istanbulda iğneli epilasyon deneyimlerim

Benim Zeynep Polat'ta 8 ay önce yaptırdığım iğneli sonrası kalan izlerim için doktorun bana verdiği kremlerden biri madecassol krem. Ama tek kullanımı iyi değilmiş. O yüzden bana birçok kremle karışım yapıp verdi. Şu an çıkan yeni kremlerin içinde madecassol kremin içeriği varmış. Madecassol krem soyma yaptığı için mutlaka akşam ve başka yenileyici bir kremle birlikte kullanmak gerekiyormuş. Doktorum kendi kliniği olan özel bir dermatolog.

Kesinlikle... bakıyosunuz cihaz cillop. Ortam süper. Ama çalışan kızlar yeteneksiz. Boşu boşuna param gitti. Cihazı külüstür görünüp işlemi çok iyi yapan hanımlar var. Yapan kişi çok önemli

Demek ondan tüm derim soyuldu ben bildiğiniz kabuk değiştirdim üst genitalde.Baya tuttukça çektikçe deri geldi çamaşıra yapıştı vs

Derhal bırakın. Çok kurutur o cildi. Zaten nemlendirme özelliği yok. İllaki kullanacaksanız hametan kullanın. Ama bütceniz yetiyorsa sağlığıma psikolojime faydası olsun cildimin de kalitesi artsın derseniz doğal yağları araştırın. İnstagramda art de huile yi araştırın. Yağları sakın aktarlardan almayın. Eczanelerden alın. Karışımları zaten eczacılar yapar. Kullanırsınız. İlk haftalarda kullanmak İçin yara karışımı yaptırın. Sonrasında izleri gecirmek için iz-leke karışımı yaptırın. Ben bu şekilde tedavi ettim cildimi. Göbeğim yoğun çalışıldı izler dip dibeydi. Karartı vardı göbeğimde. Bu yağları kullandım. Ev içinde. (pijamalar battı tabi ve kokuları keskin oluyor) şuan göbeğim bembeyaz bir leke bile yok. Yaklaşık 1 sene içinde izlerden de kıllardan da eser kalmadı

Orayı çok okudum buralarda. Ama hiç gitmedim. Üzüldüm yaşadığınız duruma lekeler doğru ürünlerle gecer üzülmeyin

Zeynep Polat Epilasyon Çalışan Şiddeti Zeynep Polatın eşinin müşteriyle whatsapptaki tartışması. Bir de marifet gibi kendisi paylaşmış. Şikayetvar sitesinde
Şimdi okudum whatsapp yazışmalarını da.. hiç gitmediğim bir yer. Nasıllar bilemem. Ama müşteri gercekten haber vermemişse gelemeyeceğini adam haklı bence. Çünkü her yer 1 ay -3 ay sonraya ramdevu veriyor. Bn de çok zor randevu buluyordum mesela strese giriyordum inş işim çıkmaz falan diye. Çünkü gidemeyince aylar sonrasına gitmez zorunda kalınıyor.randevularımı nokta atışı almaya çalışıyordum. İşimin çıkmayacağı günleri hesap ederek. Elbette olapanüstü durumlar olabilir işimiz çıkabilir arayıp haber vermek lazım. Bu insanların da işi zor sabır ve zaman isteyen bir iş. O yuzden gec kalsa bile arayıp bildirmeliydi diye düşünüyorum

Kantaronu aktarlardan almayın sakın. Organik olmaz ve kıl köklerini besleyebilir.Yazdığım markayı araştırın. Orda her yağ var. Ve kıl kökünü beslemiyor bu yağlar. Tamanu diye bi yağları var dna onarıyor yara ve yanıklarda çok iyi. Ama bilinçsizce sürmeyin yağları. Sabit yağlar var uçucu yağlar var bunlar Eczacılar tarafından belli oranlarda karışım yapılarak cilt için hazırlanıyor.ben faydasını çok gördüm. Hala da kullanıyorum doğal olması hoşuma gidiyor

Valla ne yalan söyleyeyim ben de sonradan üslubu çirkinleşse de biraz adamı haklı buldum.Gideceğim diye teyit edip yine gitmemiş son dk işin çıktıysa ara söyle birini bulur onlar oraya sormaya bile geleni alırlar.Üstelik başta neden gelmediniz diyince de tuhaf tuhaf cevaplar vermiş kız.Dediğiniz yağları araştıracağım teşekkür ederim

Di mi ya... türlü türlü insan var maalesef rica ederim.

Merhaba dharmamed de hangi uzman işleminizi yaptı acaba. Birde ochomedi biliyormusunuz hiç denedinizmi yüz icin gitmeyi dusunuyorum sanirim dharmeamedden ayrilan biri acmis gidip sıkıntı yasamak istemiyorum cevap verirseniz cok sevinirim

Dharmedde hangi uzman islemini yapti acaba. Ben ochomed diye biyer buldum dharmedden ayrilan biri acmis simdi bu yorumu gorunce gidip gitmemek konusunda kararsiz kaldim bilginiz varmi ochomed ile alakali. Eger dharmeddeki ayni uzmansa gidip sıkıntı yasamak istemem cevap verir seniz cok sevinirim

Merhaba işlemimi yapan Birgül hanımdı sanırım ochomedi de duydum ama hiç denemedim Ezgi hanımın dediği gibi maalesef iğneli epilasyonda kurumsallık değil de yapan kişi çok önemli before after I olan gerçekten herkesin memnun kaldığı kişiye yaptırmak gerekiyor 3 yıldır yüzümdeki kıllarla uğraşıyorum artık bu konularda uzmanlaştım resmen

İstanbul anadolu yakasinda önerdiginiz biyer varmi sizin gecmisiniz var ben bu ise yeni baslicam ve hic bisey bilmiyorum cok korkuyorum iz kalir diye herkes isi cok iyi yapiyor gibi konusuyor ama sonucun husran olmasindan korkuyurum ya leke kalirsa of of ne yapacgiz bu dertle

Valla Ankara’da çok iyi bir yer Vardı bildiğim tam başladım her şey iyiydi evlendim İstanbul’a geldim burda 2 yıldır deneme yanılma yoluyla iyisini bulmaya çalışıyorum ama dharmamedde çok ciddi sivilce sorunum oluştu 1 yıldır ara verdim yüzümdeki kıllarlla uğraşmaya en başında da yüzüme lazer epilasyon uygulatarak bu belayı ben açtım başıma zaten ki kendim de sağlık çalışanıyım ve hep doktor dermatolog olan kliniklerde yaptırmama rağmen beni oyaladılar bitecek yüz geç bitiyor sonuç daha da beter ıpl falan değil gerçek lazer yaptırdım ve asla sonuç alamadım o yüzden burdan da söyleyeyim asla yüze lazer yaptırmayın ben yandım siz yanmayın bu arada dharmamedde kıllarım az da olsa azaldı bunu inkar edemem ama iz leke sivilce çok ciddi boyutta oluştu hem kılı azaltıp hem iz leke sivilce yapmayacak yer bulmak çok zor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…