Gelinlik Modelleri Istanbul'da gelinlikçi önerilerini alabilir miyim?

gelinliğin çok güzel ve zayıf oldugun için güzel oturmuş orası bana uzak kalıyor ben okmeydanı tarafında oturuyorum iş yerim ayvansaray durağının orada nasıl gidilir bilmiyorum bile oraya

şans eseri görmüştüm. ben çok memnun kaldım çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum. sitelerindeki çalışmalarımız sayfasında nasıl işler yaptıkları var

Son düzenleyen: Moderatör:

Inanmiyorum bu sitedeki gelinlik abd deki bir siteden alinti, hem de ayni gelinlige 3500 tl demisler, oysa abd deki fiyati sadece 158-186 dolar(yaklasik 300-400 tl arasi). Ne diyecegimi bilemedim.

Buyrun bakin linki de su:
http://www.dhgate.com/product/2014-bling-bling-cathedral-train-free-veil/172825030.html#ctabBox

gitmediyseniz yavuz selim durağında 2. katta neslihan platin modaevi var, kalıpları gerçekten şahane. hazır modelleri oldukça başarılı.

özel dikim yapıyor mu peki? çok teşekkür ederim cevabınız için.

rica ederim ne demek.

evet özel dikim yapıyorlar, ben de daha dün birinci provama gittim, şimdilik herşey güzel gidiyor.
gelinlik seçimi sırasında diğer modaevleri denettirmek için bile surat yapıyorlardı. hatta bir tanesi sadece bir kez denetebiliriz demişti
neslihan platinde karar verene kadar 4 kere gittik geldik. ben birkaç model arasında kalmıştım, o yüzden o kadar çok gidip geldik:) zaten başka modaevlerine gittiyseniz neslihan platindeki kalıpları giyince ne kdar farklı durdugunu anlayacaksınız. benm aklımda olan modele yakın bir model onlarda hazır şekilde vardı. o model üzerinden istediklerimi anlattım ,straplez istemiyordum, tesettürlü de değilim. konuştuk anlaştık, süheyla hanım var güleryüzlü ilgili biri. bu arada neslihan platine de iki kişinin tavsiyesiyle gittim, onlar da çok memnun kaldıklarını söylemişlerdi. fikir olsun diye gidip bir model deneyebilirisiniz.

çoook teşekkür ederim :))) mutlaka gideceğim :)

güngören haznedarda hasret moda evi var sanırım fatihte de şubesi var çok güzel dikiyorlar. Modelleri de süper tavsiye ederim.

canım sen hasret modaya diktirmiştin değil mi? geçenlerde fatih şubesine gittim ve çok ilgili davrandılar bana. dikim sürecinde bir sorun yaşadın mı? kiralık mı satılık mı aldın? çok kafam karışık bu konuda

benimki kiralıktı hiç bi sorun yaşamadım ne istiyosan yapıyorlar zaten. Saç makyaj felan da yapıyorlardı bildiğim kadarıyla ama ben başka kuaförde yaptırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…