İstanbul'da Fal - Falcılar

Kamerin dedikleri asla çıkmadı defalarca baktırdım hep vade ötelendi ilk baktığında direkt harf tip küpesine kadar söylemişti ve o yüzden çok inanmıştım ama kesinlikle daha önce fal baktırdığım biri olduğuna eminim bir daha da baktırmadım kesinlikle başka bir baktırdığım olduğuna eminim bu iddiamı daha öncede belirtmiştim forumda

Fal sepetinde baktirdiklari. Oldumu??

Arkadaşlar merhabalar Kapriss cafe de çalışan Kuzey oradan ayrılmış . Nerede olduğunu bilen varsa paylasirsa çok sevinirim şimdiden tesekkur ederim.

Bulabildiniz mi acaba Ümraniye dekini

tarot fal değildir bilinçaltı okumasıdir enerjiler hızla değişir, sonra çıkmadı diyorsunuz

Kızlar ben bugün gittim kurşun döktürdüm kurşundan yorum yaptı genel olarak doğruydu. Biraz rahatladım mental olarak da. Ağırlık çok vardı. Ek olarak birde size bir fiyat biçmiyor gönlünden ne koparsa diyor bence şans verebilirsiniz. Ben 250tl verdim kurşun döktü falıma da baktı.

Böyle şeylere inanmayın ya tamamen psikolojik bence hissettiğiniz

Eğer falı tutarsa beni etiketleyip bilgi verir misin

Baktırdım az önce eğer dedikleri olursa yakın vade için gerçekten çok sevinir ve bundan sonraki favorim Umay olur :)

bu kişiye başka baktıran oldu mu acaba? telefon isteyen olmuş ama sanki yorum göremedim. piyasa ne alemde hiç bilmiyorum artık, acaba üstü derken ne civarlarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…