istanbulda hangi tüp bebek merkezi ve doktor?

Zeyno_pko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
362
71
48
merhabalar ben 15 tatilde . tüp bebek denemesi için istanbul a gelmeyi düsünüyorum. istanbuldaki hangi tüp bebek merkezi ve doktorunu önerirsiniz bizim aklımızda bülent tıraş ve bahçeçi var. bahçeçi de hangi doktor daha iyi veya başka tüp bebek merkezi ve doktor öneriniz nelerdir yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler...

merhaba cnm bende yakinda yurtdisindan (almanyadan) istanbua gitmek istiyorum tedavi icin Ared kamar duymustum cok iyi diye

benim doktorum serdar koç cok basirilara imza atmis cok kaliteli bi insan
sizi hem manevi hem maddi acidan cok dusunuyo arica guler yuzlu cok nazik

Ben de cok düşünüp araştırdıktan sonra bahçeci de remzi abalida başladım. Şimdilik cok iyi ve ilgili. Bi araştır istersen

Merhaba ben İstanbul’da yaşıyorum doktorum florance nigtangale e gitmemi söyledi ben şu an orada tedaviye başladım

Merhaba ben İstanbul’da yaşıyorum doktorum florance nigtangale e gitmemi söyledi ben şu an orada tedaviye başladım
Merhaba hangi florance ta başladn tedaviye ben doktorun muaynanesine gidiyorm ama florance nigtangale de yumurta toplama ve transfer işlemlerni yapyo gerçi ben üç aydır transfer aşamasına geçemedim ama inş önümüzdeki ay geçeriz

Bahçeci - Ebru Öztürk. Bahçeci grubunun bütün doktorları ve personelleri ilgili. Pişman olmazsınız.

Eşim de azosspermi vardı tüp bebek dediler ilk serdar koç ile gidip görüştük gerçekten güler yüzlü ilgili bir doktordu. Bazı testler istedi genetik ile ilgili yaptırdık devlette sonuçları geç çıktı ve malesef kötü çıktı. Moral bozukluğu ile bıraktık bir arkadaşımızsa bahçeci ye gidiyordu Dr emre Turgut telden görüştüm sonuçları gönderdim eşime iğne verdi şuan onları kullanıyoruz nasipte varsa olur doktorlar sadece bir aracı ama yine de size güven veren birini seçin. Baya araştırdık aret bey bahçeci serdar koç alanında iyi doktorlar çoğunda ön görüşme ücretsiz oluyor görüşüp sonra net karar verin

Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz. Biz süleyman tosun ile görüştük o doktora gidiyorsanız memnun musunuz yaklaşımları nasıl?

Ben de araştırmalarım sonucu Bahçeci’ye karar verdim doktorum Remzi Abalı çok memnunum. Bu işte lab da çok önemli bahçeci bu konuda çok iyi. İstanbuldaki en iyiler Bahçeci, Bülent Traş, Memorial tatlım. Üçü de birbirine benzerdir diye düşünüyorum.

Merhaba ben çok araştırdım ve Alper Şişmanoğlu nda tedavi oldum çok çok memnunum geçmişinde çok iyi yerlerde çalışmış florance Alman hast vs. Kendi özel kliniği var işlemleri kolon , acibadem veya amerikan hastanesinde gerçeklestiriyor hastanın isteğine göre ben kolonu tercih ettim. İlk tedavim de devlette olmuştu ve döllenme bile olmadı transfer yapılmadı bu defa ise en iyi kalite de embriyom oldu Bir araştır derim Alper şişmanoğlunu

[QUOTE = "Dream of mother, post: 61860060, member: 942301"]
Hello my dear, I want to go to Istanbul from abroad (Germany) soon, I heard Ared kamar for treatment.
[/ QUOTE]

Did you go to Dr Aret Kamar?

hello I recommend the
[QUOTE = "Dream of mother, post: 61860060, member: 942301"]
Hello my dear, I want to go to Istanbul from abroad (Germany) soon, I heard Ared kamar for treatment.
[/ QUOTE]

Did you go to Dr Aret Kamar?

hello, I recommend the bahçeci IVF center

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…