• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İstanbul'da lazer epilasyon önerisi

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.020
448
İstanbul
Lazere başlamıştım ama fiyatı oldukça pahalı gelmeye başladı. Paket de almamıştım. Anadolu yakasında memnun kaldığınız, alexandrite cihazı kullanan, bunu yaparken vücudunuzda hasar bırakmayan fiyatı uygun bir yer önerebilir misiniz?

Özlem ateş. Altunizadede ve Ümraniyede yeri var. Kesinlikle öneririm

Klasik bilinen bir yer zaten ama ben epiderm'den memnun kalmıştım.

Bir de konunun yeri burası değil sanırım, siz daha eski üyesiniz ama benden iyi bilirsiniz gerçi :)

Bakirkoydeyken epiderm e gidiyordum, anadolu yakasina tasininca estepointten 6 seanslik paket aldim, 4.seansta (oncesinde 3 seans epiderm) tuylerim tamamen bitmisti.
2 yil oldu hala tuysuzum, memnun kaldim temiz, duzenli bakimli bir merkez.

Bakirkoydeyken epiderm e gidiyordum, anadolu yakasina tasininca estepointten 6 seanslik paket aldim, 4.seansta (oncesinde 3 seans epiderm) tuylerim tamamen bitmisti.
2 yil oldu hala tuysuzum, memnun kaldim temiz, duzenli bakimli bir merkez.

Ben de epidermde basladim da degismek istiyorum. Estepoint poliklinik mi? Bir de alexandrite mi kullaniyor? 6 seanslik pakedi ne kadara aldiniz son sorum da bu :)

Avrupa yakasında lazer epilasyon arıyorum ben de. Memnun kalanlar gittikleri yeri yazarsa sevinirim

Fiyatlar nasıl? İki üç seanstan sonra etkisi görülüyor mu?

Cilt ve kıl tipine göre değişir ben ilk seans gördüm farkını ben baya önce almıştım paketi 1000 TL ye şu an 1500 TL olması lazım tüm vücüt ben yüz dahil gidiyorum

Ben de epidermde basladim da degismek istiyorum. Estepoint poliklinik mi? Bir de alexandrite mi kullaniyor? 6 seanslik pakedi ne kadara aldiniz son sorum da bu :)

evet estetik kliniği, botoks dolgu vs vs de yapıyorlar,
ben alalı baya oldu sanırım 2014 de 200 tl ye 6 seans koltukaltı genital almıştım.
ama yanlış olmasın 180 falan da olabilir, baya zaman geçti.
bu arada cihaz epidermle aynıydı alex.

evet estetik kliniği, botoks dolgu vs vs de yapıyorlar,
ben alalı baya oldu sanırım 2014 de 200 tl ye 6 seans koltukaltı genital almıştım.
ama yanlış olmasın 180 falan da olabilir, baya zaman geçti.
bu arada cihaz epidermle aynıydı alex.

Aa uygunmus o zaman baya. Tamam cok sagolunnn

Fiyatlar çok uygun koltuk altı 10 genital 40 tüm bacak 100₺ idi geçen sene. Ben tüm vücut 150₺ ye yaptırmıştım 2 sene önce. 6 seanstı toplamda. Fiyatlar muhtemelen değişmiştir ama çok oynadığını sanmıyorum internet sitesinde telefon numaraları yazıyor bir görüşün bence :)

Fiyatlar çok uygun koltuk altı 10 genital 40 tüm bacak 100₺ idi geçen sene. Ben tüm vücut 150₺ ye yaptırmıştım 2 sene önce. 6 seanstı toplamda. Fiyatlar muhtemelen değişmiştir ama çok oynadığını sanmıyorum internet sitesinde telefon numaraları yazıyor bir görüşün bence :)

Bakacagim cok tesekkur ederim :) peki bir soru daha tum vucut derken sadece bacak genital koltukalti mi yoksa mesela gobektir koldur onlari da ekliyolar mi :)

Bakacagim cok tesekkur ederim :) peki bir soru daha tum vucut derken sadece bacak genital koltukalti mi yoksa mesela gobektir koldur onlari da ekliyolar mi :)

Benim paketime göbek ve yukarısı da dahildi 2 sene önce. Şimdi göbek/bel için ayrı fiyat alıyorlar mı bilemeyeceğim ama kol fiyatı ayrı onu biliyorum :)

Merhaba, Epiderm'i neden değiştirmek istiyorsunuz memnun kalmadınız mı?

fiyatları zamlandı, baya pahalıya geliyor. esneklik de yapmıyorlar. lazer uygulayan bayanlardan birinin eli çok ağır. canımı acıta acıta siliyor. onun haricinde azalma konusunda memnunum. hijyen konusunda da sıkıntı yok.

Back