Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyodum çene bölgesine meme ucu vs. ilk yaptırdığım yerde iğneyle akım uygulandıktan sonra cımbızla kılları cekerken hiç hissetmiyordum kılların çekildiğini. yalnız gittiğim yer başka şehirdeydi. ben de kendi bulunduğum şehirde tavsiye edilen bir yere gittim ve kılları her çekişinde hissettim hafif de olsa. sizce kazıklandım mı. uygulamayı yapana söledim ben daha öncede yaptırıyodum hissetmiyordum şimdi siz çekerken hepsini hissediyorum diye bana kılı gösterip bak köküyle geliyor dedi ?????????????? arkadaşlar lütfen bilgisi olan yardımcı olsun. cunku bu şekilde incelen kıllarım kalınlaşabilir de ((((
ben mecidiyekoy de zeynep polata gidiorum ve memnunum.dk 1.75 bu arada.
Canım çok çok teşekkür ederim mesajın için, özelden yazamadığım için buradan yazayım dedim
selam kızlar iğneli epilasyon ile ilgili bir sorum olucaktı seansa gitmeden önce kıllarda bir kısaltma yapılıyprmu ? birde bakırköy, fatih zeytinburnu civarında güvendiğiniz iğneli epilasyon yapan varmı?
lazerdeki gibi kısaltma falan yapılmıyo.olduğu gibi gidiceksiniz
simdi igneli epilasyonumu yaptirdim geldim.bugun tam 5 ay oldu.yari yariya azaldi ve inceldi.leke ve iz yok.epilasyondan sonra kizariyo kabario ama 2 saate gecio ve 3.gun hafif kabuklanio sonra 1 hafta icinde dokuluo.kesinlikle rahatsiz edici degil bu kabuklanmalar falan.insallah kisa zamanda biter de kurtulurum
nereye gittiniz acaba bana da yardımcı olun lütfen
Kızlar merhaba, sanırım yaklaşık 20 yıl oluyor, kadıköy civarında bir yere gidiyordum epilasyona, bayanın adı nalandı, kapalı bir bayan, işinde onun kadar uzmanını tanımadım. Benim cildim çok hassas, daha önce yaptırdığım iki yerde cildimi mahvetmişti resmen, nalan hanım 1 saatten fazla da çalışsa en ufak bir iz falan kalmıyordu saolsun. Şimdi onca yıldan sonra yaptığım doğum akabinde yüzümde birkaç kıl kalınlaştı resmen. Nalan Hanıma giden ve yeni yerini bilen varsa bana insaniyet namına söyleyebilir mi?
simdi igneli epilasyonumu yaptirdim geldim.bugun tam 5 ay oldu.yari yariya azaldi ve inceldi.leke ve iz yok.epilasyondan sonra kizariyo kabario ama 2 saate gecio ve 3.gun hafif kabuklanio sonra 1 hafta icinde dokuluo.kesinlikle rahatsiz edici degil bu kabuklanmalar falan.insallah kisa zamanda biter de kurtulurum
Kızlar merhaba, sanırım yaklaşık 20 yıl oluyor, kadıköy civarında bir yere gidiyordum epilasyona, bayanın adı nalandı, kapalı bir bayan, işinde onun kadar uzmanını tanımadım. Benim cildim çok hassas, daha önce yaptırdığım iki yerde cildimi mahvetmişti resmen, nalan hanım 1 saatten fazla da çalışsa en ufak bir iz falan kalmıyordu saolsun. Şimdi onca yıldan sonra yaptığım doğum akabinde yüzümde birkaç kıl kalınlaştı resmen. Nalan Hanıma giden ve yeni yerini bilen varsa bana insaniyet namına söyleyebilir mi?