Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon İstanbul'da hem güvenilir hem ucuz lazer epilasyon?
- Konu Sahibi parsia
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 42
bakırköydeki merkezi özelden atabilir misiniz?ya da önerdiğiniz başka bir merkez?bu hafta içerisinde başlamayı düşünüyorum da :)
Bende Şişli deki kyble yi öneriyorum.8 seans koltok altı , tüm genital ve yarım bacak 750 tl nakit isterseniz 2 taksitle ödeyebiliyosunuz.Ama biraz acıyor(
kızlar bende internetten grupfoniden koltuk altı paketi aldım 4 seans 19 tl. gittiğim yerin 4 şubesi var evime yakın olana gittim makinaları ALEXANDRİTE baya can yakıyor. ben ben henüz 1. seansa gittim bu hafta içinde 2. ye gitmem gerekiyor. toplasam belkide 10 bilemedin 15 tel kalmıştır. tüylerim yoğun kalındı. (1 senedir jilet kullanıorum)
bu internetteki kampanyalardan memnun olmayanlar var. ama ben gayet memnunum yerine göre değişiyordur ilgi alaka. göbeğimde de ciddi anlamda kıllanma vardı bunu gösterip fiyat istedim koltuk altlarımdan sonra 3 ışında onlara vurdu. şu anda tek tük göze batmayan tüyler çıkıyor oradada. ekleyeyim dün arayıp genital + bikini + çene için bitiş garantili fiyat istedim ona 1100 tl fiyat verdi. sadece 2 ufak bölge
bu internetteki kampanyalardan memnun olmayanlar var. ama ben gayet memnunum yerine göre değişiyordur ilgi alaka. göbeğimde de ciddi anlamda kıllanma vardı bunu gösterip fiyat istedim koltuk altlarımdan sonra 3 ışında onlara vurdu. şu anda tek tük göze batmayan tüyler çıkıyor oradada. ekleyeyim dün arayıp genital + bikini + çene için bitiş garantili fiyat istedim ona 1100 tl fiyat verdi. sadece 2 ufak bölge
Canım hem guvenılır hem ucuz bır yer bulman bıraz ugrastırabılır senı. Ben bakırkoyde epıderme gıttım ve ınanılmaz memnun kaldım. Fıyat talebınde bulunabılırsen ınterttekı sıtelerınden. Guvenılır olması ve dermatologunun olması cok onemlı bır faktor. Beklenmeyen bır durum oldugunda dermatolog hemen bakıp gerekenı yapabılıyor.
Alexandrite cıhazından sasma cok etkılı ve cozum alabılcegın bır cıhaz. Ucuz olcak dıye IPL epılasyona kanma sakın. IPL modern ağdadır. Hıc bır sonuc alamazsın.
Bu hayatında 1 kere olacak ve kesın sonuc olacak. Bu yuzden tabıkı butcenı asmayacak sekılde epılasyonunu yaptırabılırsın. Ben epılasyona verdıgım paraya acımadım cunku kesın etkısını gordum
Alexandrite cıhazından sasma cok etkılı ve cozum alabılcegın bır cıhaz. Ucuz olcak dıye IPL epılasyona kanma sakın. IPL modern ağdadır. Hıc bır sonuc alamazsın.
Bu hayatında 1 kere olacak ve kesın sonuc olacak. Bu yuzden tabıkı butcenı asmayacak sekılde epılasyonunu yaptırabılırsın. Ben epılasyona verdıgım paraya acımadım cunku kesın etkısını gordum
ben epiline gidiyorum iki seans tüm vücut yaptırdım,çok arştırdım bende sonuçta okadar çok yer varki birde bir sürü bitene kadar kampanyları falan var ama onların hiç sağlıklı olmadığını öğrendim,bir çoğu lazer makinesi diye başka ucuz makineler kullanıyorlar,epiline bir öngörüşmeye gittim makinelerini gördüm birde cidden çok hiyjenik bir yer ikna oldum iki seanstır tüm vücut yaptırıyorum azalmalarım oldu şimdilik bir problem yok herşey yolunda
bende formmed diye poliklinik de yaptırıyorum alexandrite kullanıyorlar. ilk seansımı yaptırdım lazerden 3 gün sonra sürmem için krem verdi sürüp 10 dk bekletip keselememi istedi. nokta noktaydı keseyi yaptıktan sonra noktalar gitti kıllar açığa çıkmış oldu onlarıda elimde tutunca elime geliyor hemen. çok memnunum inş. en kısa sürede güzel bi sonuç alırım.
ben koltuk altı+ genital :5 seans 300.00 lira ödedim kampanyaları varmış.
birde gittiğim yerin en güzel yönü servislerinin olması seni kapından alıp işlem sonrası kapına kadar bırakıyorlar .
birde gittiğim yerin en güzel yönü servislerinin olması seni kapından alıp işlem sonrası kapına kadar bırakıyorlar .
- 16 Temmuz 2008
- 1.416
- 25
- 683
- 39
kızlar bende Koşuyolunda Nadir Bozoğlu Yaşam danışmanlığında başladım. Müthiş bir kampanyaları vardır. Koltuk altı 50 TL diye. Kavitasyon için gidiyordum. Üstelik tüyler o kadar siyah ve güçlü ki bana nereye gittiysem 3 te biter demişlerdi. Aldım bakalım devam edicem herhalde. Çok temiz çok ferah bir yer.
bende formmed diye poliklinik de yaptırıyorum alexandrite kullanıyorlar. ilk seansımı yaptırdım lazerden 3 gün sonra sürmem için krem verdi sürüp 10 dk bekletip keselememi istedi. nokta noktaydı keseyi yaptıktan sonra noktalar gitti kıllar açığa çıkmış oldu onlarıda elimde tutunca elime geliyor hemen. çok memnunum inş. en kısa sürede güzel bi sonuç alırım.
canım kartada dimi formmed memnunmusun ben de düşünüyorum da
canım kartada dimi formmed memnunmusun ben de düşünüyorum da
gittiğim yer içerenköy de . ilk seansımdı şimdilik memnunum haftaya kontrole gideceğim.tavsiye ederim.
internetten formmed polikliniği diye arattırırsanız çıkar.
Son düzenleme:
Kızlar aranızda hiç Bakırköy, bahçelievler civarındaki özel hastanelerde lazer epilasyon yaptıran var mı fiyat ve kalite açısından bilgisi olan var mı?
Bende Bakirköyde oturuyorum Hastaneye gitmek istiyorum, tecrübesi olan oldu mu ?
Kızlar Bende nişantaşında xxxxx e Gitmeye Karar Verdim gelişmeleri bildiricem
Lütfen okuyunuz.. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/413581-mevzuat-saglik-bakanliginin-konuyla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html
Lütfen okuyunuz.. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/413581-mevzuat-saglik-bakanliginin-konuyla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html
Son düzenleyen: Moderatör: