- 2 Eylül 2021
- 73
- 26
- 29
-
- Konu Sahibi Sadgirl313
Engin selamioğlu yardımcı olcam sana mesaj at görüşeyim ben doktor bey ileKızlar buraya yeni üye oldum sizlere meme büyütme ile alakalı doktor danışmak için. Bu konu başlığında çokça arama yaptım aslında fiyatlarla ilgili, fakat 1-2 doktor dışında bütçeme uygun doktora rastlayamadım. Bütçem maalesef max 20 bin. Daha yüksek miktarda kredi vermiyorlar henüz stajyer avukat olduğum için24 yaşındayım ve ergenliğimden beri memelerimi takıntı yapmış vaziyetteyim. En son bu yaz tatilde hem zayıf hem de büyük memeli kızları görünce kendimi çok eksik hissettim Bir an önce yaptırmak istiyorum artık. Meme dokum düz değil, avcumdan taşan, hatta su bardağının ağız kısmını üzerine koyduğumda taşan 75 b boyutunda memelerim var. İstediğim meme boyutu ise duygu özaslan’ın son bikinili fotoğraflarındaki gibi bir meme. Yani sanırsam 250-300 cc takılsa yetecek gibi. Cc boyutu arttıkça fiyat artıyormuş sanırım, bu yüzden az cc istediğim için max 20 bine yapabilecek düzgün iyi bir doktor bulabilirim diye düşündüm. Lütfen doktor önerisi paylaşın kızlar özelden de yazabilirsiniz çok teşekkür ederim şimdiden
Merhaba,Ne zaman ameliyat oldunuz acaba ve ameliyat sonrasi agrilariniz ne boyutta idi.zekeriya bey i ben de arastirdim işinin ehli duruyor diren kullanmamasi kafami karistirdi ya komplikasyon olursa diyeben zekeriya kul a oldum. fiyat fix. cc boyuta göre değişmiyor
Serhat Tuncer bu konuşa başarılı gidip yüz yüze görüşün indirim olarak doktordan isteyin kendinizi riske atmayın geri dönüşü olmayan ameliyatlarKızlar buraya yeni üye oldum sizlere meme büyütme ile alakalı doktor danışmak için. Bu konu başlığında çokça arama yaptım aslında fiyatlarla ilgili, fakat 1-2 doktor dışında bütçeme uygun doktora rastlayamadım. Bütçem maalesef max 20 bin. Daha yüksek miktarda kredi vermiyorlar henüz stajyer avukat olduğum için24 yaşındayım ve ergenliğimden beri memelerimi takıntı yapmış vaziyetteyim. En son bu yaz tatilde hem zayıf hem de büyük memeli kızları görünce kendimi çok eksik hissettim Bir an önce yaptırmak istiyorum artık. Meme dokum düz değil, avcumdan taşan, hatta su bardağının ağız kısmını üzerine koyduğumda taşan 75 b boyutunda memelerim var. İstediğim meme boyutu ise duygu özaslan’ın son bikinili fotoğraflarındaki gibi bir meme. Yani sanırsam 250-300 cc takılsa yetecek gibi. Cc boyutu arttıkça fiyat artıyormuş sanırım, bu yüzden az cc istediğim için max 20 bine yapabilecek düzgün iyi bir doktor bulabilirim diye düşündüm. Lütfen doktor önerisi paylaşın kızlar özelden de yazabilirsiniz çok teşekkür ederim şimdiden
Yaptırdın mı bilmiyorum ama CC ye göre fiyat değişmiyor yani ben çok doktor gezdim ama böyle bir bilgi veren doktor olmadıKızlar buraya yeni üye oldum sizlere meme büyütme ile alakalı doktor danışmak için. Bu konu başlığında çokça arama yaptım aslında fiyatlarla ilgili, fakat 1-2 doktor dışında bütçeme uygun doktora rastlayamadım. Bütçem maalesef max 20 bin. Daha yüksek miktarda kredi vermiyorlar henüz stajyer avukat olduğum için24 yaşındayım ve ergenliğimden beri memelerimi takıntı yapmış vaziyetteyim. En son bu yaz tatilde hem zayıf hem de büyük memeli kızları görünce kendimi çok eksik hissettim Bir an önce yaptırmak istiyorum artık. Meme dokum düz değil, avcumdan taşan, hatta su bardağının ağız kısmını üzerine koyduğumda taşan 75 b boyutunda memelerim var. İstediğim meme boyutu ise duygu özaslan’ın son bikinili fotoğraflarındaki gibi bir meme. Yani sanırsam 250-300 cc takılsa yetecek gibi. Cc boyutu arttıkça fiyat artıyormuş sanırım, bu yüzden az cc istediğim için max 20 bine yapabilecek düzgün iyi bir doktor bulabilirim diye düşündüm. Lütfen doktor önerisi paylaşın kızlar özelden de yazabilirsiniz çok teşekkür ederim şimdiden
Merhaba benim içinde yardımcı olabilir misiniz tanıyor musunuz kendisini ben de fiyat merak ediyorum çok istiyorum yaptırmak ama fiyatlar çok uçuk maalesefEngin selamioğlu yardımcı olcam sana mesaj at görüşeyim ben doktor bey ile
Bir gebe kalmaya bakar bu işMerhaba benim içinde yardımcı olabilir misiniz tanıyor musunuz kendisini ben de fiyat merak ediyorum çok istiyorum yaptırmak ama fiyatlar çok uçuk maalesef
3 doğum yaptım emzirme sebepli sarkma olabiliyor. Göğsüm 85 beden zaten ama daha dik ve diri dursun istiyorumBir gebe kalmaya bakar bu işhiç para harcama bence
Ben de doğurdum memeler almış başını gidiyor3 doğum yaptım emzirme sebepli sarkma olabiliyor. Göğsüm 85 beden zaten ama daha dik ve diri dursun istiyorum
Malesef eski diriliği gidiyor yumuşacık oldu ve ben bu görüntüyü sevmiyorum. İlk gebelikte çok sorun olmaz ama 2. Ve 3. Emzirmelerde memenin biri anyaya diğeri konyaya bakıyoBen de doğurdum memeler almış başını gidiyordeme öyle şeyler üzme beni düzelsin ufalsın bişiler olsun
Şu an kederlendimMalesef eski diriliği gidiyor yumuşacık oldu ve ben bu görüntüyü sevmiyorum. İlk gebelikte çok sorun olmaz ama 2. Ve 3. Emzirmelerde memenin biri anyaya diğeri konyaya bakıyo
3 doğum yaptım emzirme sebepli sarkma olabiliyor. Göğsüm 85 beden zaten ama daha dik ve diri dursun istiyorumbulabildinizmi acaba?