Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ark lar 12 yıllık gelınlıkcı ustasıyım dıkım kesım tadılat kısaca hepsını tek basıma yapabılıyorum kadıkoy umranıye pendık te gorev yaptım ıstanbuldayım ozel dıkım yapıyorum ve dukkan kırası vs olmadıgı ıcın pıyasa fıyatlarının altında yapıyorum eve gelebılırım sormak ıstedıgınız sorularınız varsa yardımcı olabırım...
ark lar 12 yıllık gelınlıkcı ustasıyım dıkım kesım tadılat kısaca hepsını tek basıma yapabılıyorum kadıkoy umranıye pendık te gorev yaptım ıstanbuldayım ozel dıkım yapıyorum ve dukkan kırası vs olmadıgı ıcın pıyasa fıyatlarının altında yapıyorum eve gelebılırım sormak ıstedıgınız sorularınız varsa yardımcı olabırım...
ben özel bir gelinlik diktirmek istiyorum tamamen kendi tasarımımm olucak ama işlemelii felan değil sizinle irtibata geçmek istyiroum özzelden mesaj atamıyorum nasıl ulaşabillirim ?
canım kendıne ozel birşey yaptıracaksan mutlaka düğünden 15 gün önce herşey biticek şekilde planla, riske girme, mutluluklar
Teşekkür ederim öncelikle.
Fatih gelinlikçileri bana kızacaklar çünkü forumda sürekli kendilerinin aleyhine yazıyorum. Ben Fatih, Ümraniye ve Kadıköyü gezmiştim kendim için. Bazen gelinlik konusunda kararsız bayanlarla bu semtlerde gelinlikçi gezmeye de devam ediyorum. Dolayısıyla tahminim burada en çok gelinlikçi gezen kişi benim. Çok rahat bir gözlemim var, malesef Fatih'te ün yapmaya çalışan birkaç gelinlikçi -ad vermeyim, ekmekle oynamak istemem- aşırı fahiş fiyatlarla iş yapıyorlar.
Geçen bir arkadaşım, lazer kesimli çiçekler ve tül kullanılan bir gelinliği sormuş, tam 8000 TL istemişler ! ! tamam model özel olabilir, lazerle kesilmiş malzeme de henüz çok yayılmadı ama el insaf, 8000 lira da ne oluyor ya? benim gelinliğim için olabilecek en kaliteli kumaşı kullandık gelinlikçimle, organzem ipekti ve dantelim de orijinal chantilly fransız danteli. 3000 TL'nin altında bir fiyata diktirdim ben. tamam malzemem çok fazla değildi, katlı bir model olmadığından aşırı kumaş da gitmedi, ama sonuçta bugün pronoviaslarda kullanılan kumaşlarla aynı kumaştan bir gelinliği bu fiyata diktirebiliyoruz değil mi?
Pazarlık yapınca da tıpış tıpış fiyatı indiriyorlarmış. Tam "yersen" usülü yani, aferdersiniz.
Fahiş fiyatla ticaret yapmak günahtır, etiğe de uygun değildir. İnşallah bu alışkanlıklarından vazgeçerler...Gerçi halen o fiyatlara müşteri bulabiliyorlar ya, ben de ona şaşırıyorum.