benim doktorum serdar koç cok basirilara imza atmis cok kaliteli bi insanmerhabalar ben 15 tatilde . tüp bebek denemesi için istanbul a gelmeyi düsünüyorum. istanbuldaki hangi tüp bebek merkezi ve doktorunu önerirsiniz bizim aklımızda bülent tıraş ve bahçeçi var. bahçeçi de hangi doktor daha iyi veya başka tüp bebek merkezi ve doktor öneriniz nelerdir yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler...
tedavide hangi aşamadasınız sorun nebenim doktorum serdar koç cok basirilara imza atmis cok kaliteli bi insan
sizi hem manevi hem maddi acidan cok dusunuyo arica guler yuzlu cok nazik
bende duydum onu canım o da seçenekler arasında ama bahçeçiye daha çok kayıyorum sankimerhaba cnm bende yakinda yurtdisindan (almanyadan) istanbua gitmek istiyorum tedavi icin Ared kamar duymustum cok iyi diye
hamkisi aklina daha cok yatiyorsa onu tercih etmelisin bence en öncede ic duygularini dinlemen lazim tabikibende duydum onu canım o da seçenekler arasında ama bahçeçiye daha çok kayıyorum sanki
esim azosprm suan yumurta toplanicakti bu ay cikmadi yumurta doktorum tedaviyi durdurdu adetten sonra tekrar baslicaztedavide hangi aşamadasınız sorun ne
Merhaba ben İstanbul’da yaşıyorum doktorum florance nigtangale e gitmemi söyledi ben şu an orada tedaviye başladımmerhabalar ben 15 tatilde . tüp bebek denemesi için istanbul a gelmeyi düsünüyorum. istanbuldaki hangi tüp bebek merkezi ve doktorunu önerirsiniz bizim aklımızda bülent tıraş ve bahçeçi var. bahçeçi de hangi doktor daha iyi veya başka tüp bebek merkezi ve doktor öneriniz nelerdir yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler...
Merhaba hangi florance ta başladn tedaviye ben doktorun muaynanesine gidiyorm ama florance nigtangale de yumurta toplama ve transfer işlemlerni yapyo gerçi ben üç aydır transfer aşamasına geçemedim ama inş önümüzdeki ay geçerizMerhaba ben İstanbul’da yaşıyorum doktorum florance nigtangale e gitmemi söyledi ben şu an orada tedaviye başladım
Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz. Biz süleyman tosun ile görüştük o doktora gidiyorsanız memnun musunuz yaklaşımları nasıl?Merhaba hangi florance ta başladn tedaviye ben doktorun muaynanesine gidiyorm ama florance nigtangale de yumurta toplama ve transfer işlemlerni yapyo gerçi ben üç aydır transfer aşamasına geçemedim ama inş önümüzdeki ay geçeriz
Merhaba süleyman tosun ile mi tedavi oluyorsunuz? Ben de orayı düşünüyorum bilgi verebilir misinizMerhaba doktor süleyman tosunda tüp bebek yaptıranlar memnunmu?
Yok ali rüştü ergür benm gittiğim memnunum doktordanMerhaba hangi doktora gidiyorsunuz. Biz süleyman tosun ile görüştük o doktora gidiyorsanız memnun musunuz yaklaşımları nasıl?
Merhaba ben çok araştırdım ve Alper Şişmanoğlu nda tedavi oldum çok çok memnunum geçmişinde çok iyi yerlerde çalışmış florance Alman hast vs. Kendi özel kliniği var işlemleri kolon , acibadem veya amerikan hastanesinde gerçeklestiriyor hastanın isteğine göre ben kolonu tercih ettim. İlk tedavim de devlette olmuştu ve döllenme bile olmadı transfer yapılmadı bu defa ise en iyi kalite de embriyom oldumerhabalar ben 15 tatilde . tüp bebek denemesi için istanbul a gelmeyi düsünüyorum. istanbuldaki hangi tüp bebek merkezi ve doktorunu önerirsiniz bizim aklımızda bülent tıraş ve bahçeçi var. bahçeçi de hangi doktor daha iyi veya başka tüp bebek merkezi ve doktor öneriniz nelerdir yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler...
[QUOTE = "Dream of mother, post: 61860060, member: 942301"]
Hello my dear, I want to go to Istanbul from abroad (Germany) soon, I heard Ared kamar for treatment.
[/ QUOTE]
Did you go to Dr Aret Kamar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?