Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun öncelikle.. Rabbim bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin. Bir süredir internette gelinlik modellerini araştırıyorum ve hem benim hem de nişanlımın çok çok beğendiğimiz modeli pronovias'ta bulduk. Fakat fiyatı inanılmaz yüksek bu yüzden aynı modeli dışarıda daha uygun fiyata diktiricez. yazıda pronoviaslardaki kumaşlarla aynı olduğunu yazmışsınız bu tunaliz moda'da böyle değil mi? açıkçası biraz da tereddütüm var aynı modeli yaparız diyip aynısı olmazsa bu sefer moral bozukluğu yaşamak istemiyorum. teşekkürler.
dusleratolyesi özelden mesaj atamadım gelinlik diktirmek istiyorum. bana ulaşabilir misiniz?
minecim merhaba ,,
dün fatihteki gelinlikçileri dolaştım gerçi kumaşçılar kapalı olduğundan onları gezemedim
ama gördüğüm kadarıyla herkes dantellere fransız danteli diyor bence alakası yok
hep tülün üzerine ek yapmışlar kenarlarından ip geçen motifler soğudum resmen dantelden
seninde dediğin gibi gerçek fransız danteli ekleme ile değil kendinden bir bütün olarak gelmesi gerekiyor.
önümüzdeki haftada kadıköydeki gelinlikçileri gezicem senin gelinliğini diken yerede bakıcam
benim için önemli olan dantelimin kaliteli olması
minik desenli kabartma modelli bir dantel istiyorum tabi onu boncuklarla yapıcaklar minik incilerle süsleme yapılmasını istiyorum
parlaklık katmak içinde sedef boru taşlar labilir
umarım kadıköyde hem kaliteli hemde fiyat olarak uygun modeller bulabilirim..
gelinliğim straplez tüldende kolları olucak aşağıdaki adresteki gelinlik modelinin sadece belden yukarı uyarlanmış kısmı gibi bir model istiyorum kabartısı anlatmak için ekliyorum aslında umarım anlatabilmişimdir
inşallah bulurum senin gelinlikçinede gidicem yerini tarif edersen sevinirim
bide sen gelinlikçinle birlikte kumaş beğenmeye gittiğini sölemiştin onun kumaşçısınamı gittiniz
gelinliğinin danteli kaliteli duruyo belli
bide orda önerebileceğin bir isim varmı ??
bu konuda kendini geliştirip meslek edinebilirsin mine gerçekten severek isteyerek ve bilerek bilgilendiriyosun
çok teşekkür ederim.
bu haftasonu kumaşçılara bir bakıyım en iyisi vaktim olursa kadıköydeki gelinlikçilerede bakarım
hava kötü olucakmış o yüzden önden plan yapamıyorum
merak ettiğim prenses model gelinlik istiyorum belden yukarısı etek uçları ve duvakta dantel olucak
kaç metre dantel gerekir acaba kalanı hayal tül olucak çünkü