
Bana kayit yapturmadi?Ben piskolokum anlat
Buradayım aşkım anlatGulbrn kız nerdesin
Çok şükür ben linç yemeden geldin
1 bence yazın 3-5 cevap, ertesi gün kavuşurdunuz yav 3 xper olmak çok zor değilKusura bakmayın ya bı arkadla konuşmak istiyoruz ama kızlar soruyor da mesaj alanlarımız kapalı burda buluşalım dedik o yüzden öyle yazdım saçma yazmışım kusura bakmayın