İstanbul'da Fal - Falcılar

xxxxxxxxxxxxxxx buraya atabilrsin bilgileri canımm:)

gonderdım cnm :)
gıttıkten sonra mutlaka yorumlarını beklıyorum :) umarım memnun kalırsın :)
dedıgım gıbı ozellıkle arkadasım acayıp memnun , ıkı haftada bır mutlaka gıder gıtmezse rahat edemıo:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Roselsciğim, Minikdepresif'in de yazdığı gibi bence üzülme anlıyorum aslında senin ne hissettiğini ama yine de yazmak istedim...

anladım cnm ayni madodan sonraki ışıktan sahile doğru olan aradan giriyorummm:))))

ben bıkac ay oldu baktırmadım ama hayatı epey karısık arkadasım en son gecen hafta baktırdı yakın zmnlarda genelde cok ıyı . bır arkadasımın ablasına evlenecegı aya kadar solemıstı:)
bana henuz ole bısı olmadı malesf hala heyecanla beklıyorum bu yazdan cok umıtlıyım ama bakalım:)
bende suadıyede calıstıgım ıcın ıscıkısı kolay oluo acıkcası :)

İyi geceler kızlar. Uyumaya çalışayım ben. Kusura bakmayın bi süredir özel hayatımla ilgili çok fazla yazıyorum. Sürçü lisan edersem affola.
Umarım çıkmasını istediğiniz bütün fallar çıkar ..
:80:

gıtmeden ara ama olurmu sonra gıdınce orda olmaz falan bosuna gıtmıs olmanı ıstemem.
bazen kafasına esıo kendıne tatıl yapıo falan :) bırde asabı hatundur benden solemesı , sana kızarsa hakkaten bıldıgın azarlayan bı havası var:)artık onu da goze alıcaksın...

Kızlar mari kim? Lütfen söyler misiniz? Bu akşam niçin kimse beni görmüyor? Allahım görünmez mi oldummmmmm??????

tamam cnm saol denedikten sonra yazıcamm burayaaa :))ben de olguyu sevıodum ama galiba çıkmadı o daa bakalım bi de gunaycıımı deneriz ay kime gitcceemii şaşırdımm:))

Kızlar mari kim? Lütfen söyler misiniz? Bu akşam niçin kimse beni görmüyor? Allahım görünmez mi oldummmmmm??????

marı sanırım bu haftasonu kadınlarklubu kızlarından 8 kısılık bır grubun fal baktıracagı yenı bır tavsıye sanırım :) bıldıklerım bu kadar umarım yardımı olurrr:)

lütfen sende ki noyu bana atarmısın .birsen hanımın numarasınııı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gör artık lütfen

marı sanırım bu haftasonu kadınlarklubu kızlarından 8 kısılık bır grubun fal baktıracagı yenı bır tavsıye sanırım :) bıldıklerım bu kadar umarım yardımı olurrr:)

Ümitsiz, benim ümidim oldun :) Çok teşekkür ederim :) Artık pazar akşamı yorumlarını dinleriz :)

Ümitsiz, benim ümidim oldun :) Çok teşekkür ederim :) Artık pazar akşamı yorumlarını dinleriz :)

cnm cok ısterdım ama grupta yer kalmamıs :) ben yokum malesef :)
kızlardan yorumları alırız , bende ıyıce karıstım bı suru yenı ısım gecıo son bıkac gundur :)
bulamadık bı turlu dogruyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…