Istanbul’da iyi bir falcı bilen ve bu falcının iletişim bilgisini paylaşabilecek olan var mı?

pembemutfak98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
2
0
26
Arkadaşlar merhaba, ben çok sık fal baktıran bir insanım ve forumda bahsedilen bütün falcılar da neredeyse tanıyorum. Cafelerde fal bakan falcılara, kahve ve tarot bakanlara inanmıyorum çünkü, tarot 1500’lü yıllarda soylu bir italyan ailenin oynaması için yapılmış olan bir kart destesi. Lütfen gerçekten duru görüsüne inandığınız, size daha önce falları çıkmış olan bir falcı varsa bana öneriniz. Çok rica ediyorum, gerçekten çok sıkışmış durumdayım.

Ben bakıyorum

Bu yorumu ciddiye alırsan ve eğer okursan gerçekten enerjisi çok güçlü şuana kdr gördüğün kimseye benzemeyen doğduğun andan öleceğin. Ana kdr isim hayat donumlerin napman gerektigi faydana olacak şekilde hepsini söyleyen birini tanıdım ve milad kabul ettim sadece dene öyle diğer kişiler gibi paran ile rezil olma durumu söz konusu dgl İstanbul Kadıköy katina fal cafe Kaan abi var zaten hakkında yorumlara bakarsan anlayacaksın kişinin bambaşka biri olduğunu unutmadan benim hayatım da bir çok şey sayesinde düzene girdi iş iliski kazanç...başka ne denir bilmiyorum umarım faydam olur ..

Gaybı Allah bilir.

Merhaba bugün söylediğiniz Katina Fal Cafe Kaan Beye gittim ben de iyi bir tarotcu arıyordum açıkçası beklentimin çok aşağısında çıktı herkes öyle bir yorum yapmış ki adamin hakkinda... Nokta atışı falan... Kesinlikle öyle olmadı bana hemşire misin dedi öğretmenim. Gecmisimde bende travma bırakan kişi yüzde bir milyon narsistti hatta narsistlerin narsisti hayır değil dedi kagida bir sürü isim yazdı hayatinda etkisi olmuş kişiler dedi 1-2 tanesi dışında 20 tanesini hiç tanımıyorum bile... platonik bi sevdigin olmuş dedi yok öyle bir şey kendine de soyledim lafı degistirdi... sürekli iki lafindan biri cinsellikti çok rahatsiz oldum dalga geçti rahatsiz olmamla... önümüzdeki 5 ay icinde biriyle tanisacakmisim olmayacakmis, 9 ay içinde tanistigimla ciddi ilişki kurup evlenecekmisim adinda a ve e harfleri olacakmış çok saçma ya herkesin adinda a veya e harfi olabilir en çok kullanılan sesli harfler Tam bi fiyaskoydu tamamen.... Verdigim paraya üzüldüm çok saçma sapan bir adam. Hicbir seyimi ben soylemeden bilemedi verdigim bilgiler ışığında saçmaladı... Ama tek olumlu tarafı tarot vs. işi bitmiştir bugün itibariyle benim için... Sadece dua edip yaşamı akışına bırakacağım... Allahın izniyle herşey gönlüme göre olacak ben eminim...❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…