İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana dedikleri oldu hatta saatini bile bildi ayrıca gidişatını çok iyi biliyor kişilik analizi çok iyi bence

Bana dedikleri oldu hatta saatini bile bildi ayrıca gidişatını çok iyi biliyor kişilik analizi çok iyi bence
Bende kişilik analizi yapmadı sadece bu vaadelerde felan dedi zaten çalışıyordum çok kısa konuştum net birşey diyemem o konuda sadece yazıcak dedi yazdı ve vaadesi tuttu

Dün birine fal baktırdım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, kahve falı bakıyor ve piyasanın üstünde bakıyor ama çok garip detaylar bildi benim doğum günümü kaç kardeş olduğumuzu ama mesela aklımda kişiyi görmedi ama ben adını söyleyince kadın geldigi yeri nereli olduğunu falan cat cat söyledi.Hayatimin en garip fal deneyimiydi önerir misiniz dersen asla tavsiye etmem enerji işi çünkü ciddi bir para dediğim gibi,normalde de hiç konuşulmamis biri ile ilgili asla kendimi ortaya atıp yazmışlığım yoktur ama bu kadar bilgiye nasıl ulaşmış olabilir kısmını hala çok garip buluyorum.Kadinin adi yasemin bu isimde bu tarz detaylar gören birine daha önce baktıran belki olmuştur diye yazmak istedim
Lütfen bana da bu kişinin özelden bilgilerini atabilir misiniz? Dönüş yaparsanız çok mutlu olurum. :)

Kızlar ben bugün gittim kurşun döktürdüm kurşundan yorum yaptı genel olarak doğruydu. Biraz rahatladım mental olarak da. Ağırlık çok vardı. Ek olarak birde size bir fiyat biçmiyor gönlünden ne koparsa diyor bence şans verebilirsiniz. Ben 250tl verdim kurşun döktü falıma da baktı.
Adres telefon bilgisi gönderebilir misiniz acaba size zahmet

Emine Akkaya ya fal baktıran var mı aranızda yorumlarınızı merak ediyorum. Ve bana önereceğiniz bir falcı

Kızlar bu yenibosna da fal bakan kişiyi hala bilen yok galiba demi. Eski sayfalarda var ama bulamadım bilgilerini...
Yenibosna bahçelievler bakırköy bu civarlarda özellikle evinde bakan falcılar varmı arkadaşlar 🍁🍁🍁

Kızlar bu yenibosna da fal bakan kişiyi hala bilen yok galiba demi. Eski sayfalarda var ama bulamadım bilgilerini...
Yenibosna bahçelievler bakırköy bu civarlarda özellikle evinde bakan falcılar varmı arkadaşlar 🍁🍁🍁
Bahçelievlerde selda var çokds meşhur ama daha çok fsl gibi değilde yıldızın dişük bununla olmicak felan tarzı şeyler söylüyor ve olmicak dediği kişiylede gerçekden olmuyoe :)

Merhaba astrocenterda 10 dk ücretsiz diyprdu 15 dk konuştum 15 dk ücretin hepsi çekilmiş neden öyle oldu ? Bir de kızlar sevgican Sabri’ye baktırdım sizce iyi mi ben anlamadım baya güzel şeyler dedi çıkar mı ? Lütfen yardım lütfen siz baya ekspersiniz bu konuda

Çıkmadı vade olarak
Merhaba astrocenter da10 dk ücretsiz diyprdu 15 dk konuştum 15 dk ücretin hepsi çekilmiş neden öyle oldu ? Bir de kızlar sevgican Sabri’ye baktırdım sizce iyi mi ben anlamadım baya güzel şeyler dedi çıkar mı ? Lütfen yardım lütfen siz baya ekspersiniz bu konuda

Merhaba fal sepetinde 10 dk ücretsiz diyprdu 15 dk konuştum 15 dk ücretin hepsi çekilmiş neden öyle oldu ? Bir de kızlar sevgican Sabri’ye baktırdım sizce iyi mi ben anlamadım baya güzel şeyler dedi çıkar mı ? Lütfen yardım lütfen siz baya ekspersiniz bu konuda
Pardon kızlar astrocenterda kafam karıştı astrocenterda baktırdım

Back
X