merhaba şişli de sanırım gittiğiniz yer adresini ve tel ini bana mesaj olarak atarsanız çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler,
ayrıca memnun kaldınızmı?
b_dilek biraz daha bilgi vermen mümkün mü fiyat, seans sayısı ve yaptırdığın bölgeler konusunda? ben mecidiyeköyde bi yerde yaptırdım ve hiç memnun değilim, deneyip memnun kalmış kişilerin önerilerine ihtiyacım var... bi de hastanenin ismini özel msjla verebilirsen çok sevinirim...
İçerenköyxxxxxxxx e giden var mı kızlar?
özel mesaj atamıyorum maalesef mesaj sayım yeterli değilmişben kızıltoprakta yaptrıyorum..özel bir hastanede..kolaltı ve yarım bacak olarak gidiyorum ben 3 seans gittim gözle görlür azalma var..kalanlarda zaten azıcık kaldı..uzamasını bekliyorum ki bir daha gideyim diye..ama uzama süresi bile çok uzuyor..
gittin mi xxxxx bana çok yakın olumlu cvp olursa gitmeyi düşünüyorum
gitmedim canım ben de giden birini arıyorum
ben bu hafta sonu gittim
açıkçası uygulamdan memnun kaldım doktor ve hemşireler uyguluyor
20 gün sonra kontrolüm var o güne kadar dökülecek dökülmeyenlere tekrar atış yapılacak hayırlısı diorum
tüm vücut mu uygulatıyorsun
evet canım tüm vucut uygulattım
canım mazur görürsen bikaç sorum olacak benim,
tüm vucut tahmini olarak kaç seansta bitecek ,
bir seans ne kadar sürüyor ve acıma oluyor mu,
ayrıca fiyat konusunda bilgi verebilir misin?
canım tabiki cevap vereyim
bana 4 ile 10 seans dedidiler 10. Seansta bitmesse devam etmediklerini söylediler
ben zaten bitene kadar ona yazılmadım her seans için ayrı para veriyorum
bacak genital ve koltuk altı benim 1,5 saat sürdü acı ise çok azdı o da genitalde ama hemen bittiği için dayanılmayacak birşey değil
Canım genitalde hemen bittiği için derken, toplam seans olarak mı, yoksa bir seanstaki süresi olarak mı?
ben pendıkte bı hastaneye gıdıyorum
böl.... hastanesı adını tsm yazmak ıstemıyorum reklama gırmesın
aletlerının adı soprano xl dıye bı lazer
acısız ve 1 seansta bıle cok memnun kaldım hem gec cıktı kılla hem daha ınce ve yarı yarıya seyrek cıktılar
benım agrı esıgım dusuk oldugu ıcın aleks falan yaptıramıyorum zaten bu cıhaz en son modelmıs ve 200 bıntl lık bı lazermıs cok memnunum ama pendık sıze uzaksa aletıarastırın sıze yakın bı merkezde bu lazerle yaptırın derımmutlaka super bıseeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?