grupfoniye üye ol bence. Orda sürekli lazer epilasyon kampanyaları oluyo. mesela bugün ben bi kampanyaya katıldım. 4 seans koltukaltı 4 seans genital+bikini, 4 seans yarım bacak 85 tl. Ben 2 paket aldım 170e yani her seansa ayrı ayrı 8 kere gidicem. Ben başlıycam bakalım. Sana bilgi veririm başladıktan sonra.
Canım benim gittiğim yer çok güwenilir kk den birçok arkadaşımda buraya gidiyor genitalin seansı 100 tl dir bakırköy de istersen adresi de weririm canım sewgiler
Özelden msj attım cnm sen burdan soru sorabilirsnopuyorumnanaktan
tamam cnm çok tşk ediyorum ilgin için..
Koltukatı için 6 seans çokmu kızlar???
nerede yaptırdınızNormali 4-6 seans arası bitmeli ama bence k altı 3 den sonra seyrekleşiyo 4 bilemedin 5 de bitmeli bende2 seansta seyrekleşti 4 de bitmişti iki üç tane ince sarı tüy wardı onuda iğneliyle aldırdım k altı küçük bi alan 6 seansa kadar seyrekleşmezse we çıkarsa düşük doz uyguluyorlardır doz ayarı önelidir onun için yapan kişide önemli bence bilinçli olmalı
nerede yaptırdınız
Normali 4-6 seans arası bitmeli ama bence k altı 3 den sonra seyrekleşiyo 4 bilemedin 5 de bitmeli bende2 seansta seyrekleşti 4 de bitmişti iki üç tane ince sarı tüy wardı onuda iğneliyle aldırdım k altı küçük bi alan 6 seansa kadar seyrekleşmezse we çıkarsa düşük doz uyguluyorlardır doz ayarı önelidir onun için yapan kişide önemli bence bilinçli olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?