- 30 Eylül 2017
- 1
- 0
- 1
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım memnun musun gittiğin yerden, azalma oldu mu, birde koltuk altı,genital 10seans toplam 200 mü, toplam fiyatsa çok iyiymiş, bide makinesi ne acabaBen kartal umut hastanesine gidiyorum genital+koltuk altı 10seans 200tl ama tek seans genital 80 tl. Tüm bacak koltukaltı genital ve kollar içinde 10 seans 1300 dediler ama ben şimdilik genital+koltukaltı aldım
bir seans uygulandı maalesef yaa :/ napsam bilemedimsakın sakın sakın. benımde yuzumde cok yoktu lazer hepsını sakala cevırdı kac zamandır uğraşıyorum ve çok iyi merkezlere gittim çare olmadı şuanda iğnelideyim o etki etti. ama aklınızda olsun daha önce almadıysanız hiç iğneli hiç alınmamışlarda çok daha etkili. sakın yaptırmayın acıbademın cılt doktoru bana hıc almamıs olsaydın yuzunu sana lazer yapmazdım dedı.
evet genital ve koltuk altı 10 seans 200
Merhabalar bende özlem ateşin alunizade deki şubesine gitmek istiyorum ama orası hakkında bazı kötü şeyler duydum ve korktum açıkçası ve yorumunuzu görünce tekrar sormak istedim bir etkisi oldu mu acabaÖzlem ateş. Altunizadede ve Ümraniyede yeri var. Kesinlikle öneririm
bende avrupa yakasında ama beylikdüzü civarı arıormAvrupa yakasında lazer epilasyon arıyorum ben de. Memnun kalanlar gittikleri yeri yazarsa sevinirim
Bende arastir arastir sonunda epiderm bakirkoy subesinde karar kildim.2 gun once basladim bakalim sonuclari tekrar yazicam.fiyat diger yerlere gorr pahali tabi ama benim icin sonucta onemli.insallah dogru tetcih yapmisimdir.bekleme salonunda kime sorsam memnundu.ve diger estetik merkezleri gibi sizi tavlama pesinde degiller beni de cezbeden bu oldu sanirim.dedimki herkes buraya tipis tipis gelip bukadar oara sayiyirsa vardir bi ozellikleri.hepimize hayirli olsun tuysuz bir hayat diliyorum kizlar...