• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon istanbulda lazer epilasyon yaptırıpta memnun olan hanımlar bana yardımcı olun

slm kızlar bende bir hastanede yaptırıyorum Kadıköy de çok memnunum bitti gibi :) hem fiyat hemde ortamdan çok memnunum tavsiye ederim :34:

b_dilek biraz daha bilgi vermen mümkün mü fiyat, seans sayısı ve yaptırdığın bölgeler konusunda? ben mecidiyeköyde bi yerde yaptırdım ve hiç memnun değilim, deneyip memnun kalmış kişilerin önerilerine ihtiyacım var... bi de hastanenin ismini özel msjla verebilirsen çok sevinirim...

bende bağcılarda bir hastaneye gidiyorum bitiş garantili tüm vücut(genital koltukaltı tüm bacak) fiyatı 800 kampanyalı memnunum 2. seanstayım nerdeyse %70 azaldı:1:

canım banada msj atarmısın.cihazın adı ne buarada.bagcılara yakın oturuyorum.tam bi karmaşadayım.ilk seansımı yaptırdım ama memnun kalmadım....acil başka bi yer bulmalıyım...genital ve koltuk altı için gitcem.tavsiyesi olan lar lütfen yardımcı olsun.:25:

slm kızlar bende bir hastanede yaptırıyorum Kadıköy de çok memnunum bitti gibi :) hem fiyat hemde ortamdan çok memnunum tavsiye ederim :34:

Merhaba,

Gittiğiniz merkezin ad ve iletişim bilgilerini bana da özelden yollar mısınız?

Mesaj sayım yetmediği için ben özelden yazamıyorum size:(

Yardımcı olursanız sevinirim

bende bağcılarda bir hastaneye gidiyorum bitiş garantili tüm vücut(genital koltukaltı tüm bacak) fiyatı 800 kampanyalı memnunum 2. seanstayım nerdeyse %70 azaldı:1:

mesaj atma hakkın yok sanıırm burdan idare edeceğiz artık şu gittiğin hastanenin adını yazsan çok makbule geçeçcek

arkadaşlar yüz bölgesine yaptıran ve kurtulan var mı? ben ben lazer yaptırdıktan sonra daha da yayıldı jilet sürdükleri için heralde ne yapıcağımı şaşırdım yardım edinn lütfen:84:

yüz bölgesine, sırf makine daha ii görsün diye tüyleri kalınlaştırma amaçlı jilet kullanımı çok yanlış!!! vücut bölgesinde bi derece mümkün olabilir ama yüz asla! kim istediyse bunu senden,tam bi cahilmiş!

Yüz bölgesinin vücut bölgelerine nazaran geç bitmesi normal 8-10seans sürebilio, ama eğer hala bundan fazla sürede gittiysen hormon tahlili yaptır.Hormon seviyelerin anormalse ömrünce gitsen bitmez.

başarılı sonuç aldığınız merkezler var mı arkadaşlar? önerilerinizi bekliyorum, yaz gelmeden başlamak lazım çünkü.

Hangi bölgeiçin düşünüyorsun? Burda yazmak yasak mı bilmiyorum ama benim önerebileceğim yer var arkadaşım, hatta sitesi de var,arayıp ön görüşme randevusu alıp bizzat kendin de karar verebilrsin. Biraz pahalı biryer ama değer.

:41:

Lütfen bana gittiğin hastanenin adını ve telini verir misin. ağlıcam artık:43: 3 ay oldu hala başlayamadım hem uygun fiyat hem bitiş garantili olsun istedim. burada fiyat bayağı düşük çok iyi :1: bana yardımcı ol lütfennnnnnn

bağcılar bana yakın 800 de baya uygun bir fiyatmış cihazın ismini ve hastanenin adını özel mesaj atarsan sevinirim

slm.nisanur sana cvp geldi mi ckserpil den ? eğer cvp yazdıysa benimle de paylaşır mısın lütfen.

ckserpilin aktif son girişi 16.03..görünüyor ben bu hafta başlamak istiyorum artık... özelden msj atamıyom msj sayım yetersiz acil yardıımmmm kızlarrr

bende istanbulda bir yer arıyorum. neredeyse bana yakın olan bütün merkezleri aradım. ama heniz karar vermiş değilim. herkes kendi aletinin en son teknoloji olduğunu söylüyor. kime inanacağını şaşırdım. şuan bi tıp merkezinde çok uygun fiyata buldum,ama makineyle ilgili bilgi bulamıyorum

merhaba, bana bulduğunuz tıp merkezinin adını özelden yazr mısınız.bende araştırmak istiyorum da lütfen acil bilgi verir misiniz.:34:

Merhaba,

Gittiğiniz merkezin ad ve iletişim bilgilerini bana da özelden yollar mısınız?

Mesaj sayım yetmediği için ben özelden yazamıyorum size:(

Yardımcı olursanız sevinirim

merhaba b_dilek kullanıcısı bılgılerı ılettımı acaba?kadıkoy tarafı bana cok uygun ve fıyatında uygun oldugunu belırtmıs. ben de ozelden mesaj yazamıyorum, benımlede ırtıbata gecebılırsenız cok sevınecegım.:26:

ben hollanda'da kaliyorum ve 1 ay sonra Istanbul'da olucam 2 haftaligina ve kesin tüm vücut istiyorum.. acaba önerdiginiz bi yer var mi benim için.. çok mutsuzum su killar yüzünden:14: simdiden çok tesekkür ederim

ist. yaşamıyorum ben konyada yaptırmıştım çok da memnunum 4 yıl geçmesine rağmen hiç tüy yok. yalnız 2 hafta çok az her ay düzenli yaptırman lazım en az 8 seans yaptırılıyor. benimki 10 seans sürdü. umarım kurtulursun biran önce

ist. yaşamıyorum ben konyada yaptırmıştım çok da memnunum 4 yıl geçmesine rağmen hiç tüy yok. yalnız 2 hafta çok az her ay düzenli yaptırman lazım en az 8 seans yaptırılıyor. benimki 10 seans sürdü. umarım kurtulursun biran önce

kurtulduguna sevindim svg_mr,,
artik darisi basima :1:
benim devamli gelme sansim var seanslar için..
burada yüzüm için gidiyorum ama çokta memnun degilim..

slm.nisanur sana cvp geldi mi ckserpil den ? eğer cvp yazdıysa benimle de paylaşır mısın lütfen.

ckserpilin aktif son girişi 16.03..görünüyor ben bu hafta başlamak istiyorum artık... özelden msj atamıyom msj sayım yetersiz acil yardıımmmm kızlarrr

yok canım yazmadı sanırım onunda mesaj hakkı yok

slm bende sarıyerde bir klinige gidiyorum hastane gibi gerçi ama :D oraya yakın olanlarada bn yardımcı olurum kıldan görünmeyen tenimi ortaya çıkardılar allah razı olsun hihoyt :D

b_dilek biraz daha bilgi vermen mümkün mü fiyat, seans sayısı ve yaptırdığın bölgeler konusunda? ben mecidiyeköyde bi yerde yaptırdım ve hiç memnun değilim, deneyip memnun kalmış kişilerin önerilerine ihtiyacım var... bi de hastanenin ismini özel msjla verebilirsen çok sevinirim...

merhaba seda,,dılek yazdımı neresı oldugunu?yerı bana da cok uygun ama merakla beklıyorum ıste.

Back