- 21 Şubat 2010
- 126
- 0
kayboluruz tabii falcılar yalan oldu, tarihler geldi geçiyor tık yok :)
aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayboluruz tabii falcılar yalan oldu, tarihler geldi geçiyor tık yok :)
kızlar merhaba uzun zamndır giremjyordum. taşınma işleri çıktı. neyse cuma günü tekrar kadınlar kahvesi diek e gittim. son zamanlarda gittiğim hiç bir falcı taşınma meselesinden bahsetmemişti. bir tek dilek, pelin ve armağan bahsetmişti aylar öncesinde. her neyse dilek e bir senedir gidiyorum ve bana baktığı fallar hep aynı doğrultuda. ama bir türlü son vurucu darbe gelmiyor. her dediği çıkmasada yinede benim en favorim dilek.
kızlar merhaba uzun zamndır giremjyordum. taşınma işleri çıktı. neyse cuma günü tekrar kadınlar kahvesi diek e gittim. son zamanlarda gittiğim hiç bir falcı taşınma meselesinden bahsetmemişti. bir tek dilek, pelin ve armağan bahsetmişti aylar öncesinde. her neyse dilek e bir senedir gidiyorum ve bana baktığı fallar hep aynı doğrultuda. ama bir türlü son vurucu darbe gelmiyor. her dediği çıkmasada yinede benim en favorim dilek.
kızlar bu arada dılege facebook ta grup acmıslar DD fal dunyası dılek abla dıee
ne diye aratıyorsun face'de bu şekilde çıkmadı hemen bakmam lazım kaydirigubbakcemile3
kızlar neredesiiniz????
nasıl gidiyor falll
evet yaaa inci cafe nesrıne gıdıcektım ben ıyı mı dıolar onuun ıcın..
cnm duraklama döbemine gırdık te bıraz