Bana atar mısınız bide fiyatı ne kadar falcılar kişiden kişiye başka fiyat veriyor yaDedikleri çıkan ama vaadesi baya geciken bi falcı var bana kasım aralık gibi baktı mesela bi kaç hafta sonra verdiği vade bana bu ay çıktı isteyen olursa numarasını atabilirim fiyatı çok uçukta değil
bana da atabilir msnz?Dedikleri çıkan ama vaadesi baya geciken bi falcı var bana kasım aralık gibi baktı mesela bi kaç hafta sonra verdiği vade bana bu ay çıktı isteyen olursa numarasını atabilirim fiyatı çok uçukta değil
Meryem kadınlar kahvesi ndemeryem kim ?
telefonda bakıyosa numarasını alablr mym ?Meryem kadınlar kahvesi nde
Kafeyi arıyorsun canım onlar yönlendiriyortelefonda bakıyosa numarasını alablr mym ?
Canım bir de Meryem hani kafede çok kendini vererek bakmıyor iyi ama saydıklarım arasında sonuncu sırada bencetelefonda bakıyosa numarasını alablr mym ?
Songül diye biri ama burda bahsedilen değil aslında 1 arkadaş denese ona göre haberleşsek çok iyi olur bana dediğim gibi verdiği vadede çıkmadı çok geç oldu dediği şey ihtimaller arasında varmıydı diye düşündüğüm de aklıma gelmeyecek bi htimaldi dediği gibi gidişatı olduadı ne canım
Evet canım bende iki gün önce baktırdım beğendim anı geçmişi güzel yorumluyor.umarım merak ettiğim çıkar ve bende yazarım buraya :))Safiye Hanım’ı tecrübe ettim ben de. Detayları, anı ve geçmişi çok iyi bildi. Söylediği bir durum daha var onu bekliyorum bakalım o da çıkacak mı?
Bana olumsuz konuştu.Safiye gelecek için hep olumlu mu görüyor söylüyor arkadaşlar ? Olumsuz konuştuğu oldu mu hiç?
Mesaj attım numarasını yazar mısınızEmineye ben whatsapptan cok yazdim ama asla dönmedi, dönüs alan olursa haber verirse sevinirim. Asmin cafe demet'e 1 kez baktirdim, söyledikleri henüz olmadi beklemedeyim, ama begendim.
Telefonda bakmıyor mi minnaşkom?Ay yüzyüze bakıyomuş sadece
Telefonda da bakıyor artık bana gelmene gerek yok telefondan bakarım demiştiAy yüzyüze bakıyomuş sadece
Sağol minnaşkom iyi bayramlar...Telefonda da bakıyor artık bana gelmene gerek yok telefondan bakarım demişti