Gelinlik Modelleri Istanbul'da gelinlikçi önerilerini alabilir miyim?

aa123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
59
6
28
İstanbul
Arkadaşlar selamlar,
Acilinden gelinliğe karar vermem gerekiyor, dikişi iyi olan kaliteli bir moda evi arıyorum. istanbul avrupa yakasında oturduğum için fatih bölgesi ilk tercihimdir. Birkaç moda evi duydum aranızda buralarda gelinlik diktiren varsa lütfen yardımcı olsun :) İğne İplik, Bursa pazarı, İstanbul Moda, Hasret Moda, Nüans, Kübra Moda Evi?

Başka önerebileceğiniz moda evi varsa onları da öğrenmek isterim.

güngören haznedarda hasret moda evi var sanırım fatihte de şubesi var çok güzel dikiyorlar. Modelleri de süper tavsiye ederim.

Benim de bir yardımım dokunsun, Fatih' te Şebnem Sönmez moda evi var cadde üzerinde, gelinlikçiler çarşısında da şubeleri var, oraya da bakabilirsin.

Siz orda mı diktirdiniz peki? hiç duymadım ismini listeye alıyorum :))

Yok evli değilim ben akrabam yapıyor bu işi uzun yıllardır canım, hiç işim düşmediğinden gitmemiştim bu zaman dek, gittiğimde de şahsım adına ben çok beğendim modellerini, beğendiğim gelinlik modeli bile belli kuzenim olur uzaktan bunu istiyorum dedim şimdiden.

nuans kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili serpil hanım bende görüşemey gittim yanına fkt fiyat butcemize uymadı o yuzdn olmadı uygn olsydı kesinlikle orda diktirmek isterdim bende bu hfta sonu yada haftaya gidip görüşcz bi kaç yerle tekrar gelinlikçiler çarsısına gitmeyi düşünüyoruz fatih

ne kadar fiyat söylediler size? çok mu uçuktu

ben 2 gün önce gelinlik anlaşmamı yaptım :)) Fatih'te Manolya gelinlik...en yakın arkadaşım orada diktirdi ve muhteşemdi, fiyatları da her bütçeye uyduruyorlar bir şekilde ve çok tatlı bir kadın var çok yardımcı oldu bana bence oraya bir uğramalısın :))

Fatihte Bursa Pazarı Gelinlikçisi var orayada bakın derim. Ben sanırım orada diktireceğim.

öncelikle hayırlı olsun :) manolya gelinlik nerede kalıyor acaba?

ne kadar fiyat söylediler size? çok mu uçuktu

bana 3000 dedi bize iyi geldi fkt gelinlikçilere urun veren bi yakınımız vr o çok pahalı bir yer oldugunu ve en ucuz gelinligi seçtiğimiz söylemiş fiyatı duyunca dün gittik bi gelinlikçiye 1500 e anlaştık

bana 3000 dedi bize iyi geldi fkt gelinlikçilere urun veren bi yakınımız vr o çok pahalı bir yer oldugunu ve en ucuz gelinligi seçtiğimiz söylemiş fiyatı duyunca dün gittik bi gelinlikçiye 1500 e anlaştık

öncelikle hayırlı uğurlu olsun, inşallah hayalinizdeki gelinliğe kavuşursunuz.

hangi gelinlikçiyle anlaştınız? bir de eğer sakıncası yoksa hangi modeli diktirmek istediğinizi görmem mümkün mü?

Yavuz selim durağının oralarda kırmızı bir tabelası var ve Fatih cami tarafında...biz 2200 tl.ye anlaştık...tanıdık vasıtasıyla gittiğim için bu fiyatı verdiler aynı gelinliğe başka yerde 2500 tl.den aşağı fiyat söylemediler

Eklentiler

• $2014_Gelinlik_Modelleri_HY1406_07.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 138

cnm gaziosmanpaşa da istanbul bir gelinlikçide diktiricem

gelinliğiniz çok güzelmiş, hayırlı olsun :) gidilecekler listemde yerini aldı :) çok teşekkür ederim

merhaba, bu gelinlik gerçektende çok güzel .bende böyle dantellİ ve kollu bir model istiyorum. bunu nerede yaptırıyorsunuz acaba ?

Ben fatihte moda evinde çalışıyorum beklerim :) New Moda Evi. Halıcılar cad. No 8/2 renk dugun salonu karşısı... Diğer subemiz macar kardeşler cad. No 46 fatih mc donals karşısı :) ilk söylediğim subede benimle irtibata gecebilirsiniz hepinize hayırlı olsun simdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…