Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebeğimin gelişimi için oyun grubuna haftada birgün götürmeye karar verdim. zorda olsa
9-18 ay arası bebeklere oyun grubu yapan bir yer buldum bu hafta gidecektik kızımla birlikte oynayacaktık ama sanırım gelen sayısı az ve onlarda gelmekten vazgeçince gidemedik.
haftada birgün çarşamba günü saat 2-3 arası ücreti 20 tl anadolu yakası ataşehirde
bebeğini böyle bir oyun grubuna götüren varmı?? varsa nerede??
Biri Beni Durdursun Canım
Kayıtlı Üye
bende istiyorum ama çok pahalı olduğu yönünde birileri mesaj yazmıştı. aylık 4 saat için 500 lira çok abartmışlar bende araştırayım bakalım. olmadı ataşehirede gelebiliriz :)
Biri Beni Durdursun Canım
Kayıtlı Üye
bende istiyorum ama çok pahalı olduğu yönünde birileri mesaj yazmıştı. aylık 4 saat için 500 lira çok abartmışlar bende araştırayım bakalım. olmadı ataşehirede gelebiliriz :)
Bizim burada çok pahalı hemde ikibuçuk yaş üstünü alıyorlar bize zaten uymuyor ama 400 ytl hafta birgün ve bir saat altı üstü Tebessüm ben senin götürdüğün yere götürecektim ancak bu hafta çarşamba günü oğlumun doğumgünü öteki hafta götürmek istiyorum bende bir görüşyim yuvayla eğer kabul ederlerse sana mesaj gönderip bilgilendiririm.
Bizim burada çok pahalı hemde ikibuçuk yaş üstünü alıyorlar bize zaten uymuyor ama 400 ytl hafta birgün ve bir saat altı üstü Tebessüm ben senin götürdüğün yere götürecektim ancak bu hafta çarşamba günü oğlumun doğumgünü öteki hafta götürmek istiyorum bende bir görüşyim yuvayla eğer kabul ederlerse sana mesaj gönderip bilgilendiririm.
tamam canım öpüyorum oğluşunu şimdiden iyiki doğdun taylanhihoyyyt
evet genelde pahalı ve 18 aydan başlıyor daha küçükler için genelde grup yok
burası uygun ve aylık değil gidersen bir gün için 20 ytl veriyorsun gelirsen sevinirim. bende daha gitmedim nasıldır bilmiyorum deneyecez bakalım
kızlar ben kÜÇÜkbakkal kÖyde oturuyorum benım evıme yakın bı yer var acaba ordanmı bahsedıyorsunuz yenı aÇılan bı yer ve yenı yapılmıŞ bır bınanın altındamı adını burda yazabılıyormuyum bılmıyorum.acaba aynı yerdenmı bahsedıyoruz. Benım bebeĞım henÜz kÜÇÜk ama ılerıde bızede gerekecek .aysıca dÜŞÜnsenıze bızde bebekler sayesınde burda buluŞabılırız
kızlar ben kÜÇÜkbakkal kÖyde oturuyorum benİm evİme yakın bİ yer var acaba ordanmı bahsedİyorsunuz yenİ aÇılan bİ yer ve yenİ yapılmıŞ bİr bİnanın altındamı adını burda yazabİlİyormuyum bİlmİyorum.acaba aynı yerdenmİ bahsedİyoruz. Benİm bebeĞİm henÜz kÜÇÜk ama İlerİde bİzede gerekecek .aysıca dÜŞÜnsenİze bİzde bebekler sayesİnde burda buluŞabİlİrİz
burası ataşehirde canım ama başka bir yerde daha şubeleri var sanırım iki isimleri var yanlış anlamadıysam biri türkçe biride ingilizce. ismin yazabiliyormuyuyz bende bilmediğimden yazmadım
dün oyun grubuna gittik kızımdan başka bir çocuk daha vardı onunda uykusu varmış pek iletişime geçmediler kızım oradaki oyuncaklarla oynadı top havuzunu sevmedi kaydıraktan katdı. 2 tane öğretmen vardı daha ziyade onlarla oynadı .
adı playhause idi pek sevmedim açıkçası oyuncaklar pek temiz gelmedi bana sevmeme nedenim bu sanırım birdaha götürmiyeceğim
aylin1989doruk2008
Ziyaretçi
avrupa yakasında bıldıgınız yerler var mı oğlum 8 aylık 4 günlük
avrupa yakasında bıldıgınız yerler var mı oğlum 8 aylık 4 günlük
internette oyun grubu diye arattığımda karşıda yerler çıkmıştı mesela mygym var bebek jimnastiği televizyonda babayfirst kanalında izliyorum çok zevkli ama bana uzak
ama şahsen bidiğim bir yer yok