İstanbul'da Fal - Falcılar

Uzun zamandır bakım yaptirdigim ve çok beğendiğim bir tarotcu arkadaşımı yazmak istiyorum yaklaşık 3 senedir bakım yaptırıyorum çoğu söylediği çıkıyor ve çok memnunum ve çok güzel bilinçaltı okuması yapıyor ismi merve isteyene özelden numarasını verebilirim .

Uzun zamandır bakım yaptirdigim ve çok beğendiğim bir tarotcu arkadaşımı yazmak istiyorum yaklaşık 3 senedir bakım yaptırıyorum çoğu söylediği çıkıyor ve çok memnunum ve çok güzel bilinçaltı okuması yapıyor ismi merve isteyene özelden numarasını verebilirim .
Bana gönderebilirsin

bana da gönderebilir msn

Bana da verir misin

Arkadaşlar Instagram'da Ayas eke danışmanlıktan durugoru danışmanlığı aldım. Gaye diye biri var ondan aldım. Ani ve geçmişi çok güzel bildi.25 dk falan sürüyor. Daha önce baktiran var mı? Verdiği vadeler çıkıyor mu

melekler kahvesi Şengül’ü deneyen var mı?
Ben orada bu kişilere baktırdım:
  • Azize: an’da çok iyi, gelecek beklemede
  • Elif: an’da aşırı iyi, resimde gördüğü kişilerin bile geçmişini bildi. Gelecek beklemede
  • Harun: an inanılmaz iyi, okuduğum bölümü, rahatsızlığımı hepsini bildi sormadan. Önümüzdeki perşembe aklında kişi ile iletişim olacak demişti, öyle olmuştu. Gelecek çıkmadı ama
  • Eser: amannnn uzak durun
  • Sibel: artık çalışmıyor ama geçmiş, an, gelecek şahane

Tavsiye eder misiniz denesek mii
Tavsiye etmiyorum çünkü gelecek için net konusmadi işte olumlama yaparsan erken olur falan dedi,kaygı yapmazsan falan dedi ama ben 2 senedir kaygı yapmıyorum olumlu düşünüyorum olmuyor. O yüzden gelecek ile ilgili verdiği vadenin çıkmasına 8 ay var. Soru odaklı bakıyor ama an ve geçmiş ile ilgili dedikleri doğru

Sırf şu topipe yorum yazmak için üye oldum:)) cok seviyorum makarasına baktırıyorum ama bazıları gerçekten iyi. Symbol cafe de yabancı biri cok iyiydi yuzarzif gibi birseydi adı. Bide telefonda su falı bakan gerçekten iyi dediklerimizi paylaşalım lütfen

kızlar bir ara birgül diye birinin ismi geçmişti burda,birgül baktığında ne bileyim çokta tatmin olmamıstım daha dogrusu istedğim birkaç cevabı vermedği için içten içe bilemedi fln demştim ama şuan söyledği gbi ilerliyor özwellikle iş konusunda birşey iddia etmişti o gerçekleşti

kızlar bir ara birgül diye birinin ismi geçmişti burda,birgül baktığında ne bileyim çokta tatmin olmamıstım daha dogrusu istedğim birkaç cevabı vermedği için içten içe bilemedi fln demştim ama şuan söyledği gbi ilerliyor özwellikle iş konusunda birşey iddia etmişti o gerçekleşti
numarasının sonu 9333 mü

Bugun melekler kahvesinde esere telde baktırdım ben böyle rezil biraey görmedim adam hava durumunu anlattı bana cok yersiz saçma sapan birşeydi. Ee geçelim bunları diyip durdum sakın esere baktırmayın

Banada numarayı verirmisiniz

X