- 14 Şubat 2011
- 258
- 2
- 96
slm kızlar bende bir hastanede yaptırıyorum Kadıköy de çok memnunum bitti gibi :) hem fiyat hemde ortamdan çok memnunum tavsiye ederim
bakırköyde yaptırdım alexandrite cihazıyla tavsiye ederim
bende bağcılarda bir hastaneye gidiyorum bitiş garantili tüm vücut(genital koltukaltı tüm bacak) fiyatı 800 kampanyalı memnunum 2. seanstayım nerdeyse %70 azaldı
slm kızlar bende bir hastanede yaptırıyorum Kadıköy de çok memnunum bitti gibi :) hem fiyat hemde ortamdan çok memnunum tavsiye ederim
bende bağcılarda bir hastaneye gidiyorum bitiş garantili tüm vücut(genital koltukaltı tüm bacak) fiyatı 800 kampanyalı memnunum 2. seanstayım nerdeyse %70 azaldı
bağcılar bana yakın 800 de baya uygun bir fiyatmış cihazın ismini ve hastanenin adını özel mesaj atarsan sevinirim
bende istanbulda bir yer arıyorum. neredeyse bana yakın olan bütün merkezleri aradım. ama heniz karar vermiş değilim. herkes kendi aletinin en son teknoloji olduğunu söylüyor. kime inanacağını şaşırdım. şuan bi tıp merkezinde çok uygun fiyata buldum,ama makineyle ilgili bilgi bulamıyorum
Merhaba,
Gittiğiniz merkezin ad ve iletişim bilgilerini bana da özelden yollar mısınız?
Mesaj sayım yetmediği için ben özelden yazamıyorum size
Yardımcı olursanız sevinirim
ist. yaşamıyorum ben konyada yaptırmıştım çok da memnunum 4 yıl geçmesine rağmen hiç tüy yok. yalnız 2 hafta çok az her ay düzenli yaptırman lazım en az 8 seans yaptırılıyor. benimki 10 seans sürdü. umarım kurtulursun biran önce
slm.nisanur sana cvp geldi mi ckserpil den ? eğer cvp yazdıysa benimle de paylaşır mısın lütfen.
ckserpilin aktif son girişi 16.03..görünüyor ben bu hafta başlamak istiyorum artık... özelden msj atamıyom msj sayım yetersiz acil yardıımmmm kızlarrr
b_dilek biraz daha bilgi vermen mümkün mü fiyat, seans sayısı ve yaptırdığın bölgeler konusunda? ben mecidiyeköyde bi yerde yaptırdım ve hiç memnun değilim, deneyip memnun kalmış kişilerin önerilerine ihtiyacım var... bi de hastanenin ismini özel msjla verebilirsen çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?