- 26 Şubat 2015
- 35
- 5
- 88
- 34
merhaba kızlar ben handan hanıma gidiyordum memnun kaldım doğrusu göğüs uçlarımdaki bitti gibi çenemdeki de azalmıştı ama koronadan kapattı..Üsküdar da cemile hanım varmış giden varsa iletişim bilgilerini özelden atabilir mi rica etsem?
selammm
ben kadıköy tarafında yaptrdım.. yıllar once bıttı benımkılerayva tuyum bıle kalmadı artık
yok canım ben derya hanıma gıttım.. bıtırdı kurtuldum cok sukur
[/QUOT
o kim ki??
neden memnun kalmadınız zeynep polataBen yaptırdım ve memnun kalmadım.
iğneli epilasyon uzmanı. ben ılk hıkayemı 2015 te acmıstım.. o zaman banada kendısını bır kısı onermıstı burdan. bende burda ısmı gecen kısılere gıttım once ama kendısı bana gore ısının ehlı ınsanlardan..
canım burdan bırısı soylemıstı bana ısmını ama hıcte duymamıstım. yanı ınsan magdur oluncada ne bılıyım ıste guvenılır gelmedı burda onerılen cogu kısıyede gıttım ama ben ıgnelı ıcınde cogu kısıden 5dk 10 dk alıp gıttım. kendısının numarasını verdı kısı daha dogrusu merkezının. aradım uzun bır gorusme sagladım, 10 dk gel bakalım memnun kalmazsan gelmezsın dedı. ıste kac estetısyen calısıodan tutta ınternette ne ogrendıysem hepsını tek tek sordum gıttım 10 dk sonrada devam ettım elı hızlı geldı bana tarama yaptıgı bolge genıstı fılan oylede bıttı gıttı sukurler olsun
Ben nasıl ulaşabilirim peki Derya hanıma ??
istersen msj dan yazabılırım numarasınıBen nasıl ulaşabilirim peki Derya hanıma ??
istersen msj dan yazabılırım numarasını
yok canım ben derya hanıma gıttım.. bıtırdı kurtuldum cok sukur
iğneli epilasyon uzmanı. ben ılk hıkayemı 2015 te acmıstım.. o zaman banada kendısını bır kısı onermıstı burdan. bende burda ısmı gecen kısılere gıttım once ama kendısı bana gore ısının ehlı ınsanlardan..
Orası nasıl bir yer ki acaba sosyal medya hesaplarıda yok. Kaç yıllık tecrübeleri var bilginiz varsa yazarmısınız .Ben zeynep polattan memnun kalmıştım ama kocaeline gelebilecek durumdaysanız eylül epilasyonu da öneririm
Gül Hanım iyidir hızlıdır. Baya geçmiş yazımızın tarihi. Kime gittiniz e memnun kaldınız ı bitti miArkadaşlar ben de kaş ve bıyık için iğneli düşünüyorum ama uzman konusunda çok kararsızım. Anadolu yakasındayım Gül Hanım, Handan Hanım ve Aysel Hanım' dan bahsediliyor ama bazı üyelerin reklam amaçlı olduğu bildirilmiş, böyle olunca da insan kime güveneceğini bilmiyor. Yani söz konusu insanın yüzü ya da vücudu ya da sağlık gibi önemli konular olunca bu reklam amaçlı yazıların bir şekilde önüne geçilmeli diye düşünüyorum. Haksız mıyım arkadaşlar???!!! Sonuçta sağlık bu ayakkabı ya da ocak-fırın tavsiyesi değil ki! Sağlı konusunda tek bir kez yapılacak yanlış bir uygulama bile geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir. Bu yazıları yazanlarda hiç mi hassasiyet yok anlamıyorum, kendileri de kandırılsa hoşlarına gidecek mi çok merak ediyorum? Bunları uzmanlar mı yoksa onların yardımcıları ya da asistanları mı yazıyor bilmiyorum ama lütfen reklam amaçlı yazılar yazılmasın. Gerçekten de o uzmana gidenler yazsın. Mesela ben bir miktar yorum okuyup bir uzmana karar vermiştim ancak ilerleyen sayfalarda yorumlardan birinin reklam amaçlı olduğunu görünce o uzmana karşı güvenim sarsıldı açıkçası. Şimdi kime güvenicem kime gidicem???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?