İSTANBULDA GÖĞÜS ESTETİK DOKTOR ÖNERİSİ VE FİYATLAR

melek6373

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
21
3
86
Kızlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum :) ve sorum şu ben uzun zamandır göğüs estetiği olmayı istiyordum bu yıl karar verdim fiyat ve doktor araştırmasına geçen yıldan beri bakıyorum ama şuan inanılmaz artış olmuş fiyatlarda buda yeni ameliyat olacakların şanssızlığı tabi neyse sorum şu evlenip çocuktan önce ameliyat olmak cocuktan sonra deforme vs yapar mı ? Bide istanbulda doktor araştırıp bu doktordan memnunum fiyatıda şu diyebilcek arkadaşlar varmı teşekkürler şmdiden

Merhaba ben kasaltı dikleştirmeli protez ameliyatımı 12 martta oldum. Esteticada Uğur özdemir doktorum. Çok memnun kaldım,neredeyse ağrısız geçti sürecim. Çok açıksözlü bir adam,içime sindi ve ameliyat randevusu alırken buldum kendimi.

Ay çok sağolun bende kaldım böyle kimse cevapda vermiyor neyse ki siz geldiniz sorularım şöyle size ne kadar maliyeti oldu bide hangi protezi tercih ettiniz proteze siz mi doktorunuz mu karar veriyo acaba son olarak ağrı ve ödem ne kadar süre devam ediyor şuan çocuğum yok fazla bi sorumlulugumyok diyebilirim ama yinede hemen toparlanmak isterim :) bide benim bütcem 20.000 şuan 35 40 civarı veremeyeceğim bi kaç yere sordum ya euro üzerinden fiyat veriyolar yada 25000 ile 45000 arası oluyor

Siz dee 30.000 fiyat verilip,25.500 tl ye indirildi.Doktorum motiva önerdi,mentor çok istemiştim ben de ama doktoruma güvendim onayladım.Cc sine ameliyat anında doktorum karar verdi,300-325 arası olur dedi fakat 295 cc takıldı,diğerleri taşma yaptı dedi.İki çocuğum var,sezeryanlardan uyanamayan ben 2,5 saatlik ameliyattan oyle rahat uyandım ki. Bu büyük korkuydu benim için. Anestezi uzmanları hastanenin başhemiymiş. Sağolsun hiç sorun yaşatmadı.Ağrıya gelince inanın uyandığımda hafif bir baskı hissim vardı,düz yatmaktan sırt ağrım daha çok oldu. İlk iki gün uyuyamadım bu nedenle. Sırtım ağrıdıkça hep kalktım yürüdüm. İlk gün yardımsız kalkmak mümkün değil tabiki,Ama ikinci gün her ihtiyacımı kendim karşıladım. 4. Gün araç kullandım.Ödeme gelince karnımdaki kaslar yok oldu şişlikten. Yeni indi.5. Günden sonra çok rahatlıyorsunuz. Hiç korkmayın iyileşme süreci çok hızlı oluyor

Maşallah diyelim size hızlı iyileşmişsiniz bende mentor istiyodum aslında en çok tercih edilen protezmiş sanırım doktorunuzla görüşmek isterim inşallah çok teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz bana bende bir an önce ameliyatımı yaptırıyım çünkü kurlar düzeleceğe benzemiyor günden güne artıyor son olarak ameliyat sonrası protezin kartını verdimi doktorunuz ?

Rica ederimm umarım siz de istediğiniz görüntüye kavuşursunuz..Çok doğru.. Günden güne yükseliyor fiyatlar hem de ameliyat sonrası Korse kullanacağınız için yaza bırakmak sıkıntılı olur Ameliyatta Protezleri çıkardıkları şeffaf hazne,kullanım klavuzu,kartlar..hersey içinde odama bırakmışlardı bari boş kutuları atsalardı diye gülüşmüştük

Evet inşallah bende olacağım en kısa sürede çok teşekkürler bilgileriniz icin kendinize iyi bakın

Estetica uğur özdemir yapmıs arkadaşın ameliyatını ama 30.000 den aşağı inmediler telefonla aradım ben yüz yüze görüşmedim o fiyat fazla geliyor bana:) 16.000 tl ye yapıyolardı nedir bu günden güne zamlar 40.000 50.000 isteyen bile gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…