• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İstanbul'da hem güvenilir hem ucuz lazer epilasyon?

parsia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
9
0
36
İstanbul
Merhaba :)
İstanbul'da yaşıyorum, öğrenciyim.Öğrenci bütçesine uygun ama aynı zamanda güvenilir bir yerde lazer epilasyon yaptırmak istiyorum.Şimdilik sadece genital bölge düşünüyorum ama lazer epilasyon hakkında bir bilgim yok.Önerilerinizi alabilir miyim?Fiyatlar hakkında da bilgi verirseniz çok çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler..

bu adresten kredi kartı ile alımlarda 12şer seans 4 bölgede 99 tl (bugün alınması gerekiyor saat sınırı var)
xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
grupfoniye üye ol bence. Orda sürekli lazer epilasyon kampanyaları oluyo. mesela bugün ben bi kampanyaya katıldım. 4 seans koltukaltı 4 seans genital+bikini, 4 seans yarım bacak 85 tl. Ben 2 paket aldım 170e yani her seansa ayrı ayrı 8 kere gidicem. Ben başlıycam bakalım. Sana bilgi veririm başladıktan sonra.

grupfoniye üye ol bence. Orda sürekli lazer epilasyon kampanyaları oluyo. mesela bugün ben bi kampanyaya katıldım. 4 seans koltukaltı 4 seans genital+bikini, 4 seans yarım bacak 85 tl. Ben 2 paket aldım 170e yani her seansa ayrı ayrı 8 kere gidicem. Ben başlıycam bakalım. Sana bilgi veririm başladıktan sonra.

grupfonide ipl lazer indrimine rastladım ben sadece ve hiç tavsiye edilmio bu forumda ıpl:1no2:

Canım benim gittiğim yer çok güwenilir kk den birçok arkadaşımda buraya gidiyor genitalin seansı 100 tl dir bakırköy de istersen adresi de weririm canım sewgiler

Canım benim gittiğim yer çok güwenilir kk den birçok arkadaşımda buraya gidiyor genitalin seansı 100 tl dir bakırköy de istersen adresi de weririm canım sewgiler

ya canm bende böle bi yer arıorum tavsiye olması çok önemli.benm msj hakkım yok rica etsem sen bana atablrmsn ya özelden ya da burdan uygun olursa? çok sevinirim

Normali 4-6 seans arası bitmeli ama bence k altı 3 den sonra seyrekleşiyo 4 bilemedin 5 de bitmeli bende2 seansta seyrekleşti 4 de bitmişti iki üç tane ince sarı tüy wardı onuda iğneliyle aldırdım k altı küçük bi alan 6 seansa kadar seyrekleşmezse we çıkarsa düşük doz uyguluyorlardır doz ayarı önelidir onun için yapan kişide önemli bence bilinçli olmalı

Normali 4-6 seans arası bitmeli ama bence k altı 3 den sonra seyrekleşiyo 4 bilemedin 5 de bitmeli bende2 seansta seyrekleşti 4 de bitmişti iki üç tane ince sarı tüy wardı onuda iğneliyle aldırdım k altı küçük bi alan 6 seansa kadar seyrekleşmezse we çıkarsa düşük doz uyguluyorlardır doz ayarı önelidir onun için yapan kişide önemli bence bilinçli olmalı
nerede yaptırdınız

okudugum kadarıyla lazer en fazla 8 seans yapılmalıymıs yuz hariç ben onu baz alarak 8.seansa cıkardım yoksa tabı makıneye dereceye ve kişiye göre degısıklık gosterıyor.mesela gıttgım yerde koltukaltı, genıtalı 4. seansta bıten bayanlarda vardı.

selam
Ben bu epilasyon paketlerinden biraz da bilinçsizce bir kaç yerden aldım 3 ayrı yerden paketim olduğu için deneyimlerimden bahsetmek istedim alırken fikriniz olsun.
Öncelikle bu tip paketler genelde bir bölgeyi satıyor mesela yarım bacak gittiğinizde dizden bir şerit çizip üst tarafı için ücretlendirme teklif ediliyor yani bir merkeze çekip ayağınızı alıştırma ve promosyon:)parmak üstleri gibi detaylar kesinlikle yapılmıyor...çoğu zamanda laleten bir alma işlemi yapılıyor...
Alırken kullanılan makine çok önemli genelde ıpl oluyor o da bilindiği üzere pek de etkili bir yöntem değil üstelik 4 seans yetersiz geriye paket almak kalıyor...
Ben 3 yeride denedim ve birini diğerlerinden daha iyi buldum hem hizmet hem kıllar üzerinde etkisi açısından...
Yüz,kol ve bacak için DİODE LAZER EPİLASYON
Genital ve koltuk altı için ALEXANDRİTE LAZER EPİLASYON(3-4 seas)yetebiliyor ama zıplatıyor acısı:(
bu verilerle denk bir kampanya geldi mi gayet ucuza temizlenmek mümkün:)))

Back