İstanbul'da Fal - Falcılar

olsun ben sanada çıksın istiyodum hemde bu döneminde hayatının... biliyorum topicte 100 lerce insanın beğendiğini başkaları beğenmiyo bunlar doğal ama genede üzüldüm ama dert oldu içime bir fırçalıycam içimde kalır yoksa kesin yorgundum bilmemne diycek anacım sanatçı gibiler kaprislerine sinir oluyorum sen bu işten para kazanıyosan ver kendini dikkatini işine...modları var resmen şansına bağlı hanfendilerin uygun mod ve saatine denk gelcen..

üzülmene gerek yok tatlım. sen sana olanı anlattın. bende gittim.
4/4 olcak diye bişi yok. evi boş kalmadıgına göre demek ki çıkıyor insanlara.

olsun ben sanada çıksın istiyodum hemde bu döneminde hayatının... biliyorum topicte 100 lerce insanın beğendiğini başkaları beğenmiyo bunlar doğal ama genede üzüldüm ama dert oldu içime bir fırçalıycam içimde kalır yoksa kesin yorgundum bilmemne diycek anacım sanatçı gibiler kaprislerine sinir oluyorum sen bu işten para kazanıyosan ver kendini dikkatini işine...modları var resmen şansına bağlı hanfendilerin uygun mod ve saatine denk gelcen..

hiç gerek yok canım, lütfen fırçalama. cidden çok çok rica ediyorum.
hiç bi sorumluluğun yoktu,sen yaşadıklarını anlattın ben kendim karar verip gittim.
ama bu benim ilk değil,falcıların beni okuması epey zor.
beni okuyabilen daha dogrusu en iyi analiz eden şu ana kadar elmira idi.
ama meryemde iyiydi bu konuda. beni bana anlattı mesela.

vallaa aynen minikk evi boş olmadığına göre giden var elbet:))) meselaa melehat abla..10 sene ablamla yada annemle gıtmıstık hatırlamıyorum o kadar yanii..neyse evini tam bulamamıstık kurtulusta bır yerdeydıkk tuhaff arkaa sokaklar adamlar bir garip..neyse bizi böyle süslü püslü görünce hemen esnaf atladıı melehatin evinimi arıyonuz diye:)) bizde utana sıkıla evet dedikk..anammm eve bi girdfik ki kıyam gibi insan varr..ama tipler bagdat caddesinden cıkmış gibiler:)) ama bunlar 10 sene evveldii keşkee aynı o zamanlar gibi baksaa oysa şimdi cok yaşlanmış...ama bir küfürleri vardır koparsınız gülmekten...Birsen ablada öylee evi zor bir yerde ama evine girenlerin tipleri halleri etilerden gelmiş gibi:)))

ama şey diycem yaa resmen sallamış kuzum seni o yaa..o kadar kişiyle gittik ben bu kadar memnun kalmayanı görmedim..ama diyimmi ben hiç aksam gıtmedım oglen 4 den sonra torunumu ne gelıyor okuldan ondan evvel sabah gıtmek durumunda kalmıstık..demekki ya gununde degildii yaa sen artık bu fallardan sıkıldın..yada uymadı bilemedi..Artık senin fal deneme sıran geçti:))))

Şu marinin telini bilen varsaa hesaba yollasın yada yazsayaa yada bana sımdı burdan mesaj atın ..ne zaman gıdıyorsunuz kaç kişi?

aaa ee süpermişşşş :)gelsin bebişlerrr

gaziosmanpaşadaydı dimiii kadınn çok zor mu eviiii????
o kadar kalabalık olmasıda ilginççç

evet gop ta evi. öyle tıklım tıklım değil :)
ben gittiğimde biri vardı ona baktı yolladı. çıktığımda da biri vardı işte :)
diyorum ya frekans meselesi.

ama tarifide süper he
şafak hastanesinin karşısında diyo bakıyom bakıyom yok
aradım dedim yok öle bi yer.
demez mi aşağıda 100 metre :) daha fazla aşağıda :)

aslında benim aptallığım , sesinden elektrik almadın ne gidersin.
eşek ben neden güvenmem hislerime. hatta bi ara vazgectim eve dogru yürücedim. sizede söz verdim, hem geldim diye girdim.

bide kendimi cok aciz hissettim. adamın teki bişiler yaşatıyor, bende bi kuldan medet umuyorum bana ne oldugunu söylesin diye.

ciddi anlamda pazar kapıcam sayfayı. pazarada epeydir niyetliyiz. herkesi ben yoldan cıkardım :)

bundan sonra fal paralarıyla gezicem :KK52:

pazar gunu ıle ılgılı bende bılgı rıca edıyorum.
bende katılmak ısterım sıze , ne zmn ve nerde olacak acaba?

kızlar marinin telefonunu yazamam oraya. kadın tanımadıklarına bakmak istemiyo pek. pazar danışıp yazayım. evlere gittiği için çekiniyor.
pazar sorayım evet derse herkesle paylaşırım. biz zor ikna ettik :KK52:

bionscum şans meselesi işte. gittim,dinledim geldim.
benim herife yol boyunca küfür ettim :)
hep onun yüzünden.
hoş helal olsun paşama giden paralar. dönmesede canı sağolsun.
bana dünyada ki en güzel duyguyu yaşattı. yollarımız birleşmesede hep iyi olsun,hep gülsün. sadece onun mutluluğu bile yeter bana.

sanırım beni koparan olay. şimdi sen dardasın, o ferahta dedi. sonra sen feraha cıkıcan , o dara düşücek.
hani merak etme eden bulcak der gibi.
ama o dara düşerse ben daha çok darlanırım. hangi seven sevdiğinin o durumlara düşmesini ister.
gülümsemesine aşık oldum ben onun. yüzü hep gülsün, bensizde olsa

ama tarifide süper he

eşek ben neden güvenmem hislerime. hatta bi ara vazgectim eve dogru yürücedim. sizede söz verdim, hem geldim diye girdim.

bide kendimi cok aciz hissettim. adamın teki bişiler yaşatıyor, bende bi kuldan medet umuyorum bana ne oldugunu söylesin diye.

ciddi anlamda pazar kapıcam sayfayı. pazarada epeydir niyetliyiz. herkesi ben yoldan cıkardım :)

biz buna tüy kondurmak dioruz neyin üstüne die sormayın=))

hiç bi sorumluluğun yoktu,sen yaşadıklarını anlattın ben kendim karar verip gittim.

:))) kızın ben falcımıyım değilimm...daha buluştugumuzun on dakika sonrası sen aslında söyle birine böyle birine benziyosun demedim mi:))) yani beni bana okuduları bence hakketen geçmek lazım..adam artık erbap olmuşlar..hedee yiğit gibi meryem abla gibi nasıl anne ısmı baba ismi biliyorlarr iste ben onu çözemiyorum..zira işime de yarıyor değil... ama senle tutuyoo fallarımızz elmira ve meryemi ben de beğeniyorum.

YAWWW TOPİC SAYFASININ EN SONUNDAKİ YAZISINNA BAKSANIZA KIZLARR :KK43:(( aşkolsun ama!
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...i-falcilarin-ankete-katil-2.html#post18963371

pazar gunu ıle ılgılı bende bılgı rıca edıyorum.
bende katılmak ısterım sıze , ne zmn ve nerde olacak acaba?

canım pazar günü için limiti doldurduk.
biz memnun kalırsak sizde bi ayarlama yaparsınız.
40-45 dk bakıyormuş zaten 8 kişiyiz. bizim evden cıkmamıs 8-9 u bulur.

annemmmmmmmmmmm ben sana senii anlatırım para da almam :KK52::KK37:

ama tarifide süper he

minikk nasılsa karşıya geçicem yarın deneyebilirim bi de ben tecrübe ediyimm orası nereye yakın gaziosmanpaşa yaniii nasıl geliyim burdan 2 kişi tecrübe etmişşş olsunn:)

Kızlar birincisi artık çok geçççççççç ben marinin telini yazdım hesaba :)))))))) olan oldu artık..aman napıyım biz yabancı değiliz siz tanışırsınız işte 8 kişi güzel güzel günahı benim boynuma:))

yorumlarınızı okuyunca cerrahpaşadaki aysel geldi aklıma bilirmisiniz giden olmuşmudur hiç..

seneler önce arkadaşlarım götürmüştü samatyanın oralarda bir ara sokak ev leş ki ne leş bir ayağı özürlüdür ne bırakırsan onu alırdı o zaman 5 milyon bırakınca helal et derdi ağzından küfürden başka bişey çıkmazdı ama güngörmemiş küfürler kızların direk suratına söylerdi sen ..... sın diye geliyorum sadede en müdavim müşterileri profesör kadınlardı bir anda bir araba dururdu evin önünde giriş kat zaten özel şöförlü ablalar inerdi pastalarla hediyelerle herkesi kışkışlardı yani bu konu gerçekten ilginç yaş kültür yaşam biçimi bilimsellik entelektüellik falan tanımıyo:))

kızlar marinin telefonunu yazamam oraya. kadın tanımadıklarına bakmak istemiyo pek. pazar danışıp yazayım. evlere gittiği için çekiniyor.
pazar sorayım evet derse herkesle paylaşırım. biz zor ikna ettik :KK52:

bionscum şans meselesi işte. gittim,dinledim geldim.
benim herife yol boyunca küfür ettim :)
hep onun yüzünden.
hoş helal olsun paşama giden paralar. dönmesede canı sağolsun.
bana dünyada ki en güzel duyguyu yaşattı. yollarımız birleşmesede hep iyi olsun,hep gülsün. sadece onun mutluluğu bile yeter bana.

sanırım beni koparan olay. şimdi sen dardasın, o ferahta dedi. sonra sen feraha cıkıcan , o dara düşücek.
hani merak etme eden bulcak der gibi.
ama o dara düşerse ben daha çok darlanırım. hangi seven sevdiğinin o durumlara düşmesini ister.
gülümsemesine aşık oldum ben onun. yüzü hep gülsün, bensizde olsa

Ayy miniğim sen bu adamı gerçekten de çok sevmişsin :) Umarım bu adam sana, senin istediğin gibi gelir ve senin için çok hayırlı olur.... İnşallah :)

X