istanbulda iğneli epilasyon deneyimlerim

iğneli epilasyon sonrası yüzü su toplayan oldu mu? yaklaşık üç hafta önce gittiğim seansta favori bölgem su topladı ve kuruduktan sonra o bölgede kızarık izler kaldı, sivilce ve güneş lekesi gibi. epilasyonun yanlış yapılıp yapılmadığından emin olamıyorum haliyle devam edip etmem gerektiğini de bilmiyorum..

Merhaba bana Handan hanımı bir dermatolog önerdi ama forumda yazılanları görünce kararsız kaldım gitmemeli miyim

Su topladıysa bül olmuştur o da 2. Derece yanık demek.Ama soyulmayı kastediyorsanız ben üst genitale yaptırdım 1 hafta oluyor soyuldu resmen o bölge krem sürdükçe yapışıp yapışıp.Sadece pudra daha mantıklı gibi.Bende çok korktum açıkçası halinş görüdkçe Soyulduktan sonra kızarıklıklar azaldı baya.Ama baya yanık gibi su topladıysa sizinki işlem yanlıştır.

yaklaşık 3 yıldır iğneli epilasyon yaptırıyorum. hiç su toplanması yaşamadım. yanlış işlem yapılmıştır. cildinizde sadece iğne ucu kadar kabuklanmalar oluşmalı.bunlar da 1 hafta sonra yavaş yavaş iyileşme sürecine girip dökülmeye başlamalı. (bu süreçte cilt kaşınır.kaşıdıkça kabuklar kalkar.bunu yapmamaya gayret edin.iz kalmaması açısından. ben kendime hakim olamayıp hep kaşıyorum kabukları kaldırıyorum. yine izler geçiyor.ama sizler yine de yapmayın..

Kaç kere gittiniz acaba şuan bir azalma varmı ayda bir mi yapılıyor ve iyileşme süreci uzun mu
lütfen yazılanları baştan sona okuyunuz. kesin sonuç veren bir olay evet.azala azala bitiyor. ayda bir falan diyemem. bir kılı ele alırsak, 1 kıl tek seferde de ölebilir. 2-3-4 seferde de ölebilir. kişiye-kıla-yapan kişiye-verilecek akıma bir çok faktöre bağlı. kısacası iyi bir araştırma yapın. ve usta bir kadına yaptırın. iyileşme sürecini kendimden örnek vereyim... göğüs ucu ve arası ile başladım. 2-3 tur bu bölgeler için gittim. daha sonra aşağılara doğru indik. göbeği bitirmeye başladık. bu süreçte göğüste de yine çıkanlar oluyordu. tabi ki azalarak çıkıyorlardı. bu yeni çıkanları da tekrar üzerinden geçiyordu. bu süreç 6 ay kadar sürdü.vakit buldukça randevu alıp gittim.farklı kişiler denedim. bunları ayrıntılı bahsettim konuyu açarken. kılların azalarak seyrek çıkması bana moral oluyordu. fakat bu sefer de izler beni üzüyordu. izler için de eczanelerde yaptırdığım doğal yağ karışımlarından sürdüm her gece.(art de hule yağları. instagramda araştırın) bu yağlar da izlerin hızlı geçmesi açısından çok faydalı oldu. ama kullanmasam da gecerdi. illaki geçiyor. çünkü son 6 aydır kolumu yaptırdım ve tamaen bitti. hiç bir krem yağ kullnmadım. ama hiç iz kalmadı. yaklaşık 6-7 ayda geçiyır izler. ve tek tük çıkan kıllar iiçin 5-10 dklık randevular alıyorsunuz artık.

Sanırım üstteki arkadaştan alıntı yapacaktınız bül onda oluşmuş.Ben de soydum malesef ama bana 3 günden sonra madecassol sürün dendi.Madecassolü sürdüm ama iç çamaşırına yapıştıkça deri çekildi sürekli kendi soyuldu baya deri değiştirdim gibi oldu pudrayla devam etsem kabuk olarak kalıp daha iyi dökülürdü belki bu arada gerçekten aşırı kaşınıyor o dönemde.Yine de soyulmaya rağmen şuanki hali iyi görünüyor umarım izler geçer tamamen.

gidebilirsiniz.ama daha hızlı ve verimli yapanlar da var.deneye deneye doğru kişiyi bulacaksınız.
Bu arada dharmamed Göztepe’ye gittim ben de 2 yıl önce dediklerinize kesinlikle katılıyorum kurumsal olması ve cihazı yeni görünce süper dedim atladım yüzümde sivilce sorununa neden oldular ileri seviyede çok sonuç da alamadım cihaz falan hikaye yani yapan kişi iyi olmalı

Evet su toplamışı maalesef Gittiğim yer de İstanbul'da en çok önerilen yerlerden biri, peki sizce ne tür bir bakım yapmalıyım? Hala madecassol sürmeye devam ediyorum yalnızca

Evet kabuklar oluşmuştu ve çoğu dediğiniz gibi bir haftada döküldü, ek olarak favorilerde su toplaması olayını yaşadım ve şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..

Evet su toplamışı maalesef Gittiğim yer de İstanbul'da en çok önerilen yerlerden biri, peki sizce ne tür bir bakım yapmalıyım? Hala madecassol sürmeye devam ediyorum yalnızca
İsterseniz bi cildiyeye görünün iltihaplı gibi mi yoksa içi şeffaf sıvı dolu büller mi? iltihap kapmasın diye antibakteriyel bişeyler verir belki doktor.Genelde kalıcı bir iz kalmıyor gibi açıkçası benim de derim soyuldu bildiğiniz güneş yanığındaki gibi ama yine de nolur nolmaz iltihap kapmasın

WhatsApp Image 2021-01-30 at 21 - Hızlı Resim şu şekilde dolmuştu, konu açmak için fotograf ekledim :)

WhatsApp Image 2021-01-30 at 21 - Hızlı Resim şu şekilde dolmuştu, konu açmak için fotograf ekledim :)
Anladım sanki oralar kıl dibinden iltihap mı kapmış ya da akım fazla verilmiş de hasar mı verilmiş öyle bir görüntü var olmaması lazım bence,su değdirmediniz di mi ilk gün? normalde direkt yara gibi kabuklanıyor yani bende öyle oldu.Bence fucidin falan daha iyi olabilir ya da kendi haline bırakın hiç ellemeyin.Geçer muhtemelen iz kalmaz ama biraz zaman gerekiyor benim genital üst kısım baştan başa soyuldu koltuk altını başka yere yaptırdım hiç böyle şeyler yaşamadım.

Cildim hassas olduğu için 2 gün su değdirmeyin 3 gün mucidin, 4 gün madecassol kullandım. Bana da yanlış işlem yapılmış gibi geldi. Umarım dediğiniz gibi olur ve leke kalmadan iyileşir. Teşekkür ederim cevaplarınız için de :)

gidebilirsiniz.ama daha hızlı ve verimli yapanlar da var.deneye deneye doğru kişiyi bulacaksınız.
Ezgi hanım peki Kadıköy’de doğa iğneli epilasyon duydunuz mu çok iyi olarak bahsedilmiş siz gitmeseniz bile çevrenizde giden var mı

Ezgi hanım peki Kadıköy’de doğa iğneli epilasyon duydunuz mu çok iyi olarak bahsedilmiş siz gitmeseniz bile çevrenizde giden var mı
Evet duydum hem de çok..Çevremde giden yok çünkü randevu bulunamıyor ne zaman mesaj atıp randevu almak istesem 5-6 ay sonraya randevu veriyorlardı. Ben de bi türlü deneyemedim. Ama çok iyi bi yer ve full çalışıyorlar. Müşterilerini yarı yolda bırakmıyorlar. Bir şansınızı deneyin bence.

Ben eve gelir gelmez duş da aldığım çok oldu. Hiç bi zaman su toplama- tahriş gibi bişeyle karşılaşmadım. İnşallah kalmaz leke. Erken müdehale ile lekeler çabuk geciyor. Güneşten koruyun, aromaterapiyi arastırın. Mucizevi yaĞlar var leke-yanık-yara konusunda.

Bence madecasol sürmeyin. Bi işe yaramıyor krem. Üstelik içinde bi sürü ağır metal kimyasal var. Bn de acemi iken çok kullandım. Çünkü işlemi yapan kadınlar ya hametan ya madecasol öneriyolardı. İkisinin de bi etkisini görmedim. Daha sonra aromaterapi ile ilgilendim. Eczanelerde satılan doğal yağlar ve karışımlarını kullandım. Hem vücuda faydası var hem cilde. Tek kötü yanı pahalı olmaları. Ama hametana 20 tl vereceğime 10 ml lik yağ karışımına 60 tl vermek mantıklı geliyodu. Mesela silverdin kesinlikle kullanmayın. İçinde gümüş old için leke yapar silverdin.

Benim gözaltında faul kısmına giden saçlı bölgemde su topladı. Çok geç iyileşti ama gözümün altındaki su toplamayan yer geçmedi hala kırmızı kırmızı noktalar şeklinde. Ben Zeynep Polata gittim 8 ay geçti üstünden hala izlerim geçmedi. Bu merkezi asla önermiyorum. Sürekli cildinizden dolayı deyip geçiştirdiler ciddiye bile almadılar. Siz nereye gittiniz ?

Ya evet benim de gözlemim bu yönde madecassol bi işe yaramıyor ben kaşıntıyla baş edemez oldum soyulan yerlerde sürüyorum sürüyorum daha beter oldu normal nemlendirici bile daha iyi geldi ya da kantaron yağı falan süreyim dedim.Nihayet benim gibi düşğnen biri daha varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…