ıstanbulda kadınlara ozel spor salonuuuu

dilannnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
450
2
kızlar ben bu kıs spor salonuna gıtmeye karar verdım ama bır turlu ıstedıgım gıbı bır yer bulamıyorum.okulum oldugu ıcın tum gun sadece kadınlara ozel bı yer varmı.fiyatı hıc onemlı degıl yeterkı butun gun kadınlara aıt olsun yanı okul cıkısı gıdebıleyım yardımcı olan arkadaslara sımdıden cokkkkkk tesekur ederım

nerde oturuyorsun. istanbulda bazı belediyelerde ücretsiz olarak var.

benim gittiğim bi yer var istanbulda, sırf kadınlar var fiyatı da gayet normal hatta ucuz sayılır, istersen sana bilgilerini yollarım :)

tatlım bakırkoy cıvarı oturuyorum ama artık o kadar caresızım kı nerde olsa gıdıcem el mahkum yalnız bu b-fıt tarzı yerler dısında:KK15:

bakırköydeysen yakınmışsın bak benim yere
benim yer esenlerde, metroyla hemencik gelebilirsin hem belki aynı günlere denk gelirsek beraber motive oluruz :)

haftada 3 gün ya da 6 gün olarak kayıt olunuyor
haftada 3 gün 70 lira, ama sırf aletlerle takılıcam hoca ile step vs yapmıcam dersen 50 liraymış
gittiğin zaman istediğin kadar kalabiliyorsun saat sınırın yok
içeride her türlü alet var yani, 3 tane koşu bandı var ben zaten genelde tempolu yürüyorum, bi de kol aletlerini kullanıyorum falan.
içerde plazma var onu açıyoruz dizi müzik falan derken hiç anlamadan 4 5 km yürümüş oluyorum :KK1:

fatihte bi yer vardı kardelen diye. orayada bi bak istersen. bakırköy belediyesinde var mı bilmiorum. bildiğim bi belediyede ücretsiz var ama o ilçede oturma şartını arıyorlar. bakırköy belediyesine de bi sor istersen. birde büyükşehirin havuzları oluyor. içinde fitness da oluyor çoğunlukla. zeytinburnu ve sefaköyde var bildiğim sana yakın olan. onlarada bi bak istersen

bakırköydeysen yakınmışsın bak benim yere
benim yer esenlerde, metroyla hemencik gelebilirsin hem belki aynı günlere denk gelirsek beraber motive oluruz :)

haftada 3 gün ya da 6 gün olarak kayıt olunuyor
haftada 3 gün 70 lira, ama sırf aletlerle takılıcam hoca ile step vs yapmıcam dersen 50 liraymış
gittiğin zaman istediğin kadar kalabiliyorsun saat sınırın yok
içeride her türlü alet var yani, 3 tane koşu bandı var ben zaten genelde tempolu yürüyorum, bi de kol aletlerini kullanıyorum falan.
içerde plazma var onu açıyoruz dizi müzik falan derken hiç anlamadan 4 5 km yürümüş oluyorum :KK1:

cok tesekur ederım cnm cevabın ıcın senın bu bahsettıgın yer kacla kac arası acık ve her zmn kadınlara mı aıt yoksa sadece bellı saatlerde mı

cnm yaaa ben b-fıt lerın tam olarak ne oldugunu anlamadım her yerde karsıma cıkıolar ama sıstemını bılıyosan bı anlatırmısın lutfen:KK16:

Ben yazıldım ama pek gitmedim :KK17:
Günde yarım saat gidiyosun
Bi takım aletler var aralarda da platform gibi şeyler var
Sırayla bi alet bi platform şeklinde ilerliyo
Yarımşar dakika duruyosun platform ve aletlerde
Çok terletiyo yararlıdır belki ama çokta bi olayı yok bana kalırsa :KK1:
Fiyatıda yüksek öğrenci olarak 100'e yazılmıştım ben

cok tesekur ederım cnm cevabın ıcın senın bu bahsettıgın yer kacla kac arası acık ve her zmn kadınlara mı aıt yoksa sadece bellı saatlerde mı

yok canım sırf kadınlara ait, hocamız da kadın zaten ama hoca sadece ders zamanları geliyor aşağıdaki salonda müzikle step vb şeyler yapıyorlar
onun dışında bi kadın var o duruyor salonda
valla net hatırlayamadım şimdi ama sabah 10 11 gibi başlıyor, akşam 8- 9'a kadar açık.
ben genelde öğleden sonraları gidiyorum saat olarak tam bilemedim şimdi ama sana uygun olur mutlaka. iş çıkışı gelenler oluyor mesela
içeride giyinme odası, duş yeri, ve kilitli dolaplar eşyamızı oraya koyup giyinip başlıyoruz spora
ben de senin gibi sırf kadınlara ait olsun istediğim için burayı bulmuştum :)

yok canım sırf kadınlara ait, hocamız da kadın zaten ama hoca sadece ders zamanları geliyor aşağıdaki salonda müzikle step vb şeyler yapıyorlar
onun dışında bi kadın var o duruyor salonda
valla net hatırlayamadım şimdi ama sabah 10 11 gibi başlıyor, akşam 8- 9'a kadar açık.
ben genelde öğleden sonraları gidiyorum saat olarak tam bilemedim şimdi ama sana uygun olur mutlaka. iş çıkışı gelenler oluyor mesela
içeride giyinme odası, duş yeri, ve kilitli dolaplar eşyamızı oraya koyup giyinip başlıyoruz spora
ben de senin gibi sırf kadınlara ait olsun istediğim için burayı bulmuştum :)
cokkk ıyımıs cnm yaaa ınsallah olur bı bakalım bende anck saat 5 gıbı orda olabılır zıra telgı ıcın:KK9:

cokkk ıyımıs cnm yaaa ınsallah olur bı bakalım bende anck saat 5 gıbı orda olabılır zıra telgı ıcın:KK9:

ben de 4 5 gibi gidiyorum kimse olmuyor o saatlerde pek :)
o zaman sana bilgilerini vereyim

SALONUMUZ FEVZİ ÇAKMAK MAH. 1105. SOK. NO:8 ESENLER/DÖRTYOLDADIR. TEL.0212 562 57 13 CEP:0535 517 62 18
ÇALIŞMA GÜN VE SAATLERİ HAKKINDAKİ BİLGİLERİ TELEFONDAN EDİNEBİLİRSİNİZ. FİTNESS,STEP,AEROBİK,PİLATES ÇALIŞMALARIMIZ MEVCUTTUR. SALONUMUZ SADECE BAYANLARA ÖZELDİR.
BİLGİLERİNİZE SUNARIM, SİBEL HOCA

şirinevlerde de var canım ya ama hiç sormadım fiyatını fln...

daha yakın sana ş.evler gibi geldi bana....

ayyyy kızlarrr ne buldum sefakoydeı spor salonu ıs cıkıs saatlerınde sadece bayanlara aıt fıtness saatlerı hemde aylık 70 tl cok ıı yaaaaa:21:

şirinevlerde de var canım ya ama hiç sormadım fiyatını fln...

daha yakın sana ş.evler gibi geldi bana....

SALONUMUZ FEVZİ ÇAKMAK MAH. 1105. SOK. NO:8 ESENLER/DÖRTYOLDADIR. TEL.0212 562 57 13 CEP:0535 517 62 18
ÇALIŞMA GÜN VE SAATLERİ HAKKINDAKİ BİLGİLERİ TELEFONDAN EDİNEBİLİRSİNİZ. FİTNESS,STEP,AEROBİK,PİLATES ÇALIŞMALARIMIZ MEVCUTTUR. SALONUMUZ SADECE BAYANLARA ÖZELDİR.

kopyala yapıştı yaptım, ben sibel hoca değilim :KK70:

Son düzenleme:

kopyala yapıştı yaptım, ben sibel hoca değilim :KK70:

ayyyyy cok sekersın kızzz kopyala yapıstır :KK37:
cok cok saol cnm yaaa bn yarın arıcm mutlaka yaaaa bakalım nası bı yermıs:)

X