Canım sanırım çalıştığı kafenin adı almira ydı .Eski yerimi biliyor musunuz deichman mağazasının olduğu sokakta ya da bir iletişim yolu biliyorsanız sevinirim
Ben bu kişiye baktırdım eminim ki nüfus bilgilerimize ulaşıyor ve falı chat gptye baktırıyor , dolandırıcı yani sakın gitmeyinLütfen bana da bu kişinin özelden bilgilerini atabilir misiniz? Dönüş yaparsanız çok mutlu olurum. :)
pollyden etkilenip baktirmistim ben gectigimiz hafta ozel bi durum icin ki cok az kisinin bildigi bir durum. olayi anlatti,nasil bitecegini anlatti dedigi gibi sonuclandi bende. olumsuzlar olmasin insallahBen dün enese baktırdım ailemle ilgili çok ilginçti şeyleri bildi çok şaşırdım. Ama kariyer konusunda çuvalladı alakasız şeyler söyledi. İlişki konusunda da çok çok olumsuz konuşup mahvetti beni umarım onun dediği gibi olmaz. Baktıranların yorumu nedir?
enese ne falı baktırdınız acaba?Ben dün enese baktırdım ailemle ilgili çok ilginçti şeyleri bildi çok şaşırdım. Ama kariyer konusunda çuvalladı alakasız şeyler söyledi. İlişki konusunda da çok çok olumsuz konuşup mahvetti beni umarım onun dediği gibi olmaz. Baktıranların yorumu nedir?
Kahvemi tarot mu?pollyden etkilenip baktirmistim ben gectigimiz hafta ozel bi durum icin ki cok az kisinin bildigi bir durum. olayi anlatti,nasil bitecegini anlatti dedigi gibi sonuclandi bende. olumsuzlar olmasin insallah
Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederimBen bu kişiye baktırdım eminim ki nüfus bilgilerimize ulaşıyor ve falı chat gptye baktırıyor , dolandırıcı yani sakın gitmeyin
Kahve baktırdımKahvemi tarot mu?
Enes galiba tarot bakmıyorKahvemi tarot mu?
su fali baktiKahvemi tarot mu?
Merhaba hangi Şengül ?Arkadaşlar Şengül dediği bir şey çıktı bilginiz olsun
Afedersin, su falını ne kadara baktırdın acaba?su fali bakti
1000 demiştiAfedersin, su falını ne kadara baktırdın acaba?
1500 e baktirdim.Afedersin, su falını ne kadara baktırdın acaba?
yanlis mi soyledi acaba ben 1500 odedim ya da yanlis mi yazdiniz?1000 demişti
Yanlış yazmışım 1500 demiş bana da1500 e baktirdim.
yanlis mi soyledi acaba ben 1500 odedim ya da yanlis mi yazdiniz?
herkese farkli fiyat veriyor sandim bi an fazla odedim diye dusundum.Yanlış yazmışım 1500 demiş bana da
Canım gelecek çıkmıyor duygu nun , herkes ex ine dönecek edecek diyor geneldeKızlar kafe diosa duyguya baktıran var mı aranızda ben gittim etkilendim ama geleceği henüz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?