- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.887
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana gönderebilirsinUzun zamandır bakım yaptirdigim ve çok beğendiğim bir tarotcu arkadaşımı yazmak istiyorum yaklaşık 3 senedir bakım yaptırıyorum çoğu söylediği çıkıyor ve çok memnunum ve çok güzel bilinçaltı okuması yapıyor ismi merve isteyene özelden numarasını verebilirim .
bana da gönderebilir msnUzun zamandır bakım yaptirdigim ve çok beğendiğim bir tarotcu arkadaşımı yazmak istiyorum yaklaşık 3 senedir bakım yaptırıyorum çoğu söylediği çıkıyor ve çok memnunum ve çok güzel bilinçaltı okuması yapıyor ismi merve isteyene özelden numarasını verebilirim .
Baktırdığınızda yazar mısınız memnun olup olmadığınızıdaBana gönderebilirsin
3500 tl vermem için gelecek 20 yılımı gün gün bilmesi lazım. Nedir bu fiyatlar yuh yani ..3500 TL şu an Şengül’ün seansı
Bana da verir misinUzun zamandır bakım yaptirdigim ve çok beğendiğim bir tarotcu arkadaşımı yazmak istiyorum yaklaşık 3 senedir bakım yaptırıyorum çoğu söylediği çıkıyor ve çok memnunum ve çok güzel bilinçaltı okuması yapıyor ismi merve isteyene özelden numarasını verebilirim .
Tavsiye eder misiniz denesek miiArkadaşlar Instagram'da Ayas eke danışmanlıktan durugoru danışmanlığı aldım. Gaye diye biri var ondan aldım. Ani ve geçmişi çok güzel bildi.25 dk falan sürüyor. Daha önce baktiran var mı? Verdiği vadeler çıkıyor mu
Tavsiye etmiyorum çünkü gelecek için net konusmadi işte olumlama yaparsan erken olur falan dedi,kaygı yapmazsan falan dedi ama ben 2 senedir kaygı yapmıyorum olumlu düşünüyorum olmuyor. O yüzden gelecek ile ilgili verdiği vadenin çıkmasına 8 ay var. Soru odaklı bakıyor ama an ve geçmiş ile ilgili dedikleri doğruTavsiye eder misiniz denesek mii
numarasının sonu 9333 mükızlar bir ara birgül diye birinin ismi geçmişti burda,birgül baktığında ne bileyim çokta tatmin olmamıstım daha dogrusu istedğim birkaç cevabı vermedği için içten içe bilemedi fln demştim ama şuan söyledği gbi ilerliyor özwellikle iş konusunda birşey iddia etmişti o gerçekleşti
nerede acaba birgülnumarasının sonu 9333 mü
Banada numarayı verirmisinizUzun zamandır bakım yaptirdigim ve çok beğendiğim bir tarotcu arkadaşımı yazmak istiyorum yaklaşık 3 senedir bakım yaptırıyorum çoğu söylediği çıkıyor ve çok memnunum ve çok güzel bilinçaltı okuması yapıyor ismi merve isteyene özelden numarasını verebilirim .
Su falımı bakıyor numarayı benımlede paylaşırmısınızArkadaşlar yeni bir falcı buldum bence efsane. Ki benim fal gurmesi olduğumu herkes bilir. Kesinlikle bu falcı çok iyi. Verdiği vadeye 2 ay var. Ama isteyene numara paylasirim