İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben dün enese baktırdım ailemle ilgili çok ilginçti şeyleri bildi çok şaşırdım. Ama kariyer konusunda çuvalladı alakasız şeyler söyledi. İlişki konusunda da çok çok olumsuz konuşup mahvetti beni umarım onun dediği gibi olmaz. Baktıranların yorumu nedir?

Ben dün enese baktırdım ailemle ilgili çok ilginçti şeyleri bildi çok şaşırdım. Ama kariyer konusunda çuvalladı alakasız şeyler söyledi. İlişki konusunda da çok çok olumsuz konuşup mahvetti beni umarım onun dediği gibi olmaz. Baktıranların yorumu nedir?
pollyden etkilenip baktirmistim ben gectigimiz hafta ozel bi durum icin ki cok az kisinin bildigi bir durum. olayi anlatti,nasil bitecegini anlatti dedigi gibi sonuclandi bende. olumsuzlar olmasin insallah

enese ne falı baktırdınız acaba?

Kızlar kafe diosa duyguya baktıran var mı aranızda ben gittim etkilendim ama geleceği henüz bilmiyorum

Back
X