Kötü yani bildi ama çok vav değildi daha iyilerini gördümpeki an ve geçmişte nasıldı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü yani bildi ama çok vav değildi daha iyilerini gördümpeki an ve geçmişte nasıldı?
gelecek için olumlu mu konuşmuştu peki?Kötü yani bildi ama çok vav değildi daha iyilerini gördüm
Evet olumlu demişti ama sonuç olumsuzgelecek için olumlu mu konuşmuştu peki?
Gelecek için bilen birini gördünüz müKötü yani bildi ama çok vav değildi daha iyilerini gördüm
Ben duymuştum varsa numarasını atabilir misinizankara da sıla var önceden kızılayda ofis gibi yeri vardı kızkardeşi de yanındaydı beraber bakıyorlardı pandemi de kapandı şuan telefon da bakıyor baktırıp memnun kalan hatırlayan biri var mı sadece akıl okuyo ve yorumlarınıza göre şerbet veriyor gibi
Ben baktırmıstım gidip akıl okuyor cıkmadı amaankara da sıla var önceden kızılayda ofis gibi yeri vardı kızkardeşi de yanındaydı beraber bakıyorlardı pandemi de kapandı şuan telefon da bakıyor baktırıp memnun kalan hatırlayan biri var mı sadece akıl okuyo ve yorumlarınıza göre şerbet veriyor gibi
ben gittim dedigi cıkmadı ilk zihin okuyodu dediginiz gibi bildigim seyleri bana anlattı o zaman ki kişiyle nasıl tanıstıgımızı neler dedigini ama sadece akıl okuma dediginiz gibiankara da sıla var önceden kızılayda ofis gibi yeri vardı kızkardeşi de yanındaydı beraber bakıyorlardı pandemi de kapandı şuan telefon da bakıyor baktırıp memnun kalan hatırlayan biri var mı sadece akıl okuyo ve yorumlarınıza göre şerbet veriyor gibi
numarası vardı en son 2 sene önce naktırıp çıkmayınca sinirlenip sildim maalesef sadce bana mı çıkmadı ondan sormak istemiştimEvet olumlu demişti ama sonuç olumsuz
Yaşar mı bu bahsettiğiniz?numarası vardı en son 2 sene önce naktırıp çıkmayınca sinirlenip sildim maalesef sadce bana mı çıkmadı ondan sormak istemiştim
hayır ankara sılaYaşar mı bu bahsettiğiniz?
İlk defa duydum ismini kim bu Birgül?Kızlar ben bir kaç kişiye Birgül diye birinin numarasını attım baktıran var mı dün tekrar baktırdım bekliyorum
Nerdeki birgul bu ?Kızlar ben bir kaç kişiye Birgül diye birinin numarasını attım baktıran var mı dün tekrar baktırdım bekliyorum
niçin tekrar baktırdınız ki? ilk dedikleri mi çıktı? yazan da olmamış pek.Kızlar ben bir kaç kişiye Birgül diye birinin numarasını attım baktıran var mı dün tekrar baktırdım bekliyorum
ne bakıyı ne kdra bakıyoniçin tekrar baktırdınız ki? ilk dedikleri mi çıktı? yazan da olmamış pek.