Fal sepetinde baktirdiklari. Oldumu??Merhaba arkadaşlar şu konuya gelmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki bilmiyorum belki eskilerden beni tanıyan var mıdır kaldı mı bilemiyorum çok fazla okuyamadım. Şurada belki adı geçen herkese baktırmışımdır. Safiye Burçin Kamer bunların ikisi aynı mı bende bilmiyorum ama ikisine ayrı ayrı baktırdım ilk önce Burçin diye biri vardı sonra Kamer çıktı. Havin Zeynep Kör Melahat Suna Mira Arzu Hande Cemile Neslihan Birsen Ay daha yüzlercesi isimlerini bile unutmuşum. Bunlar konuda çok sık ismi geçenlerdi. Kimse ruhsal olarak bu kadar sıkıntıya girmese buralara girmez biliyorum o kadar iyi anlıyorum ki, ama en azından çok baktıran varsa bu yoldan geçmiş biri olarak söylüyorum paranızı da mentalinize de bunu yapmayın çünkü hepsi düzenbazın teki, hadi çok çok iyi olanın belki bir iki ufak bişeyi tutmuştur ama o kadar şurda ismi geçenlerin çoğunun dediği tek bişey dahi olmadı o da ben mesela örnek olarak söylüyorum Zeynep e mesela 1 kez baktirmadim belki 10 kez baktırdım böyle düşünün hepsine en az 3-4 kez. Ama hepsi fos bir iki dediği çıkan olmuştur ama sadece o kadar o da önemsiz detaylar. Umarım birine bile fikir olabilmişimdir. Allah hepimizin yardımcısı olsun Derdi olan herkese de Allah derman versin
Aklınıza gelen her yer de baktırdım, fal sepetindekiler ayrıca sallamasyon zatenFal sepetinde baktirdiklari. Oldumu??
Aklınıza gelen her yer de baktırdım, fal sepetindekiler ayrıca sallamasyon zaten
Ben umay a baktırdım herşeyi bildi.Hatta o kadar çok ayrıntı bildiki şaşırdım fal işi enerji işi amaArkadaşlar hem umaya hem miraya baktırdım. Paranızı boşa harcamayın derim..ikisi de çok boştu
Bulabildiniz mi acaba Ümraniye dekiniYelizle ve Yaseminle alakalı beklediğim kişilerden iyi yorum gelmedi maalesef...
Yıllar önce Ümraniye de suya bakan bir kadına gitmiştim 10 sene vardır rahat:) Para da ne varsa veriyorsun, suya bakıyordu evi darmadağınık Araplar gibi giyinmiş bir bayandı. Onu keşke bulabilseydim ne evi ne yeri hatırlıyorum. Diğer hepsi sallamasyon... İki arkadaş gitmiştik ve ikimzide şok olmuştuk. Gelecekle alakalı hiç sekmesi yoktu hatta salladı bu kadar uzak geleceği kim bilir dedik ve yapma dediklerini de yaşadık yani...
Bana böyle hatunlar lazım... Tarot, kahve ya da hisli gay hepsi palavra...:/
Merhaba Emine’nin numarası sizde var mı acaba?Nasılsın sizce iyi mi ? İyiyse numarasını atar mısınız?
tarot fal değildir bilinçaltı okumasıdir enerjiler hızla değişir, sonra çıkmadı diyorsunuzbende uzun zmndr baktırmıyorum ama kız kıza cafeye gittiğimizde eğlencesine cok baktırdık.ve bnm gozlemlediğim o anki şeyleri durumları biliyorlar üzüntülerimi endişelerimi ama gelecekle ilgili tek birşey bilemiyorlar sallıyorlar:) tabe tutarsa cok iyi falcı diye insanların ağzindan düşmüyor ama bende o kadar dediklerinin tersi cıktı ki şimdiye kadar anlatamam.
Böyle şeylere inanmayın ya tamamen psikolojik bence hissettiğinizKızlar ben bugün gittim kurşun döktürdüm kurşundan yorum yaptı genel olarak doğruydu. Biraz rahatladım mental olarak da. Ağırlık çok vardı. Ek olarak birde size bir fiyat biçmiyor gönlünden ne koparsa diyor bence şans verebilirsiniz. Ben 250tl verdim kurşun döktü falıma da baktı.
Eğer falı tutarsa beni etiketleyip bilgi verir misinKızlar ben bugün gittim kurşun döktürdüm kurşundan yorum yaptı genel olarak doğruydu. Biraz rahatladım mental olarak da. Ağırlık çok vardı. Ek olarak birde size bir fiyat biçmiyor gönlünden ne koparsa diyor bence şans verebilirsiniz. Ben 250tl verdim kurşun döktü falıma da baktı.
Yakın gelecek için önerebileceğiniz biri var mı
astrocenter da Umay var yakın gelecek ve karşıdaki kişinin düşünceleri konusunda aşırı başarılı. Bana ne dediyse %80ni oldu. Bazen zamanlar şaşabiliyor bir kaç gün ama bazen de saatine kadar tututruyor. Ben çok baktırdım falcılara baktırmadığım falcı kalmadı buraya da hep yazarım eskileri olursan görürüsün gerçekten merak ediyorsan dene derimYakın gelecek için önerebileceğiniz biri var mı ?
bu kişiye başka baktıran oldu mu acaba? telefon isteyen olmuş ama sanki yorum göremedim. piyasa ne alemde hiç bilmiyorum artık, acaba üstü derken ne civarlarda?Dün birine fal baktırdım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, kahve falı bakıyor ve piyasanın üstünde bakıyor ama çok garip detaylar bildi benim doğum günümü kaç kardeş olduğumuzu ama mesela aklımda kişiyi görmedi ama ben adını söyleyince kadın geldigi yeri nereli olduğunu falan cat cat söyledi.Hayatimin en garip fal deneyimiydi önerir misiniz dersen asla tavsiye etmem enerji işi çünkü ciddi bir para dediğim gibi,normalde de hiç konuşulmamis biri ile ilgili asla kendimi ortaya atıp yazmışlığım yoktur ama bu kadar bilgiye nasıl ulaşmış olabilir kısmını hala çok garip buluyorum.Kadinin adi yasemin bu isimde bu tarz detaylar gören birine daha önce baktıran belki olmuştur diye yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?