İstanbul'da Güzellik Uzmanlığı Kursu Tavsiyesi

zeytinyaglipirasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
1.673
190
Kızlar Selam!

Hayatımı değiştirmeye karar verdim. Makyaj, güzellik, masaj vs. gibi konulara çok ilgiliyim ve dönem dönem de belli yerlerde kısa iş tecrübelerim oldu. Şimdi Estetisyenlik ve güzellik uzmanlığı sertifikası alıp işimin uzmanı olmak istiyorum.

Bu sertifikayı veren bi çok yer buldum. Neye göre karar vermeliyim sizce?

Bu konuda ben de çok fazla araştırma yaptım ve kararımı Yunus Eğitim'de verdim cnm. Yerinin merkezi olması da bu kararımda etkili oldu. Mecidiyeköyde çünkü. Ama asıl bu kursun kurs bitiminde sağladığı olanaklar beni cezbetti. Kurs bitince işe yerleştirme garantisi veriyorlar. bi de yurt dışında da geçerli olan mezuniyet belgesi de veriyorlar. Kurstaki hocalar hep uzman. yani ezbere değil eğitimleri. fiyat olarak biçoğuna göre uygun. ha bi de mezun olunca da yeni gelen ürünlerin seminerlerine ücretsiz katılım hakkı da veriyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadasim naptin basladinmi kursa bende gitmek istiyorum ama yardimci olucakkimseyi bulamadim.bende kariyer egitim dusunuyorum

Arkadasim naptin basladinmi kursa bende gitmek istiyorum ama yardimci olucakkimseyi bulamadim.bende kariyer egitim dusunuyorum

merhaba cnm. başladım başladım:) Yunus Eğitim Kurumu'na. Ben de buradan araştırıp buldum onları. valla bunlar sayesinde ufkum açıldı diyebilirim. Neredeyse haftada bir defa sektörden yabancı ya da türk kişilerin verdiği seminerler oluyor. bu da sektörü öğrenciyken tanımayı sağlıyor.

Estetisyenlik kursuna başladım ben. 6 aylık bi kurs. her bir bilgiyi ertesi derste uygulamalı olarak pekiştiriyoruz. bi de estetisyenliğe başladığım için, bir uzmanlık eğitimine de bedava katılma hakkım var. bakalım. ona bitirince karar vereceğim. ama makyaj uzmanlığı dersleri ilgimi çekmiyor değil. yeni dönem kayıtları başladı. istersen bi telefon et bilgi al cnm.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu yunus eğitimi ben de gazetede görmüştüm. kryolan'ın makyaj sanatçılarının ve film makyözlerinin öğretmen olarak çalıştığını görünce ilgimi çekmişti. ben de yaz için kayıt yaptırdım:) workshoplarına şimdiden davet ediyorlar. çok ilgili ve sıcaklar.

Ben de Yunus Eğitim Kurumu'nda makyaj sanatçılığı kursuna başladım. Yeni kayıtlar da başladı. İlgilenenler olursa kursu bi arasın derim. okulumun adı geçince yazayım dedim:) valla hocalarımız kryolan'ın makyaj sanatçıları zaten. dersler haricinde workshoplar da düzenliyorlar farklı konularda. bu da ufkumuzu çok açıyor. ben dizi setlerinde makyöz olarak çalışmak istediğimden, daha şimdiden bir kaç yapım şirketinin sorumlusu ile tanıştırdılar bile beni:) İnanın bu okul hayatımı değiştirdi.

Selamlar kızlar, ben burda yeniyim. Estetisyenlik hakkında fikirlerinizi almak icin bu sitedeyim. Ben daha önce estetisyenlik eğitimi aldım fakat kendimi yetersiz görüyorum. Hangi kursa gideceğime karar veremiyorum.Reform estetisyenlik hakkında olumlu yorumlar duymustum. Sizce hangi kursu secmeliyim...

Sektordeki Doktor öncülüğünde açılöış ticari olmayan Maya Akademiyi kesinlikle tavsiye ediyorum . Mecidiyeköyde ayrıca 10 tane estetik merkezi olup ciddi uygulamalı eğitimleri var kızlar

Ben daha once cok arastırmıstım estetisyenlik egitimlerini. Kararsızlık yasayarak bir kursa basladım ve bitirdim. İyiki de dogru bir secim yapmısım. O zamanlar önemini anlamadıgım kalıcı makyaj ve microblading egitimleri de estetisyenlik kursuna dahildi. Simdi sadece kalıcı makyaj yaparak bile guzel bir gelirim var. Kurs bitiminde ise de yerlestiedilee beni. Cok memnun kaldım.

Haytım da aldıgım yanlıs bır karardır.. Yunus egıtım kurumu güzel beklentıler le gıdıp ıstedıgımı alamadm kesınlıkle .. Makyaja daır bana ekstra bır sey kattıgını düşünmüyrm ve tavsıye de etmıyrm . Kryolan tasarım belgesı dıyıp de adrese gönderdıklerı belge de bır kagıt parcası o paraya degmez uygunlugu aldatıcıdır. Zıyan sadece , daha ıyı akademiler var yunus egıtım kurumu hıc hıjjen olmayan ınsanı yeterlı bılgıyı ve özeni göstermeyen bır kurum bana göre tavsıye etmıyrm kızlar hoscakalın.. Sevgiler

Kızlar bende istanbulda şisli de estetisyenlik kursuna gitmek istiyorum biraz araştırma yaptım kurs sonrası iş imkanı sağlayabilicek olması ve kurs fiyatının uygun olması benim icin cok önemli daha önce estetisyenlik kursuna gitmiş arkadaşlar fikirlerinizi ögrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…