• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İstanbul'da gelinlikçi arıyorum...

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.254
398
Kızlar ben istanbul anadolu yakasında oturuyorm gelinlik diktirmek ıstıyorm yalnız bana dikilecek fakat ben kiralayacagım fıyatlar nedir ve neresi guzel yapar lutfennn yardı edin:(((

Son düzenleme:
Kadıköy merkeze bakın. Ümraniye daha uygun ama biraz daha düşük kalite. Kiralık ve satılık arasında çok bir fiyat farkı olmaz. İyi bir gelinlik 1500'den başlar, fiyatlar ortalama 2000-2500 arasında yoğunlaşıyor.

Kızlar ben istanbul anadolu yakasında oturuyorm gelinlik diktirmek ıstıyorm yalnız bana dikilecek fakat ben kiralayacagım fıyatlar nedir ve neresi guzel yapar lutfennn yardı edin:(((

Ben kadiköyde diktiriyorum .özel olarak ..2.500 satılık 2.300 kiralık

2.bin 300 lira ödüyorum..

avrupa yakasına ulaşımın zor diilse fatih' e de bakabilirsin..fiyat aralığın nedir bilmiorm ama caddeye de bakabilirsin

Hayır Candan da .ama orası biraz pahalı yapıor daha uygun arıyorsan ümraniye tarafları ama asıl gelinlikciler Fatihde .benım ımkanım vaktım olsaydı Fatihden bakıcaktım..

Boşuna hayıflanmayın, ben Fatih, Ümraniye, Kadıköy, Nişantaşı, Profilo Beyaz Caddede ayrıca Vakko, Pronovias ve Beymen'de gelinlik baktım. Fatih gereksiz pahalı ve o kadar da iyi değil. Kadıköy gelinlik için en iyi semt. Fatih'ten daha uygun ancak kumaş ve dikişi biraz araştırırsanız iyi markalara yakın diktirirsiniz.

Boşuna hayıflanmayın, ben Fatih, Ümraniye, Kadıköy, Nişantaşı, Profilo Beyaz Caddede ayrıca Vakko, Pronovias ve Beymen'de gelinlik baktım. Fatih gereksiz pahalı ve o kadar da iyi değil. Kadıköy gelinlik için en iyi semt. Fatih'ten daha uygun ancak kumaş ve dikişi biraz araştırırsanız iyi markalara yakın diktirirsiniz.

Model var kafamda tesetturluyum ben maltepede gelinlikci cokmus oralar nasil

Maltepeyi gezmedim. Ancak maltepe-kartal-pendikte gelinlikçiler yoğun bildiğim kadarıyla. Tesettürde hazır bulmanız zor yalnız, ümraniyede şansınız daha fazla. yine de kadıköye her halükarda bakın derim...

Tatlım fiyat bilgisi seçtiğin modele göre değişir
Hem diktirecekmisin hazır mı alacaksın?
Kiralık mı satılık mı?
Bunları yerinde ve kendin görüşmen gerek:42:

Canım kiralık olcak benimkisi . Model var elimde:) Sen aşşağı yukarı bilirsin belki ama modeli görmen lazım haklısın:)

Merhaba, Belki biraz geç kalmış olabilirim ama benim gelinlikçimde Kartal-Masal moda evi. Sahibi Duygu. Ayrıca annesininde kartalda Duygu Moda evi var. Ama ben Duygunun kendisini öneririm. Bemim Annemde emekli dikiş-nakış hocasıdır. Malum herşeyi beğenmez. Onunda onayıyla kesinlikle herşeyiyle harikadır. Dikiş, model, fiyat..

Back