telden bakıyo muKızlar ablamla Bakırköydeki Andaça baktırmıştık. Şey demişti senin Amerika’yla ne bağlantın var felan. Oda green card başvurusu yapmıştı onu söyledi. Sonra oda yok öyle değil bir erkek bağlantısı olacak sonrasında da oraya yerleşmen var demişti. Gerçekten dediği vadede Amerika’da yaşayan biriyle tanıştı. Gerisini de zaman gösterecek:)
İlk kağıda bieaeylwr yazmıştı o zaman 2019 du o zamanki olaylar oldu yüzde 30 40 diyebilirim.Sonra baktirdimlarimin tersi oldu ama .Besiktast safiye 3 4 kez gittim son 5 yılda ilk fali çok iyiydi çıktı sonraki gittiklerimde genelde olmadı.Isle ilgili söyledikleri çıkmadı örneğin aile konuları da tam olmadı.
Merhabalar bu iki hanımefendinin nosu barsa benimle paylaşabilir misiniz rica etsemArkadaşlar merhaba grupta halkalı Nermin ve safiye konuşulmuş. Şimdi evli olan bir arkadaş önermiş, geçmişte baktirdiklarimi dinledim onların ki çıkmış diye. Sizlerden baktıran ve memnun ya da memnun kalmayan var mı? Yazabilirseniz çok sevinirim. Bir de bu iki falcının benle özelden biriniz numarasını paylaşabilirsiniz çok sevinirim.
Ben burdan yine ogrenmistim, Emine diye bir kadina baktırıyorum. Su falı bakıyor, anda bayağı iyi ama gelecek ne çıkar bilemiyorum.
Merhabalar bana da nosunu gönderir misiniz?Canım bana da numarasını atar mısın
Safiye hanımın nosunu bana da gönderir misiniz?nermine de safiye ye d baktırdım ikside aşağı yukarı aynı seyleri soyledi ama safiye 3 aylık dilimi verebiliyorum sadece dedi 3 ay sonrası tekrar sonra bakarız ilerleyen zaman da dedi
Merhabalar Safiye hanımın telini ben de alabilir miyimyada hepmzn durumu olumsuz
Merhabalar Safiye ve Nermin hanımın nosunu öğrenebilir miyimSafiyeyi özelden attım kızlar yüzyüze bakıyo istanbuldaysanız bakar, uzaktan bakmıyo kesinlikle. cerende online bakıyormus 250 tl dediler bugun izinliydi ama
safiyenin en gec su tarih dedigi vade patladi. anlik cogu konuyu bilmis dogrulayabildim ama asil bilmesi gerekeni yarim yamalak bilmis. safiye disinda falsepetinden birilerine baktirmistim onlari da o basliga yazacagim onlarda da asil konuyu tam bilen olmamis. bosa para verdigimle kalmisimfali bosverin adim atasiniz varsa atin ya olumlu cevap alirsiniz ya da beklentiye girmemis olursunuz
Yaa üzüldüm şu an bende dün baktırmıştım Safiye hanıma :)
kotu degil ama verdigi vadelerden biri olmadi. belki sarkardi bilmiyorum ben daha beklemek istemedim cunku. baska konuda da vadeleri var olursa yazarim
anlikta dedigim gibi bildikleri olmus
tarot mu baktırdınızkotu degil ama verdigi vadelerden biri olmadi. belki sarkardi bilmiyorum ben daha beklemek istemedim cunku. baska konuda da vadeleri var olursa yazarim
anlikta dedigim gibi bildikleri olmus
Evet kart açıyor iskambiltarot mu baktırdınız
meryem kim ?Anladım canım teşekkür ederim:) ben bu dönem aynur,damla,Safiye,Meryem sırayla baktırdım valla sıkıntıdan ya hepsi çıkıcak ya hepsi patlıcak bekleyip görücez :)