İstanbul'da Fal - Falcılar

eskisini bilmiyorum ama sorarım cnm annesiyle altlı üstlü oturuyo ilkokula giden kız torunu var onda kalıyo ....dobra net keskin bi kadın

Kızının çocuğu var mı? Sanırım aynı kişi kızları dediğin diğeri gelini olmalı, erkek çocukları da var evet. Eskiden Ataşehir de oturuyordu o tarafa taşındı sanırım. Birsen abla umarım odur ama neyse şimdilik daha fazla karıştırmayalım:-)

aşkolsun zevkle cevap veririm her zaman hem sen benim selma toprak referansımsın birseni bende merak ettim aynı kişimi diye sonra devam ederiz tatlı uykular sanada.....

Kusura bakma canım, çok teşekkür ederim sabırla cevp verdiğin için... tatlı uykular...

ben de birsen ablaya baktırmıştırmış..ama o zaman 25 liraydı ne ara 35 olmuş:))) ben de çok memnun kalmıştım ..o dönemler çok sorunum yoktu aslında o nedenle cok uzun baktırmamıştım ama falın süresi hakkında hiç sorun yaşamamıştım..kısacası falı bitince bitiyor kendisi bitirmiyor..yakın olana tavsiye edebilirm. dedikleri çıktımı derseniz evet çıkıyor.. ben falcıların ne dediklerini kaç para versem de vermesemde unuturumm çok bariz olanları ve hayatımı etkileyecek olanları kafama yazarım...ama o kadar hayati bir şeyi bildi ki benim bilmediğim ama geçmişte olan bunu öğrendiğim de şok olmuştum.ben de teli var kim istiyorsa atayım cadılar:p

ben de birsen ablaya baktırmıştırmış..ama o zaman 25 liraydı ne ara 35 olmuş:))) ben de çok memnun kalmıştım ..o dönemler çok sorunum yoktu aslında o nedenle cok uzun baktırmamıştım ama falın süresi hakkında hiç sorun yaşamamıştım..kısacası falı bitince bitiyor kendisi bitirmiyor..yakın olana tavsiye edebilirm. dedikleri çıktımı derseniz evet çıkıyor.. ben falcıların ne dediklerini kaç para versem de vermesemde unuturumm çok bariz olanları ve hayatımı etkileyecek olanları kafama yazarım...ama o kadar hayati bir şeyi bildi ki benim bilmediğim ama geçmişte olan bunu öğrendiğim de şok olmuştum.ben de teli var kim istiyorsa atayım cadılar:p

bana gönderebilir misin? bende de kayıtlı Birsen hanım ama aynı kişi mi? numaraları karşılaştırma şansım olur

ay baktırmıcam daha diyorumda böyle okuyuncada ağzımın suları akıyo resmen :KK9:bana atarmısın rica etsem

cnm ben istedim noyu ama ms hakkı yomuş şimdi gördüm bana birsen hanımın telini yollarmısın

artık ms hakın var sanırım :) eğer sana yolladılarsa bana da atarmısın birsen hanım ın nosunu

artık ms hakın var sanırım :) eğer sana yolladılarsa bana da atarmısın birsen hanım ın nosunu

yok canım yollamadı, ben de kayıtlı Birsen hanımla gönderecekleri numara aynı mı merak ediyorum eğer aynıysa ben korkarım bir daha baktırmaya...

aa neden cnm ay anlat bakem .aynı kişiyse neden korkuyosun

ayyy:-( eğer aynı kişiden söz ediyorsak ben şebneme gitmeden önce ona baktırmıştım 2.5-3 yıl önce bir kaç defa. kadın gerçekten ilginç derecede biliyor, yalnız söylediği tarihlerden bir on sene kadar daha erken yaşadım ben bu olayı geçen sene, ölümden döndüm, 12 gün yoğun bakımda kaldım kan değerlerim 0 landı resmen. kurtulma şansım %4 du ve kadın bana bir ameliyat geçireceğimi eğer ondan kurtulursam uzun bir yaşamım olacağını söylemişti. yüzüne söylüyor yani, ama tarihi 10 yıl sonra falan diye söylemişti ya da ben öyle hatırlıyorum. şebnem mesela kötüyü görür sağlık sorunu yada kayıp yaşanacaksa daha yumuşak söyler, mesela teyzemi kaybetmeden 6 ay kadar ailede hasta bir kadın var dedi düzenli olarak ve şebnem ölümü kokuyla hissediyor böyle ilginç bir durumu var. bana kanla ilgili bir sorun yaşayacaksın ama atlatacaksın demişti şebnem. ilginç olan da benim ameliyat olduğum hastalık sürecinde kan değerlerim 0 lanma noktasına geldi. birsen hanım bunu bana eğer kurtulursan diyerek anlatmıştı, ben tabi hiç üzerinde durmamıştım ama aylar sonra hatırladım. yazarken dahi geriliyorum kusura bakma

Artıl jübilemizi yapalım şu fal olayından kurtararım kendimizi dedikçe yeni birileri çıkıyor... Biz kurtulamıcaz ben anladım =)))

ayyy:-( eğer aynı kişiden söz ediyorsak ben şebneme gitmeden önce ona baktırmıştım 2.5-3 yıl önce bir kaç defa. kadın gerçekten ilginç derecede biliyor, yalnız söylediği tarihlerden bir on sene kadar daha erken yaşadım ben bu olayı geçen sene, ölümden döndüm, 12 gün yoğun bakımda kaldım kan değerlerim 0 landı resmen. kurtulma şansım %4 du ve kadın bana bir ameliyat geçireceğimi eğer ondan kurtulursam uzun bir yaşamım olacağını söylemişti. yüzüne söylüyor yani, ama tarihi 10 yıl sonra falan diye söylemişti ya da ben öyle hatırlıyorum. şebnem mesela kötüyü görür sağlık sorunu yada kayıp yaşanacaksa daha yumuşak söyler, mesela teyzemi kaybetmeden 6 ay kadar ailede hasta bir kadın var dedi düzenli olarak ve şebnem ölümü kokuyla hissediyor böyle ilginç bir durumu var. bana kanla ilgili bir sorun yaşayacaksın ama atlatacaksın demişti şebnem. ilginç olan da benim ameliyat olduğum hastalık sürecinde kan değerlerim 0 lanma noktasına geldi. birsen hanım bunu bana eğer kurtulursan diyerek anlatmıştı, ben tabi hiç üzerinde durmamıştım ama aylar sonra hatırladım. yazarken dahi geriliyorum kusura bakma

cnm ne kusuru yaaa ALLAH bidaha yaşatmasın sağlık versin sana .atlatmışsın ALLAH a şükür çok da teşekkür ederim ayrıca samimiyetin için .

şebnem konusunu konuşmuştuk diil mi(kusura bakma sende bende biraz unutkanlık varda)aynı şebnem hanımdı bu.?anladığım kadarıyla sen selma hanım ve şebnem hanımı beğeniyorsun

gönderebilecek misin numarayı?

evet evet baktım ms a aynı şebnem olduğunu sölemişsin k.bakma yine sordum.

çokkkkkkk geçmiş olsun tekrardan

cnm ne kusuru yaaa ALLAH bidaha yaşatmasın sağlık versin sana .atlatmışsın ALLAH a şükür çok da teşekkür ederim ayrıca samimiyetin için .

şebnem konusunu konuşmuştuk diil mi(kusura bakma sende bende biraz unutkanlık varda)aynı şebnem hanımdı bu.?anladığım kadarıyla sen selma hanım ve şebnem hanımı beğeniyorsun

evet, ben birsen hanımın falının da çok iyi olduğunu düşünüyorum sakın yanlış anlamayın, A+ Türkiye'nin en iyi hastanesinde en son teknolojiyle bile %4 kurtulma şansı dendi bana ve kadın bunu gördü geçen yıl geçiridğim ciddi bir süreç var ve o nedenle tekrar ona baktırmak düşüncesi biraz gerdi beni, biliyor mu evet biliyor

evet, ben birsen hanımın falının da çok iyi olduğunu düşünüyorum sakın yanlış anlamayın, A+ Türkiye'nin en iyi hastanesinde en son teknolojiyle bile %4 kurtulma şansı dendi bana ve kadın bunu gördü geçen yıl geçiridğim ciddi bir süreç var ve o nedenle tekrar ona baktırmak düşüncesi biraz gerdi beni, biliyor mu evet biliyor[/Q

gayet ii anladım seni ben de senin yerinde olsam gerilirdim .biosciences numarayı versede rahatlasak

kızlarrr hepiinizee birden yollamaya kalksam 1 saati mi alır...on dakka sınırından dolayı amaaa benn süper bir yol buldum:))) naptım bir g..m..ail hesabı açtım..umarım bu durum için en azından bizim topic için hoş görürler:)) )) xxxxxxxxxxxxxxxxşifreee xxxxxxxx açın bakın!tümm bildiğim nolar orda!

Son düzenleyen: Moderatör:
X