Arkadaslar merhaba siteye az önce sırf su yüzünde çıkan kıllar icin üye oldum. Daha önce yüzüme 8 seans lazer yaptırdım ve sonuc tam bı kabus oldu çıkmayan yerlerimdede çıkmaya başladı sizlere tavsiyem yuzunuzdeki kıllar açık renk ise asla yaptırmayın lazer. Şimdi igneli epilasyon icin biryer arıyorum Nişantaşı'nda epiline diye giyer buldum igneli epilasyon yapan bilen veya giden varmı lütfen yardımcı olursanız sevinirim
nedem iğneli?ay ben çok kkorkarım.lazer epilasyon tercih edin derim ben.
Teşekkür ederim Allah bin defa razı olsun dediklerini yapicam :)
Yuzunemi yaptırdın peki canım?
arkdslar mrb ben 1250 tlye komple vucut lazer yapıyorum ama yuzum ıcın iğneliye başlıcam yarın çabuk bıtmesı ıcın yaza kdr öle ıstedım ama iğne parası 20 tl ıstedıler normlde iğne ne kdr bır de paketın ıcınde olması gerekmıyomu ıgne parasının da ek olrk almaları dorumu sızce?? gümüş iğneyms 2 numara ole söledı bu ıgne ıyımı sızce?
2 tl.de pahalı yaa.mutlaka indirim yaptır. pazarlık ya. başka bir yer aratmayında biraz indirin fiyatı de.canım dkasını 2 tlye yapıyolarmış bencede pahalı geldi yagüngören haznedar da oturuyorum da buralarda baska nereden alabılırım iğneyi ya bılen varmı 20 tl pahalıya geldı kolmda kalnlar var onlarıda brs ıgnelı yapcam yuzum ve kolm ıcın normalde ne kdr kı ıgne parası gumus ıgne 2 numara dedı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?