- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
hadi kız hadi kimi yiyosun sen kaç çocuuun söle bakemmm
üzülmene gerek yok tatlım. sen sana olanı anlattın. bende gittim.
4/4 olcak diye bişi yok. evi boş kalmadıgına göre demek ki çıkıyor insanlara.
2 kız ,1 erkek :)
evlencekmişim ve cocugum olcakmış
olsun ben sanada çıksın istiyodum hemde bu döneminde hayatının... biliyorum topicte 100 lerce insanın beğendiğini başkaları beğenmiyo bunlar doğal ama genede üzüldüm ama dert oldu içime bir fırçalıycam içimde kalır yoksa kesin yorgundum bilmemne diycek anacım sanatçı gibiler kaprislerine sinir oluyorum sen bu işten para kazanıyosan ver kendini dikkatini işine...modları var resmen şansına bağlı hanfendilerin uygun mod ve saatine denk gelcen..
aaa ee süpermişşşş :)gelsin bebişlerrr
gaziosmanpaşadaydı dimiii kadınn çok zor mu eviiii????
o kadar kalabalık olmasıda ilginççç
kızlar daha oncede sormustum ama güme gitti
falımı ben ıkı kısıye anlattım, yanlıs mı yaptım?
evet gop ta evi. öyle tıklım tıklım değil :)
ben gittiğimde biri vardı ona baktı yolladı. çıktığımda da biri vardı işte :)
diyorum ya frekans meselesi.
ama tarifide süper he
şafak hastanesinin karşısında diyo bakıyom bakıyom yok
aradım dedim yok öle bi yer.
demez mi aşağıda 100 metre :) daha fazla aşağıda :)
aslında benim aptallığım , sesinden elektrik almadın ne gidersin.
eşek ben neden güvenmem hislerime. hatta bi ara vazgectim eve dogru yürücedim. sizede söz verdim, hem geldim diye girdim.
bide kendimi cok aciz hissettim. adamın teki bişiler yaşatıyor, bende bi kuldan medet umuyorum bana ne oldugunu söylesin diye.
ciddi anlamda pazar kapıcam sayfayı. pazarada epeydir niyetliyiz. herkesi ben yoldan cıkardım :)
bundan sonra fal paralarıyla gezicem
hiç gerek yok canım, lütfen fırçalama. cidden çok çok rica ediyorum.
hiç bi sorumluluğun yoktu,sen yaşadıklarını anlattın ben kendim karar verip gittim.
ama bu benim ilk değil,falcıların beni okuması epey zor.
beni okuyabilen daha dogrusu en iyi analiz eden şu ana kadar elmira idi.
ama meryemde iyiydi bu konuda. beni bana anlattı mesela.
pazar gunu ıle ılgılı bende bılgı rıca edıyorum.
bende katılmak ısterım sıze , ne zmn ve nerde olacak acaba?
hiç gerek yok canım, lütfen fırçalama. cidden çok çok rica ediyorum.
hiç bi sorumluluğun yoktu,sen yaşadıklarını anlattın ben kendim karar verip gittim.
ama bu benim ilk değil,falcıların beni okuması epey zor.
beni okuyabilen daha dogrusu en iyi analiz eden şu ana kadar elmira idi.
ama meryemde iyiydi bu konuda. beni bana anlattı mesela.
minikk nasılsa karşıya geçicem yarın deneyebilirim bi de ben tecrübe ediyimm orası nereye yakın gaziosmanpaşa yaniii nasıl geliyim burdan 2 kişi tecrübe etmişşş olsunn:)evet gop ta evi. öyle tıklım tıklım değil :)
ben gittiğimde biri vardı ona baktı yolladı. çıktığımda da biri vardı işte :)
diyorum ya frekans meselesi.
ama tarifide süper he
şafak hastanesinin karşısında diyo bakıyom bakıyom yok
aradım dedim yok öle bi yer.
demez mi aşağıda 100 metre :) daha fazla aşağıda :)
aslında benim aptallığım , sesinden elektrik almadın ne gidersin.
eşek ben neden güvenmem hislerime. hatta bi ara vazgectim eve dogru yürücedim. sizede söz verdim, hem geldim diye girdim.
bide kendimi cok aciz hissettim. adamın teki bişiler yaşatıyor, bende bi kuldan medet umuyorum bana ne oldugunu söylesin diye.
ciddi anlamda pazar kapıcam sayfayı. pazarada epeydir niyetliyiz. herkesi ben yoldan cıkardım :)
bundan sonra fal paralarıyla gezicem
minikk nasılsa karşıya geçicem yarın deneyebilirim bi de ben tecrübe ediyimm orası nereye yakın gaziosmanpaşa yaniii nasıl geliyim burdan 2 kişi tecrübe etmişşş olsunn:)
ilk önce fal olayını yaparımm sonraaa buluşcammm arkadaşımlaa ben bağdat caddesinden gelcem canımm suadiyede oturuyorummneriye geçiceksin ona göre tarif edeyim
ilk önce fal olayını yaparımm sonraaa buluşcammm arkadaşımlaa ben bağdat caddesinden gelcem canımm suadiyede oturuyorumm
kızlar marinin telefonunu yazamam oraya. kadın tanımadıklarına bakmak istemiyo pek. pazar danışıp yazayım. evlere gittiği için çekiniyor.
pazar sorayım evet derse herkesle paylaşırım. biz zor ikna ettik
bionscum şans meselesi işte. gittim,dinledim geldim.
benim herife yol boyunca küfür ettim :)
hep onun yüzünden.
hoş helal olsun paşama giden paralar. dönmesede canı sağolsun.
bana dünyada ki en güzel duyguyu yaşattı. yollarımız birleşmesede hep iyi olsun,hep gülsün. sadece onun mutluluğu bile yeter bana.
sanırım beni koparan olay. şimdi sen dardasın, o ferahta dedi. sonra sen feraha cıkıcan , o dara düşücek.
hani merak etme eden bulcak der gibi.
ama o dara düşerse ben daha çok darlanırım. hangi seven sevdiğinin o durumlara düşmesini ister.
gülümsemesine aşık oldum ben onun. yüzü hep gülsün, bensizde olsa
tamamda neyle geççen karşıya :) yani ilk ayak bascan yer neresi ordan tarif etcem[/QUOTE
taksime giderim büyük ihtimal gaziosmanpaşa esenlere yakındı dimii ay çokda uzak be minikkk:)mariyi mi beklesemm sen de böyle yazıncaa