• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet İstanbul'da Klamp(plastik kıskaç) yöntemiyle sünnet..

SadeceAsk

Kocasının Bitanesi..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
632
34
123
Arkadaşlar oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum bu yöntemle hayırlısıyla.. Sizce bu yöntem sağlıklı mı? Klasik yöntem mi yapmalıyım? Herkes başka bişi diyor? Kafam çok karışık..
Ayrıca İstanbul'da hiçbir hastane yok mu bunu yapan bildiğiniz? Sadece Ankara'da bir doktor var her Çarşamba-Perşembe günleri ist'a gelip kendi muayenehanesinde sünnet yapıp geri gidiyormuş.. Of lütfen bir akıl tecrübeli anneler.. Madem çok rahat bir yöntem neden koca İstanbul'da yok:(

Arkadaşlar oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum bu yöntemle hayırlısıyla.. Sizce bu yöntem sağlıklı mı? Klasik yöntem mi yapmalıyım? Herkes başka bişi diyor? Kafam çok karışık..
Ayrıca İstanbul'da hiçbir hastane yok mu bunu yapan bildiğiniz? Sadece Ankara'da bir doktor var her Çarşamba-Perşembe günleri ist'a gelip kendi muayenehanesinde sünnet yapıp geri gidiyormuş.. Of lütfen bir akıl tecrübeli anneler.. Madem çok rahat bir yöntem neden koca İstanbul'da yok:(

canım bahsettiğin doktor sanırım bizim sünnet yaptırdığımız doktor mustafa hoca.6aylık sünnet oldu oğlum yeni 1ay bile olmadı yani ertesi gün neşesi yerindeydi çok rahattı. sadece ilk idrarını yaparken çok ağladı ama o da bi süre sonra geçti.gayet rahat bir sünnet geçirdik tavsiye ediyorum...

canım ben 1 haftadır araştırdım ist sadece türkiye hastanesi yapıyor oda 900 tl diğer hastanelerde yok bende 1 ay sonra yaptırıcam.ama eski usul lokal dikişli olucak

Son düzenleme:
Canım araştırdım çok ama çokkk.. Ama dr'lar kimse önermedi.. Kime sorsam negatif yaklaştı.. Internettende kötü haberler okuyunca yok dedim bu iş olmayacak.. 6 gün önce dikişli sünnet olduk.. Klasik sorunları yaşıyoruz şuan yapışma,şişme,dikişler daha düşmedi:( vs vs hala hangisi iyi bilememiyorum canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Bizde biran önce sağlığımıza kavuşuruz inşallah..

Back