İstanbul'da Fal - Falcılar

Gizemi beğenmedim boşuna para yatırmayın bana beni anlattı ben zaten huyumu suyumu biliyorum🤦🏻‍♀️
Aynen oyle resimden karakter analizi yapabikir bazı kisiler ozel yetenegi varsa ama şu olmuş ondan boyle olmus gibi bile bisey demedi.Ben anlattıktan sonra da olumsuz bir yorum yaptı belki çıkar ileri bir tarih verdi bilmiyorum tabi dedigi tarihlerde dedigi seyler cıkarsa soyerim

Ya haklısın yeni üye olmuş iki konu açmış ikisindede aynı kişiyi övmüş burda bişeylere üzülüyoruz diye birbirimize yardımcı olmak için paralarımızı geçtim umutlarımız boşa gitsin diye bir öneri istemiyoruz kimse lütfen bunları kötüye kullanmasın
Yeni katıldım bende fal baktırmayı seviyorum ve burda tarot için bakarken konu başlıklarını görüp yorum yaptım iyi baktıgını söyledim umutlarınızın boşa gitmesini neden istiyim😂 burda herkes iyi falcı arıyor ve söylüyor başka bildigim falcı da var onu yazınca yine umut calmak mı oluyor ben anlayamadım

Ben birkac hafta önce ankara hülyam cafe hülyaya baktirdim, cok alakasiz bi konu (ev konusunda) ikinci ayda güzel bi haber alcan demis bana, o zaman pek takmamistim. Ama haftasonu gercekten de hesapta olmayan, evle ilgili güzel bi haber aldim :KK70: Diger konuda söyledikleri daha olmadi. Önümüzdeki günlerde tekrar baktircamm
Acaba biz aynı Hülya dan mı bahsediyoruz

Bu hülya dediğiniz ne kadara bakıyor? Bide sizce ilk baktırana göre nasıl? Yaa benim aklımda falalemdeki Rezzan abla var ama Hülya mı daha iyi o mu emin olamadım😅 kimse kıyaslamamış ikisini😂 bir el atın bu konuya yaaa bu ayki son falımı iyi degerlendireyim😂😂

Bu hülya dediğiniz ne kadara bakıyor? Bide sizce ilk baktırana göre nasıl? Yaa benim aklımda falalemdeki Rezzan abla var ama Hülya mı daha iyi o mu emin olamadım😅 kimse kıyaslamamış ikisini😂 bir el atın bu konuya yaaa bu ayki son falımı iyi degerlendireyim😂😂
Ressam daha ucuz. Hülya pahalı. Rezzan teyze gibi yorumluyor hulya profesyonelmis gibi. Hangisi cıkar dersen bir soru isareti suan

X