İstanbul'da Fal - Falcılar

daragaya sana cep numarası gelmediyse yollayayım bi karsılastır aynı birsen mi? bir arkadas yolladı bana cebini.

birsen hanım size aşk ı bilmişmiydi

bilmişti ama ben o Birsen şu anda konusu geçen hanım mı bilmiyorum? Giden arkadaşlar daha önce nerede oturduğunu sorsalar keşke. Ben giderken Ataşehir'de oturuyordu sonra karşıya taşındığını duymuştum. Sonra da Şebnem'e gitmeye başladım zaten

gönderdim eğer evden çıkmadıysan birsen hanıma sorsana bundan önce ataşehirdemiydinz deyyi:)))

bence aynı kişi tüm konular tutuyo ama aşkı bilmişti dedinya daragaya umutlandım şimdi:)) bana yaklaşık 6 aydır inatla aynı şeyi söylüyo gittiğimde aradaki gelişmeleri biliyo ama sonu konusunda diretiyo umarım öyle olur

iyi hbrmi kötü hbrmi bilmiyorum ama minikle konuştum şimdi aynı kişi değilmiş:KK43:((

ben içeriğini biliyorum ama anlatmıyım minik sölesin anlatsın

daisy e-posta adresini ver bana özelden, göndereyim telefonu. (10 dk. meselesi, yollayamıyorum msj)

daragaya açısımdan iyi aslında korkmadan gerilmeden gidebilir ama onun birsen kim nerde acaba allahım ne kadar çok isim var ya sürekli türüyo..

iyi hbrmi kötü hbrmi bilmiyorum ama minikle konuştum şimdi aynı kişi değilmiş:KK43:((

ben içeriğini biliyorum ama anlatmıyım minik sölesin anlatsın

acaba minik verilen ev numarasından mı ulaştı, cepten mi birsene? g-mail hesabına bios ev numarası eklemişti çünkü.
en olmadı bu ev numarasından arayıp daragayanın da bahsettiği kişi mi diye kadına sorup anlayabiliriz.

dediğim gibi ben anlatmak istemiyorum minik beğenmemiş ama öle söliyim.kendi anlatsın gelince eve .

X