güngören haznedarda hasret moda evi var sanırım fatihte de şubesi var çok güzel dikiyorlar. Modelleri de süper tavsiye ederim.
Benim de bir yardımım dokunsun, Fatih' te Şebnem Sönmez moda evi var cadde üzerinde, gelinlikçiler çarşısında da şubeleri var, oraya da bakabilirsin.
Siz orda mı diktirdiniz peki? hiç duymadım ismini listeye alıyorum :))
nuans kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili serpil hanım bende görüşemey gittim yanına fkt fiyat butcemize uymadı o yuzdn olmadı uygn olsydı kesinlikle orda diktirmek isterdim bende bu hfta sonu yada haftaya gidip görüşcz bi kaç yerle tekrar gelinlikçiler çarsısına gitmeyi düşünüyoruz fatih
ben 2 gün önce gelinlik anlaşmamı yaptım :)) Fatih'te Manolya gelinlik...en yakın arkadaşım orada diktirdi ve muhteşemdi, fiyatları da her bütçeye uyduruyorlar bir şekilde ve çok tatlı bir kadın var çok yardımcı oldu bana bence oraya bir uğramalısın :))
Fatihte Bursa Pazarı Gelinlikçisi var orayada bakın derim. Ben sanırım orada diktireceğim.
ne kadar fiyat söylediler size? çok mu uçuktu
bana 3000 dedi bize iyi geldi fkt gelinlikçilere urun veren bi yakınımız vr o çok pahalı bir yer oldugunu ve en ucuz gelinligi seçtiğimiz söylemiş fiyatı duyunca dün gittik bi gelinlikçiye 1500 e anlaştık
cnm gaziosmanpaşa da istanbul bir gelinlikçide diktiricem Eki Görüntüle 970784
Yavuz selim durağının oralarda kırmızı bir tabelası var ve Fatih cami tarafında...biz 2200 tl.ye anlaştık...tanıdık vasıtasıyla gittiğim için bu fiyatı verdiler aynı gelinliğe başka yerde 2500 tl.den aşağı fiyat söylemediler
Yavuz selim durağının oralarda kırmızı bir tabelası var ve Fatih cami tarafında...biz 2200 tl.ye anlaştık...tanıdık vasıtasıyla gittiğim için bu fiyatı verdiler aynı gelinliğe başka yerde 2500 tl.den aşağı fiyat söylemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?