İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende Birsen hanımın cep numaraları var, eğer oysa ben ona Ataşehir'de oturduğu dönemde gidiyordum, sonra karşıya taşındı ve gitmedim. Siz ev numarası yazmışsınız bu şekilde anlayamadım.
Fikir çok güzel teşekkürler)

Son düzenleyen: Moderatör:
pişş almışkenn kendi bildiklerinizi de iki dakka kaydedin:)) habiree burdaa no sormaktan helak oluyor insanlar oysa ki aynı kişileri sorup duruyorlar(( bunun çok doğru olmadığını biliyorum editörüm ama boşş telefon yada fiyat istemi kalabalığından bir anda kurtarıcak bir çözüm bu..

kullanıcı adı yada şifre için türkçe karakter kullanılmıyor. ixxxxxxxxxxxxxxxx

Yorumun için teşekkür ederim, çok gel-gitleri olan bir insan değilimdir, bilakis, bir hayli sabit bir insanımdır, nelere kızdığım nelere sevindiğim üzüldüğüm hep bellidir. Renkli bir karışım olup olmadığımı da yakınlarıma sormak lazım, şimdi ben bu konuda yorum yapmayayım. :)
Balık ikizlerin karşıt burcu demişsin hangi anlamda dedin? Zodyakta balıkla başak zıttır onu biliyordum ama ikizlerle balık hangi anlamda zıt? Ben yarı başak burcu oluşum nedenli ay'ımın balıkta olmasına hayıflanırdım hep, ay duyguları yönettiğinden ben aşık olunca balık kadını gibi oluyorum ve bundan hoşlanmıyorum, fazla bağlanan aşırı fedakar filan oluyorum ve o noktada sıkıntılar yaşıyorum, özellikle karşımdaki insan buna değmiyorsa...
Başak ile aslan çok ilgisiz iki burç ama ben ikisinden de belirgin özellikler almışım aslan burcu ağırlıklı olarak. Mesela başak sadedir ama ben çok süslüyümdür, renkli, parlak herşeyi çok severim tüm aslanlar gibi. :) Mesela saçlarımı gören de hemen "sen aslan burcu musun" der, %70 aslan %30 başak gibiyim, aşık olunca da %100 balık, ay'ım orada devreye giriyor işte. :) Başağın detaycılığı ve organizasyon yeteneği geçmiş bana, içgüdüsel yapıyorum bunları. :) Yükselenim ikizlerden ve başaktan da çenemi almış olmalıyım gördüğün gibi. :)))
Bu arada, bahsettiğim insan erkek arkadaşım değil, ben boşanalı yıllar oldu ama ve yakın zaman öncesine dek bir beraberlik düşünmedim hiç, ayrıldığım eşimle de çok güzel bir dostluğumuz var, çocuğumuz için hep bir aradayız ve çok huzurluyuz, böyle bir düzen kurduk. Ama benim bir şeyler hissettiğim bir insan var, onun da bana karşı hislerini biliyorum, burcunu tarif ettiğim insan kendisi. Ben ona nasıl yaklaşmam gerektiğini bilemiyorum bazen, sadece arkadaşız şu anda ama yengeç erkeği öyle tuhaf ki, hislerini gizlemek adına saçmasapan davranabiliyor, kocaman kalın bir kabuğu var üzerinde ve onu kırmak hiç kolay değil. Ben bunu başarabilir miyim bilmiyorum, zaman gösterecek.

kızlar bana fikir verir misiniz?

yani Elmira adamla ilgili her detayı anlattı, hepsini.. ve o sana gelecek

sonra tekrar ayrılacaksınız dedi..

buna da uzun bir süre vermedi..

maksimum bir ay dedi.

hani ben üç sene beraber olacaksınız dese razıyım ama

bir ayda onu kaybedeceksem.. neden tekrar barışıyoruz?

ay bende yolladım çok kısmetlisin he :)

bu arada denizden aslında bu forumu ilk kim açtı onu bulup dövmek gerek:)))

ay bende yolladım çok kısmetlisin he :)

bu arada denizden aslında bu forumu ilk kim açtı onu bulup dövmek gerek:)))

Başımıza iş açtı valla... Dövmeli mi, sevmeli mi bilemedim! Bu kadar fal meraklısı kızı bir araya getirdi en azından...

bana atın , bütün falcılara gidicem.
selma toprakada baktırıcam birsenede
hem birsen dibimde oturuyo
bana gönderebilir misin? bende de kayıtlı Birsen hanım ama aynı kişi mi? numaraları karşılaştırma şansım olur
aynımımıs ?
Evet canım gaziosmanpaşa'da olan... Ben yolladım numarasını özelden...

he bende gopta oturuyorum.

[Q

Cnm ben yeni gordum malum dun gece selma hanimdan sonra misil misil uyumusum:))) cnm bahsettigimiz kisi ayni birsen sanirim ben catlaktir kesin bi kadin derken bunu kastediyordum olumude trafik kazasinida hastaligida tak diye soyler kotu haberden korkan gitmesin kizlar cunku direkt soyluyo sormustum bi kere nasil yapiyosun yazik degilmi diyecunku iyi bir kadin aslinda ben transa giriyorum ne soyledigimi bilmiyorum dedi bide baska falcilar gibi tekrar tekrar gelsinler diye qllayip pullayipmi gonderiyim gunah dedi... Giden goze alsin yani tatlislarrrrr

UOTE=daragaya7;18946876]ayyy:-( eğer aynı kişiden söz ediyorsak ben şebneme gitmeden önce ona baktırmıştım 2.5-3 yıl önce bir kaç defa. kadın gerçekten ilginç derecede biliyor, yalnız söylediği tarihlerden bir on sene kadar daha erken yaşadım ben bu olayı geçen sene, ölümden döndüm, 12 gün yoğun bakımda kaldım kan değerlerim 0 landı resmen. kurtulma şansım %4 du ve kadın bana bir ameliyat geçireceğimi eğer ondan kurtulursam uzun bir yaşamım olacağını söylemişti. yüzüne söylüyor yani, ama tarihi 10 yıl sonra falan diye söylemişti ya da ben öyle hatırlıyorum. şebnem mesela kötüyü görür sağlık sorunu yada kayıp yaşanacaksa daha yumuşak söyler, mesela teyzemi kaybetmeden 6 ay kadar ailede hasta bir kadın var dedi düzenli olarak ve şebnem ölümü kokuyla hissediyor böyle ilginç bir durumu var. bana kanla ilgili bir sorun yaşayacaksın ama atlatacaksın demişti şebnem. ilginç olan da benim ameliyat olduğum hastalık sürecinde kan değerlerim 0 lanma noktasına geldi. birsen hanım bunu bana eğer kurtulursan diyerek anlatmıştı, ben tabi hiç üzerinde durmamıştım ama aylar sonra hatırladım. yazarken dahi geriliyorum kusura bakma[/QUOTE]

benim istediğimde o zaten. kötüde olsa söylesin.
umutlanmaktan yoruldum.
bugün o kadar kötüyüm ki.

Daragayacim sana cok ama cok gecmis olsun allah sevdiklerine bagislamis cok uzuldum bundan sonra mutlu saglikli omrun olsun canim benim

bana selma hanımın telini atarmısın teşekkürler

bana atabilirmisiniz telini teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…