kızlarrr hepiinizee birden yollamaya kalksam 1 saati mi alır...on dakka sınırından dolayı amaaa benn süper bir yol buldum:))) naptım bir g..m..ail hesabı açtım..umarım bu durum için en azından bizim topic için hoş görürler:)) isxxxxxxxxx :)) şifreee xxxxxxxxaçın bakın!tümm bildiğim nolar orda!
kızlarrr hepiinizee birden yollamaya kalksam 1 saati mi alır...on dakka sınırından dolayı amaaa benn süper bir yol buldum:))) naptım bir g..m..ail hesabı açtım..umarım bu durum için en azından bizim topic için hoş görürler:)) i xxxxxxxxxxxxx/email]:)) şifreee ixxxxxx açın bakın!tümm bildiğim nolar orda![/QUOTE]
çok teşekkürlerr biosciencesssssssssssss
Flamencocuğum, bu ne yaman çelişki durumu var sanırım senin yaşamında, alan ve başak gerçekten çok farklı hatta bambaşka 2 burç, aslan luxu sever, başak tırmalamayı sever, aslan ön planda olmayı sever, başak titiz ve çalışkandır ama kurşun askerdir, aslan hayaın önüne altın tepside sunulmasını ister, yükselen ikizler, ay balık, balığın karşı burcudur ikizler, balık dengesiz ikizler dengesiz ama hırslı, hayatında çok gel gitlerin olur mu senin?
erkek arkadaşının burcu yengeç, evcimen, bağlanmaktan korkan ama bir bağlandı mı da melankolik olabilen, geçmişe çok bağlı bir burç yengeç. çok duygusal ama kinini içinde tutan yıllar geçse dahi unutmayan bir burç. aslan dominant, başak kuralcı yengeç ne yapsın bu durumda? onun yükseleni de başak kısmen dengeliyordur, ay burcunun yay olması da senin aslandan gelen özelliklerini dengeleyebilir.
ilginç bir karışımın var ama bu durum ya yaşamında gel gitlere neden oluyordur yada renkli bir karışım oluşturuyorsundur kuşkusuz. ateş su hava her elementten mevcut yani...
seni tanımak isterdim doğrusu...
ay benimde peçete aldım demin o yüzden :))))))
ayy kızlar öldüm gülmektenbana da bana da tel atın biosciences ve daragaya pls birsen hn. gaziosmanpaşada olandı dimi
ay bende yolladım çok kısmetlisin he :)
bu arada denizden aslında bu forumu ilk kim açtı onu bulup dövmek gerek:)))
Başımıza iş açtı valla... Dövmeli mi, sevmeli mi bilemedim! Bu kadar fal meraklısı kızı bir araya getirdi en azından...
Evet canım gaziosmanpaşa'da olan... Ben yolladım numarasını özelden...
ay bende yolladım çok kısmetlisin he :)
bu arada denizden aslında bu forumu ilk kim açtı onu bulup dövmek gerek:)))
bana atın , bütün falcılara gidicem.ben de birsen ablaya baktırmıştırmış..ama o zaman 25 liraydı ne ara 35 olmuş:))) ben de çok memnun kalmıştım ..o dönemler çok sorunum yoktu aslında o nedenle cok uzun baktırmamıştım ama falın süresi hakkında hiç sorun yaşamamıştım..kısacası falı bitince bitiyor kendisi bitirmiyor..yakın olana tavsiye edebilirm. dedikleri çıktımı derseniz evet çıkıyor.. ben falcıların ne dediklerini kaç para versem de vermesemde unuturumm çok bariz olanları ve hayatımı etkileyecek olanları kafama yazarım...ama o kadar hayati bir şeyi bildi ki benim bilmediğim ama geçmişte olan bunu öğrendiğim de şok olmuştum.ben de teli var kim istiyorsa atayım cadılar
aynımımıs ?bana gönderebilir misin? bende de kayıtlı Birsen hanım ama aynı kişi mi? numaraları karşılaştırma şansım olur
Evet canım gaziosmanpaşa'da olan... Ben yolladım numarasını özelden...
eveeeeeeeeeeet şimdi kapattım selma hanımla telefonu:))
birincisi aynen anlattığınız gibi çok tatlı ve iyi niyetli olduğu belli biri senin birşey sormana fırsat bırakmıyo gerek kalmıyo çünkü o kendini parçalıyo resmen...1 saatten fazla sürdü önce yıldızname modunda bişey bakıyo onda geçmişte sıkıntılı olduğum yılları nedenlerini gayet net sıraladı kişiliğimi düşünce yapımı keza öyle sonra gelelim kartları açtıktan sonraya
kızlar hepimizin dertleri beklentileri benzer ama benimki biraz çetrefilli ve zor bir konu bana bir bir anlattı resmen olumsuzlarıda söylüyor ama asla olumsuza yönlendirmiyo pozitif tembihlerde bulunuyo çok spesifik bildiği birkaç konu var genel anlamdada yanıldığı konu yok resmen gelecekle ilgili olanları paylaşıcam inşallah sizinle ama çok memnun kaldım her kuruşuda helal olsun düşününce elmirayıda ilk baktırdığımda olumlu yorum yapmıştım ama bende meraklı bir insanım fala elmiranın söyledikleri çıkmadığı için kesinlikle söylemiyorum ama bilemediği şansını denediği sonra sözü değiştirdiği şeyler olmuştuki olabilir gayet doğal müneccim değiller sonuçta hisleriyle yapıyorlar ama selma hanımda tek bir yanılgı bile olmadı gelecekle ilgili hayırlısı..kesinlikle denemekte fayda var diyorum...
ben de birsen ablaya baktırmıştırmış..ama o zaman 25 liraydı ne ara 35 olmuş:))) ben de çok memnun kalmıştım ..o dönemler çok sorunum yoktu aslında o nedenle cok uzun baktırmamıştım ama falın süresi hakkında hiç sorun yaşamamıştım..kısacası falı bitince bitiyor kendisi bitirmiyor..yakın olana tavsiye edebilirm. Dedikleri çıktımı derseniz evet çıkıyor.. Ben falcıların ne dediklerini kaç para versem de vermesemde unuturumm çok bariz olanları ve hayatımı etkileyecek olanları kafama yazarım...ama o kadar hayati bir şeyi bildi ki benim bilmediğim ama geçmişte olan bunu öğrendiğim de şok olmuştum.ben de teli var kim istiyorsa atayım cadılar