Ben Mehmet Yazara revizyon oldum 4 ay önce şu andaki sonuçtan memnunum çok ilgili ve işini kesinlikle çok iyi yapan bir doktorHic mi yok?
ben de kendisinde randevu ayarladim bir kac hafta sonra kendisiyle görüsecegim. Instagram sayfasinda revizyon konusunda cok basarili oldugunu paylasimlarindan rahatlikla görebiliyoruz. Ancak ilk kez burnumdan ameliyat olacagim icin bende de ayni basariyi gösterir mi acaba diye endiseliyim. Gönderdigim fotograflardan burnumun derisinin cok kalin oldugunu söyledi. Sanirim bu durum isini zorlastiracakBen Mehmet Yazara revizyon oldum 4 ay önce şu andaki sonuçtan memnunum çok ilgili ve işini kesinlikle çok iyi yapan bir doktor
Merhaba, ben Ankarada Tural bey ile görüştüm. İçtenlikle tüm sorularımı cevapladı tüm süreci detaylı anlattı, bana güven verdi. Siz bahsettiğiniz doktorlarla görüştünüz mü bir karar verebildiniz mi?Dr. Mehmet Dogru
Dr. Tamer Erdem ile ilgili fikri/tecrübesi olan var mi?
Bir de Dr. Tural Fatullayev (Ankara)
merhaba ameliyat oldunuz mu tural beye?Merhaba, ben Ankarada Tural bey ile görüştüm. İçtenlikle tüm sorularımı cevapladı tüm süreci detaylı anlattı, bana güven verdi. Siz bahsettiğiniz doktorlarla görüştünüz mü bir karar verebildiniz mi?
Bende revizyon olmak istiyorum bana özelden bilgi verebilir misiniz fiyat ve süreçle ilgili.burnum önden hafif yamuk onu düzeltmesini istiyorumBen Mehmet Yazara revizyon oldum 4 ay önce şu andaki sonuçtan memnunum çok ilgili ve işini kesinlikle çok iyi yapan bir doktor
Ben deBende revizyon olmak istiyorum bana özelden bilgi verebilir misiniz fiyat ve süreçle ilgili.burnum önden hafif yamuk onu düzeltmesini istiyorum
Dr oğuz kaan önder 30 35 arasi sanırımİstanbul da uyguna yapan doktor varmı lütfen bekliyorum
şuan halen memnun musunuz revizyondan? öncesi ve sonrası resim alabilir miyim mümkünse?Ben Mehmet Yazara revizyon oldum 4 ay önce şu andaki sonuçtan memnunum çok ilgili ve işini kesinlikle çok iyi yapan bir doktor
Yorumunuz için teşekkür ederim ben burun ameliyatı oldum bile hemde çok uygun soranlara yardımcı olurumDr oğuz kaan önder 30 35 arasi sanırım
merhaba kime oldunuz memnun musunuzYorumunuz için teşekkür ederim ben burun ameliyatı oldum bile hemde çok uygun soranlara yardımcı olurum
Merhaba, Ahmet İslam, Tural Fatullayev, Mehmet Yazar benim de düşündüğüm doktorlar. Siz kendileriyle görüştünüz mü ameliyat oldunuz mu? Kime sorsam cevap alamıyorumHerkese merhaba,
ben bir süredir burun ameliyati olmak istiyorum. Burnumun ucu genis ve düsük. Ayrica hafif bir kemerim var. Arastirdigim doktarlar arasinda sonuclarini begendigim doktorlarlar: Memet Yazar, Ahmet Islam, Tural Fattulayev ve Süleyman Tas.
Ayrica Ismail Kücüker beyi arastirdim ama internette kendisinin ince ve kemerli burunlari güzel yaptigi genis ve düsük burunlarda ise pek basarili olmadigini okudum. Süleyman Tasin ameliyattan memnun kalinmadiginda hastaya karsi bastaki olumlu tavri degisebiliyormus ve hatalarini kabul etmiyormus.
Bahsettigim diger doktorlarla ilgili bir fikri olan var mi? Veya ameliyat olan?
Memet Yazar ile görüsmek icin randevu ayarladim. Kendisi gönderdigim fotograflarla ilgi burun derimin cok kalin göründügünü söyledi.
Kalin derili buruna sahip olup estetik olan var mi?
Bir kac doktordan fiyat bilgisi aldim. Belki merak eden olur diye sizinle paylasmak istiyorum.
Dr. Tamer Erdem 30.000TLden basliyor
Dr. Mehmet Dogru 2.500 Euro. Muayene ücretsiz
Dr. Memet Yazar 40.000TLden basliyor
Dr. Süleyman Tas 7.000 Euro, 9.000 Euro revizyon, 500 Euro muayene
Dr. Ismail Kücüker 3.000 Euro'dan basliyor
Merhaba ameliyat oldunuz mu tural beyeMerhaba, ben Ankarada Tural bey ile görüştüm. İçtenlikle tüm sorularımı cevapladı tüm süreci detaylı anlattı, bana güven verdi. Siz bahsettiğiniz doktorlarla görüştünüz mü bir karar verebildiniz mi?
Herkese merhaba,
ben bir süredir burun ameliyati olmak istiyorum. Burnumun ucu genis ve düsük. Ayrica hafif bir kemerim var. Arastirdigim doktarlar arasinda sonuclarini begendigim doktorlarlar: Memet Yazar, Ahmet Islam, Tural Fattulayev ve Süleyman Tas.
Ayrica Ismail Kücüker beyi arastirdim ama internette kendisinin ince ve kemerli burunlari güzel yaptigi genis ve düsük burunlarda ise pek basarili olmadigini okudum. Süleyman Tasin ameliyattan memnun kalinmadiginda hastaya karsi bastaki olumlu tavri degisebiliyormus ve hatalarini kabul etmiyormus.
Memet Yazar ile görüsmek icin randevu ayarladim. Kendisi gönderdigim fotograflarla ilgi burun derimin cok kalin göründügünü söyledi.
Bir kac doktordan fiyat bilgisi aldim. Belki merak eden olur diye sizinle paylasmak istiyorum.
Ameliyat oldunuz mu?Herkese merhaba,
Memet Yazar'in revizyon fiyatini ozelden yazar misiniz? Ben de revizyin icin onu dushunuyorum, ama fiyati cok ucuk diyorlarBen Mehmet Yazara revizyon oldum 4 ay önce şu andaki sonuçtan memnunum çok ilgili ve işini kesinlikle çok iyi yapan bir doktor
Merhaba bende revizyon düşünüyorum sonuçtan hala memnunmusunuBen Mehmet Yazara revizyon oldum 4 ay önce şu andaki sonuçtan memnunum çok ilgili ve işini kesinlikle çok iyi yapan bir doktor