Lazer Epilasyon istanbulda lazer epilasyon yaptırıpta memnun olan hanımlar bana yardımcı olun

nisanur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
98
2
86
İstanbul
merhaba kızlar yaptırmaya karar verdim ama nerede ve kime yaptıracağımı şaşırdım. istanbulda oturuyorum bana bi kaç adres verirseniz sevinirim epiderm lazer epilasyon merkezine gidende varsa cevaplarsa sevinirim kıllar tamamen bitiyormu birde boşuna zaman artı para harcamayayım:26: cevapsız bırakmayın bak ağlarım sonra:84:

bende istanbulda bir yer arıyorum. neredeyse bana yakın olan bütün merkezleri aradım. ama heniz karar vermiş değilim. herkes kendi aletinin en son teknoloji olduğunu söylüyor. kime inanacağını şaşırdım. şuan bi tıp merkezinde çok uygun fiyata buldum,ama makineyle ilgili bilgi bulamıyorum

slm kızlar bende bir hastanede yaptırıyorum Kadıköy de çok memnunum bitti gibi :) hem fiyat hemde ortamdan çok memnunum tavsiye ederim

bende araştırırken aradığım tüm merkezler son teknoloji reklamı yapıyorsu sonra kafam karıştı ilk gördüğüm yere girdim kadıköyde :) ama saın siz böle yapmayın çünkü ilk başlarda nekadar korktuğumu anlatamam

bana çok yakın bir hastaneyle görüştüm estetisyen dr fiyat 1200 cihaz en iyisi ama gidip yaptıran ve memnun olan soracağım kimse yok kararsız kaldım

slm nisanur,
bende 1500e,komple vucüt,bitiş garantili buldum ama hala karar veremedim,kampanyada bugün son kaçırdım galiba sen nerde buldun 1200 e ?hangi bölgeler için kaç seans için geçerli bu fiyat?benim bulduğum makine alexandrite ddc diye bi cihazdı. senin makine ne?
pc: özelden atamadığım için buradan atmak zorunda kaldım

tatlıcadııı senin bulduğun da çok uygun görünüyor alexandrite da en iyisiymiş sen nerde buldun tam olarak yerini söyleyebilir misin cnm?

Beylikdüzü haramiderede buldum. bir tıp merkezi.%50 indirime girmişti.ama dün indirim bitti sanırım. tek sorun şu alexandrite ii bir cihaz ama farklı makine çeşitleri var apogee, epicare gibi. benim bulduğum makine ddc alexandrite. ben bu makineyi kullanan başka bi yer duymadım vede kimse de yaptırmamış bu makineyle.o yüzden çok kararsız kaldım
buarada özelden de mesaj atamıyorum burayada yazamıyorum hastanenin adını

slm ben 4 yıl ince basladım lazer epilasyon yaptırmaya tüm vücut olarak bitti sayılır.sadece yüz bölgesi icin devam ediyorum şişlide yaptırıyorum ama şubeleride var isterseniz tlf no yazarım.kolay gelsin
merhaba şişli de sanırım gittiğiniz yer adresini ve tel ini bana mesaj olarak atarsanız çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler,
ayrıca memnun kaldınızmı?

slm ben 4 yıl ince basladım lazer epilasyon yaptırmaya tüm vücut olarak bitti sayılır.sadece yüz bölgesi icin devam ediyorum şişlide yaptırıyorum ama şubeleride var isterseniz tlf no yazarım.kolay gelsin

bana yardımcı olabilir misin rica etsem ?

bende bağcılarda bir hastaneye gidiyorum bitiş garantili tüm vücut(genital koltukaltı tüm bacak) fiyatı 800 kampanyalı memnunum 2. seanstayım nerdeyse %70 azaldı

bende bağcılarda bir hastaneye gidiyorum bitiş garantili tüm vücut(genital koltukaltı tüm bacak) fiyatı 800 kampanyalı memnunum 2. seanstayım nerdeyse %70 azaldı

bağcılar bana yakın 800 de baya uygun bir fiyatmış cihazın ismini ve hastanenin adını özel mesaj atarsan sevinirim

siz e bahsettiğim yerde bıyıklarım için ilk seansa gitmiştim denemek için üç hafta oldu kıl yok çııkanlarıda tuttuğum gibi gelior doktorun dedği gibi üç seansta biter dedi seans başı 20 milyon dedi bakiim eğer gerçekten biterse (genital bölge bacaklar koltuk altınıda) yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…