İstanbulda gezdiğim tüm düğün salonlarını anlatıyorum, umarım size de fikir olur :)

dementia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
112
2
Arkadaşlar benim düğün tarihim 2013 Nisan, ama salonlarda yer kalmaması nedeniyle şimdiden yer aramaya başladık. Ben silivride oturuyorum burdan otobüs kaldırıcaz o yüzden avrupa yakasında çokta uzak olmayacak yerler bakıyorum.

Şimdiye kadar baktığım salonlardan bahsedeyim. her gittiğim salondan sonra size yine bilgi vereceğim.

***Yeşilköy sosyal tesisler - 650-700 kişilik kokteyl menü fiyatı kişi başı 20 TL ama bunun haricinde süslemeler ve extralar çıkıyor. Fotoğraf ve kamera dahil değil. Süslemede 2 çeşitleri var biri kişi başı 2 tl diğeri kişi başı 4 tl olarak hesaplanıyor. Mekan güzel deniz kenarında, denize bakan kısım camdan oluşuyor.

***Gaziosman paşa GOPARK bildiğimiz normal düğün salonlarından biraz daha şık, fakat kokteyl menüye yaklaşık 13000 gibi bir fiyat çıkardılar ki böyle bir yer için gereksiz..

***Beyoğlu Öğretmen evi güzel bir mekan gerçekten beğendim zaten öğretmenevi olduğu için yemekli menüsü bile uygun kokteyl menü kişi başı 12 TL ye falan geliyor ama salon 300 kişi olduğu için bize uymadı.

***Sultançiftliği salon venedik, ben internetteki resimlerine hayran kaldım hatta hiç düşünmeyelim gidelim burayı tutalım dedim ama bi gittik hayal kırıklığı fotoğraftaki ihtişam güzellik yok nişanlıma en azından bi fiyatını öğrenelim dedim istemem ben burayı gerek yok dedi çıktık.

***Bahçeli evler öğretmenevi aslında fena değil güzel bir yer ama 2.katı iyi onunda yine kişi sayısı bize uymadı.

Şimdilik bu kadar kızlar yarın Beşiktaş gönül-davet, bakırköy spor tesisleri , aksarayda var 2 mekan ve birde okmeydanında labella'ya gideceğim. En kısa zamanda size bilgi vereceğim.

Son düzenleme:
bende la bella ve gönül davetle görüştüm karar veremedim senin izlenimlerin ne olacak aslında oralarda düğün yapmış birileri olsa anlatsa süper olur

Evet kızlar dün gezdiğim yerleri anlatmaya devam ediyorum..

İlk durak yıldız teknik üniversitesi tesisleri yıldız hisar--- harika bir yer boğaz ayaklarının altında zaten köprününde hemen yanında.. gündüz nikah kokteyli isteyenler mutlaka seçmeli. düğün içinde 2 adet salonları var 600 kişiye kadar alıyor fakat ben düğüne okadar para verme taraftarı değilim. yemekli menüleri 80-90 kokteylde hemen hemen o fiyata kadar yükseliyor. fotoğraflar kamera vs. extra.. düşünen varsa tavsiye ederim mekan çok hoş...

diğerlerini birazdan anlatacağım

Beşiktaş Gönül Davette Düğünüm oldu gelenler ailem ve biz resmen bayıldık herşeyi ile mükemmel oldu diyebilirim.

Fatih Gönül Davette ise nişanım oldu burası da harikaydı biraz daha sade bi salon 500 kişilik.

ikisinin de şimdiki fiyatlarını bilmiyorum en iyisi telefonla arayıp net bilgi almak. iki yerde düğün yapmak isteyenler asla pişman olmayacaktır.

ikinci durağım

Beşiktaş- Gönül Davet :)
Salon muadillerine göre gerçekten daha güzel daha şık. Kokteyl menü olarak fiyat aldık
HOŞGELDİN SERVİSİ
GÖNÜL TABAĞI
KARIŞIK KANEPE TABAĞI
ŞERBET (ŞERBETÇİ EŞLİĞİNDE)
GÖNÜL KOKTEYL TABAK
DONDURMALI PASTA
MEŞRUBAT ( 1LT PEPSİ)

Hizmetler
HİZMETLER
ORKESTRA - SANATÇI
GARSON -GÜVENLİK
10 ADET GRUP AİLE FOTOĞRAFI
180 DK DIGITAL VİDEO ÇEKİMİ
EVLİLİK ÖNCESİ EĞİTİM VE ALIŞVERİŞ DESTEĞİ
AİLE DANIŞMANLIĞI
DANS KURSU
KONFETİ - VOLKAN SHOW
ANI STAND VE DEFTERİ
KARŞILAMA FOTOĞRAFI
FOTO KLİP
MOBİL DAVETİYE
GELİN ODASINDA İKRAMLAR
DİŞ KİRASI GELENEĞİ
SANDALYE - MASA SÜSLEME
GELİN YOLU & NİKAH MASASI SÜSLEME
ŞAMDAN

Bu şekilde paket olarak 8000 TL gerçekten fiyatı çok iyi bende araştırmalarım sonucunda daha iyisini bulamazsam mutlaka buraya karar vereceğim.

Üçüncü durağım okmeydanı-labella

İkramları ve hizmeti çok güzel son derece profesyonel ilgileniyorlar. Tabak servisi ve meşrubat veriyorlar. Su böreği,pasta,poğaca ve baklava mevcut serviste.. verilen fiyat 6750-7500 ve sizin için fotoğraf albümü bile yapılıyor.
Herşey çok güzel fakat mekan bana biraz basık geldi salon çok sinmedi içime ama yer bulamadığınız takdirde kesinlikle tercih edilebilir.

Dördüncü durağım Bakırköy spor tesisleri--
Mekan harika hem açık hem kapalı alanı var ve ikiside havuz başı fakat yemekli üğün haricinde başka menüleri yok.
Yemekli menü fiyatıda 55 tl

Şimdilik gezdiklerim bunlar arkadaşlar, en kısa zamanda gönül davetin avcılar şubesine bakacağım

yıldız hisar benım hayallerımdekı mekan amaa coooooook pahalıııı Baltalimanı polıs evınıde onerırımı kendım gıdıp bakamadım malesef ama netten baktım guzel bı yere benzıyo :)

yıldız hisar benım hayallerımdekı mekan amaa coooooook pahalıııı Baltalimanı polıs evınıde onerırımı kendım gıdıp bakamadım malesef ama netten baktım guzel bı yere benzıyo :)

Fotoğraflarda harika görünüyo gerçekten fiyatları nasıl acaba bilgin varmı?

2011 Eylül ayında; Büyükçekmece Aqua Marine de oldu düğünüm, havuz başı düşünenlere tavsiye edebilirim.
birçok yere bakmıştık ama bize uzak gelmişti,gelen akrabalarımızı çevrelerimizide düşünerekten orda yapmaya karar vermiştik.

gerçekten ilgi alakaları muthiş, masa düzeni süslemeler vs hepsi fiyatın içinde birtek kamera dahil değildi.
düğünden önce, ilk girişte beklemede alanında kokteyl verilmişti.
dekoru, düzeni ve yemekleri gerçekten iyi pişman olmassınız, biz çok memnun kalmıştık.
minimum 300 davetli kabul ediyordu sanırım.

toplam 8 menüsü var.
2 tanesi kokteyl seçeneği. sadece kokteyl düşünürseniz 32 lira civarı birşey
geriye kalan 6 menü tercihinize kalmıştır 44 tl ile 72 tl arasında değişiyordu.

bizim tercihimiz
-MENÜ I

ORDÖV TABAĞI
Beyaz peynir
Amerikan salatası
Acılı ezme
Çerkez tavuğu
Haydari
Dana Jambon
Havuç tarator
Zeytinyağlı B.dolma
Domates söğüş, Salatalık söğüş
( Akdeniz Yeşillikleri İle dekore edilmiş )
&
ARA SICAK
Ispanaklı gül böreği
&
ROKALI GÖBEK SALATA
Göbek / roka / Julyen salatalık / chary dometes
(Mısır taneleri ile dekore edilmiş)
( zeytinyağlı limon sos ile)
&
ANA YEMEK
Kuzu tandır
(demiglas sos ile)
Kuş üzümlü ve bademli iç pilavı
Biberiyeli Elma dilim patates
Kızarmış domates biber eşliğinde
&
MEYVE + TATLI
Karışık Mevsim meyvesi
Dondurma
&
PASTA
Çikolatalı Özel Düğün Pastası

buydu ve fiyatı 72 tl idi. ilk başta bizde baya düşünmüştük emin olamamıştık ama gerçekten verilen para yemeklere deydi. herkes çok memnun kaldı kimse yemekten kalkmak istememişti
bendende bir fikir olsun sizlere

Son düzenleme:

baltalimanı polis moral merkezinde oldu düğünüm muhteşem boğaz manzarasıyla harika ötesi bi düğün oldu .... terası çoook gzl onun dsnda bebek restaurantı var hem açık hem kapalı alanı var safir restaurantı var alt kattada ama bn ya terası yada bebek res. terch etmeni tavsiye ederm ilgi alaka muhteşem bnm nişnmda orda oldu.... bz yemekli ve içkili yaptığımz için 20.000 civarı tuttu düğün.. ama menü çeşitleri var çok daha uyguna ayarlanabilir....

ya ben acik mekan istiyorum deniz manzarali hersekilde teras secerim zaten onun icin.. 20 biraz fazla gelde bana :/ kac kisi cagirdiniz siz nisana? ben alkolsuz yemekli bi menü icin daha uygun bi fiyat alabilirmiyim acaba ? bide sey kac gün önceden kiraladiniz siz mekani ? cok mu soru sordum nee :)))

bebek restaurant fiyat hakkinda bi bilgin var mi `? netten hic resim falanda görmedim :S

Paylaşımın için çok teşekkürler, çok faydalı bir konu olmuş bence diğer araştıran arkadaşlarda paylaşımda bulunsun :)) Devamını bekliyoruz.

dementia harikasın
mayısta düşünüyoruz biz de nişanlımla, daha mekan araştırmasına başlamamıştık yazın çok faydalı oldu
gönül davete güvenim sonsuz nişanım bakırköy gönül davette olmuştu çok memnun kalmıştık o yüzden düğün için de beşiktaşı düşünüyorum
bi yandan da bakırköy spor vakfı sosyal tesisleri de hoşuma gidiyor fiyat olarak da uygun geldi 55 tl kişi başı biz en fazla 200 kişi düşünüyoruz
peki bu fiyata her şey dahil miymiş fotoğraf video vs. sordun mu canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…