İstanbul'da öğretmen evi(

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
Kızlar slm, benim bu ay içinde mülakatım var istanbulda ama istanbulu hiç bilmiyorum bu istanbulda iş kulelerinin oraya en yakın öğretmen evi neresidir bilen var mı beşiktaş öğretmen evi yakın mı oraya lütfen yardımcı olun

Hangi is kulesi guzelim?

Burada bin tane is kulesi var.

öğretmenevlerinin yerleri neresi bi bilsek?
yakın deriz,bizim yakın dediklerimiz ,başka şehirde yaşayanlar için şehrin öbür ucu gibi geliyor..

Yakin sayilir tabi minubusle gidersin. Niye panik oluyorsun ki ac bir tane ogrt. evine telefon onlarda liste vardir. Sor gorevliye en yakinindaki hangisi diye. Basarilar

Canım İşkuleleri Maslak semtinde. Oraya en yakın öğretmen evleri dediğin gibi Beşiktaş veya Şişli. Tek vesait olarak ulaşabilirsin. Ama Şişli daha merkez olur senin için.

ikisi de aynı gibi, beşiktaş olsun, iskeleden boğazı seyredersin..

Levent teki işkuleleri o zaman ben bi beşiktaşı arıyım en yakın orası galiba haritadan baktım anlamadım istanbulu bilmediğimden

nişantaşında yeni bir öğretmenevi var... beşiktaş topağıcından yukarı çıkarken...

ömrü hayatınızda görebileceğiniz en güzel öğretmenevi.. manzararsı da şahane

İş kuleleri Levent'te. en yakın öğretmen evi Beşiktaş'ta. Onun önünden otobüslerde kalkıyor. Az yürürsen dolmuşlarda direk önünden geçiyor.

Bende önceki senelerde İstanbul'a geleceğim zamanlarda öle araştırmalar yapıyordum. Bence sadece Öğretmenevleriiyle kısıtlama kendini diğer devlet kurumlarının da misafirhaneleri var ve güzel onlara da sor soruştur. Karşı tarafta olmadığı sürece heryerden gidiş geliş yapabilirsin. Ben geçen sene kaldığımda Diyanetin Sultan Ahmet camisi yakınındaki misafirhanesinde kalmıştım. Başka misafirhaneler de uygun olur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…