- 4 Haziran 2013
- 1.673
- 190
-
- Konu Sahibi zeytinyaglipirasa
makyaj uzmanlığı dersi benimde ilgimi çekti cnm.ayyy süper haber tşkler eyluldogan! makyaj uzmanlığı eğitimi bile varmış!
Kızlar Selam!
Hayatımı değiştirmeye karar verdim. Makyaj, güzellik, masaj vs. gibi konulara çok ilgiliyim ve dönem dönem de belli yerlerde kısa iş tecrübelerim oldu. Şimdi Estetisyenlik ve güzellik uzmanlığı sertifikası alıp işimin uzmanı olmak istiyorum.
Bu sertifikayı veren bi çok yer buldum. Neye göre karar vermeliyim sizce?
Arkadasim naptin basladinmi kursa bende gitmek istiyorum ama yardimci olucakkimseyi bulamadim.bende kariyer egitim dusunuyorum
Selamlar kızlar, ben burda yeniyim. Estetisyenlik hakkında fikirlerinizi almak icin bu sitedeyim. Ben daha önce estetisyenlik eğitimi aldım fakat kendimi yetersiz görüyorum. Hangi kursa gideceğime karar veremiyorum.Reform estetisyenlik hakkında olumlu yorumlar duymustum. Sizce hangi kursu secmeliyim...Ben de Yunus Eğitim Kurumu'nda makyaj sanatçılığı kursuna başladım. Yeni kayıtlar da başladı. İlgilenenler olursa kursu bi arasın derim. okulumun adı geçince yazayım dedim:) valla hocalarımız kryolan'ın makyaj sanatçıları zaten. dersler haricinde workshoplar da düzenliyorlar farklı konularda. bu da ufkumuzu çok açıyor. ben dizi setlerinde makyöz olarak çalışmak istediğimden, daha şimdiden bir kaç yapım şirketinin sorumlusu ile tanıştırdılar bile beni:) İnanın bu okul hayatımı değiştirdi.
Bu konuda ben de çok fazla araştırma yaptım ve kararımı Yunus Eğitim'de verdim cnm. Yerinin merkezi olması da bu kararımda etkili oldu. Mecidiyeköyde çünkü. Ama asıl bu kursun kurs bitiminde sağladığı olanaklar beni cezbetti. Kurs bitince işe yerleştirme garantisi veriyorlar. bi de yurt dışında da geçerli olan mezuniyet belgesi de veriyorlar. Kurstaki hocalar hep uzman. yani ezbere değil eğitimleri. fiyat olarak biçoğuna göre uygun. ha bi de mezun olunca da yeni gelen ürünlerin seminerlerine ücretsiz katılım hakkı da veriyorlar. burs imkanları da varmış. sitesinden bakabilirsin cnm. www.yunusegitim.com