İstanbul'da Fal - Falcılar

Yasemine ben de baktırdım telefonda planı söylüyorsan. Yüzyüze bakmiyormus artık. Biraz tuzlu ama neredeyse %80 tutturdu söylediklerini. Ben biraz korktum
Bir de Ankarada Arya ve Tuhanna var onlar aşırı korkutur beni hep. Kimsenin bilemeyeceği detayları veriyorlar her zaman. Ama geleceğe dair verdikleri tarihler konusunda Tuhannadan bir şey çıkmadı şimdi Aryanin verdiği tarihleri bekliyorum. Aryaya telefondan baktırmıştım tuylerimi diken diken edip tüylerin diken diken di mi diye sormuştu. Tuhanna da çok güzel enerjisi olan biri ama söyledikleri bazen çok korkutuyor. Bana evleneceksin demişti hala teklifi bekliyorum ama tarih tutmadi diğer detaylar tutmustu

bu kişiye başka baktıran oldu mu acaba? telefon isteyen olmuş ama sanki yorum göremedim. piyasa ne alemde hiç bilmiyorum artık, acaba üstü derken ne civarlarda?
Vala 3000 TL mi neydi en son,ben isteyenlerle numara paylaştım ama asla şiddetle tavsiye ederim demiyorum.Enerji işi sonuçta bu görüş olsun diye paylaştım

Nerde bakiyolar banada verirmisin nr

peki gelecek için çok şey söylüyor mu? yoksa 1 2 olay söyleyip geçiyor mu? kısa sürmüş ya çoğunda geçmiş dinlemek de istemem sanki.

Merhaba, Yeliz’in iletişim bilgilerini
benimle paylaşabilir misiniz acaba?

Ben bir senenin ardından enese fal baktırdım telefonda ve konunun muhattaplarından 2 kişinin adını verdi direkt şok geçirdim. Geçen sene de çıkmıştı bana dedikleri zaten.
Enes konusunda bana çok garip gelen bir şey oldu,daha önce 2 kez baktırdım anlikta fena sayılmaz waw dedirmetmedi bana fal sepeti toprak olduğunu söyleyen oldu ki bence de öyle ses tonu birebir ve ben toprak a fal attığımda resmen cok zıt bir yorum yaptı ancak 2 hafta önce enese yine baktırdım bu kez garip bir şekilde öyle detaylar verdi ki ağzım açık kaldı,hiç konusu olmayan harfler vs vs çok garip geldi.

Ben falı dinledikten sonra ağladım öyle söyleyeyim o 2 isim ben aşırı etkiledi. Bana da çıkar hep enesin dedikleri enerji işi

Merhaba Enes konusunda burda çok övüldüğü için ben de baktırdım söylediği gibi ilerlemedi gereksiz olumsuz yorum yapmış soruya göre gidiyor zaten vadeleri de tutmadı bilginize
Bu arada vade konusunda iddialı olmadığını her zaman söyler. Bir de enerjiniz tutmamıştır belki. Olumsuzlar olmasın zaten sizin de olumlu olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…